Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Jak zarobić łatwe coinsy?!

hurrican2000

Oceń Poradnik, pomocny?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajny Poradnik?

• Tak, dla tych co nie wiedzą.
    • Tak, przyda nam się.
    • Bardzo fajny.
    • Tak, bardzo ciekawy i skorzystam z tego.
      0
    • Niestety znam lepszy sposób.
      0
    • Niestety,.. Nie. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, może niektórzy mnie znają, może nie, ale niektórzy mają problem z zarobem coinsów lub szukają sposób ja mam wiele takich sposobów, Coinsy możemy zarobić na wiele sposobów: np.

- Sprzedaż kart,

- Otwieranie paczek i sell,

- Granie Sezonu Jednego gracza i online,

- Granie Turnieju Jednego gracza i online.

Żeby łatwo zarobić coinsy trzeba poświęcić sporo czasu, zaczynamy od kroku do kroku.

Krok. 1 - Wchodzimy do "Turniej Jednego Gracza" szukamy jakiś fajny turniej, najlepiej brązowy z nagrodą od 1000 do 1900 coinsów z paczką brązową.

Krok. 2 - Kupujemy w katalogu " Premie coinsów, 10 meczy po 1000 coinsów, trzeba wyjść z ultimate team ". Dlaczego? wyjaśnię w następnym kroku.

Krok. 3 - Premia Coinsów + Wygrana meczu daje nam gdzieś tak w okolicy 1400-1550. Coinsów :)

Krok. 4 - Przed pierwszym meczem kupcie sobie cały skład brązowy, nie musi mieć zgrania ale jak ktoś chcę, przeciwnicy nie są wymagający, nawet 10-0 można ugrać. 

Krok. 5 - Sprawdzamy stan naszych zawodników, jeżeli mają kontuzje to zmień go na innego brązowego np. ze złą pozycja.

Krok. 6 - [ Nagroda: 1900 Coinsów i rzadka/non Paczka Brązowa] Jeżeli wygrasz wszystkie 4 mecze z premią +1000 coinsów to możesz zarobić 7900 coinsów, to chyba lepiej niż cały sezon online, potem otwieramy po finale paczkę brązowa, jeżeli mamy kartę brązowa:

- Zwykła Karta Kondycja to wystawiamy za 400-900 coinsów,

- Zwykła Karta Kontrakt to wystawiamy za 500-900 coinsów,

- Rzadka Karta Kondycja to wystawiamy za 800-1400 coinsów,

- Rzadka Karta Kontrakt to wystawiamy za 600-1400 coinsów,

- Karta Treningowa jedna umiejętność to wystawiamy za 500-800 coinsów,

- Karta Treningowa wszystkie umiejętności to wystawiamy za 900-1800 coinsów,

- Karta non Złota Treningowa,Kondycyjna czy kontraktowa możecie wystawić za 1000-1500 coinsów. * Czasami wpada!

Krok. 7 - Na takim turnieju możesz zarobić od 9.500 do nawet 12.000 :) może i więcej :)

Czas który ci zajmie na wygranie 4 meczy to ok. 60 min. ;)

Dlaczego taki turniej? łatwy-dużo-brak problemu :)

Podsumowanie: Zarobek: 10.000 - 14.000 - Wykorzystany czas 60 min na turnieju + jakiś czas na wystawianiu i czekaniu na kupno :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę w skrócie wyjaśnić:

Bierzemy w katalogu premię coinsów, wchodzimy na ultimate team kupujemy 11 brązowych i trochę zmiennych i gramy turniej jednego gracza najlepiej amatorski a potem otwieramy pierwszą paczkę z turnieju ( Złota paczka ) i jak wypadną jakieś kontrakty albo kondycje czy inne karty jednorazowe warto sprawdzić ile taka karta jest warta :) ja zarobiłem na brązowych kartach kilkanaście tyś. W sumie :) I tak non stop.

Podsumowanie:

60 min = 1 Turniej

1 Turniej = 500-1000 $ +- Paczka ale tylko za pierwszym razem się dostaje :)

Jak rozpoczynamy następny turniej, to bez złotej paczki, a tylko 500$ za wygranie turnieju więc, co mecz warto odtworzyć z kilka paczek, bądź otworzyć jedną paczkę brązową za 750$ :D 

Dziękuje.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...