Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczny kraj

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z cyklu żyję w c*****ym kraju, ale jest tak c*****y, że z niego nie wyjadę, a napiszę tylko dlaczego tak bardzo jest c*****y.

Ja p*******, co z tego, że co chwile słyszysz k***a? Jest to najczęściej używane słowo, ma masę określeń i do tego nawet człowiek inteligenty czasami go użyje.

Jak stoisz przed blokiem to nie dziw się, że spotykasz jakiś dresów itd. To jakby mieć pretensje, że ktoś jest na swoim ogródku. Jeżeli faktycznie piją czy palą to nagonka jest słuszna, ale siedzi sobie 4 dresów i nawet przeklinają, a nic nie robią to jest to pierdolenie kota w ogon.

A i co do forum i CS:GO to brawo. Wejdź na jakieś normalne forum, sprawdź czy przypadkiem tamten typek, który jedzie po starej nie ma przypadkiem na tym forum kary i poszukaj normalnego serwera, a nie jakiś pierwszy, lepszy public. Z resztą w grze też można przeklinać, bo to nie jest jakaś opera czy coś, a raczej coś bardziej skierowanego ku wyjścia na piwo - większość ludzi gra, by z kimś sobie na luzie porozmawiać.

Jak widzisz jakiegoś dzieciaka 8-letnie itd. i on naprawdę Ci przeszkadza to zmień serwer - dotyczy to praktycznie każdej osoby jaka Cie w*****a, problem minie - chyba, że znowu wybierzesz jakiś c*****y serwer, a po za tym na normalnym serwerze mikro jest +16.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Polaczki takie sa, zaluje ze urodzilem sie w tym kraju, ze on istnieje, nie ma nic gorszego nic polska mentalnosc, sa normalne osoby, ale tak to patola, wypierdzielam z tego kraju, a zwlaszcza z miasta najszybciej jak moge. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Polaczki takie sa, zaluje ze urodzilem sie w tym kraju, ze on istnieje, nie ma nic gorszego nic polska mentalnosc, sa normalne osoby, ale tak to patola, wypierdzielam z tego kraju, a zwlaszcza z miasta najszybciej jak moge. 

sam jestes przedstawicielem klasy ktora tak bardzo nie dazysz szacunkiem, wiec pomysl co ty bys w sobie zmienil a potem oceniaj innych

­

Opublikowano

sam jestes przedstawicielem klasy ktora tak bardzo nie dazysz szacunkiem, wiec pomysl co ty bys w sobie zmienil a potem oceniaj innych

Nie, nie rozumiesz o co mi chodzi, jestem wyrozumialy, w miare nie glupi i rozumiem wszystko, a niektorych nie przegadasz. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ocenianie kraju po zachowaniu gimnazjalistów?

Można? Można.

Ja w klasie mam kolegę co pali i przeklina nawet przy nauczycielach, ale jakoś nie jest tak toksyczny jak typowy gimbus, o którym mówicie.

jpgG8fm.png

osu!Pepe counter: 000142

Opublikowano

Boże, znowu się użalasz? xD

To ty jesteś ten który chce nagrywać na yt? Ile ty masz lat? 15? 

Ziomuś zobacz swoje tematy i sam się spytaj czy nie jesteś toksyczny

BO JESTEŚ

Opublikowano

Może wyjdź z domu? do jakiś kolegów[o ile ich masz] i zobacz co jest poza chujową gierką w internetach? 

Oceniać kraj poprzez jakąś grę... 

Wiecie jak znaleźć w tym zjebanym kraju 4polaków co są normalni i nie są dziećmi 12letnimi co plują mordę do mikrofonu?

Wbijam k***a 30fragów z czego 2 w tabeli osoba ma 9fragów...

To już mój 4mecz przegrany pod rząd, w dodatku ktoś pod koniec vac dostał w meczu u mnie w teamie... spadłem z kałaszka do golda 3 k***a. mogę dać screeny bądź podesłać link do meczu, trenuję codziennie po 1h na botach, deatchmatch, nawet 1vs1 nawet kosy i nic k***a zabijam 3 i gine, 4vs3 przegrywamy z typem co mial glocka i 1hp

Spójrz na swoje wypowiedzi co 2 słowo to jakaś k***a... 

Mówisz o toksycznych ludziach a jesteś jednym z nich :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zjebany kraj, powiadasz? Jak tak ci się bardzo w nim nie podoba to jest na to rozwiązanie - wypierdalaj! Albowiem na c**j się będziesz pierdolił z takimi zjebami jak ja i pół tego kraju? Zrzeknij się obywatelstwa, zostań murzynem (nie obrażam tu tej rasy) i wypierdalaj do Afryki.

Nie podoba ci się nasz język? Odjeb sobie uszy i już nic nie będziesz musiał słyszeć. Ziomuś czepiasz się czegoś co dzieje się wszędzie. Ja mieszkam w Belgii (bardzo tęsknię za Polską) i tu też klną, może mniej i trochę inaczej, ale klną.

Ja akurat mam tak, że o wiele bardziej wolę polskie społeczeństwo od belgijskiego. Bo w polskim przynajmniej da się nieźle zabawić. Nie mówię, że Belgowie to nudziarze, ale wole Polaków.

A tak poza tym, skoro uważasz się za takiego lepszego i mądrzejszego to powinieneś zaczaić, że gimbusy zawsze paliły i rzucały mięchem. Typowe to dla nich. WSZĘDZIE to spotkasz i powinieneś to ZAAKCEPTOWAĆ.

Swoją drogą śmierdzi tu Anonimowym na kilometr. Nowy użytkownik, gra w CSa, nie wychodzi z domu i jego koledzy piją palą konia walą. No jak nic Anonimek.

I wołaj sobie adminów, policję nawet, że ktoś pohejcił twoją opinię na temat tego kraju. Coś czuję, że i tak warna dostanę, bo tak agresywnego postu jeszcze nie pisałem.

A co do pedałów - dla mnie to wynaturzenie i wręcz choroba. Kiedyś to nawet leczono. Jak? Kastracją. ;) Ale z toksycznością wiele związanego to to nie ma.

19.jpg

Opublikowano

Zjebany kraj, powiadasz? Jak tak ci się bardzo w nim nie podoba to jest na to rozwiązanie - wypierdalaj! Albowiem na c**j się będziesz pierdolił z takimi zjebami jak ja i pół tego kraju? Zrzeknij się obywatelstwa, zostań murzynem (nie obrażam tu tej rasy) i wypierdalaj do Afryki.

Nie podoba ci się nasz język? Odjeb sobie uszy i już nic nie będziesz musiał słyszeć. Ziomuś czepiasz się czegoś co dzieje się wszędzie. Ja mieszkam w Belgii (bardzo tęsknię za Polską) i tu też klną, może mniej i trochę inaczej, ale klną.

Ja akurat mam tak, że o wiele bardziej wolę polskie społeczeństwo od belgijskiego. Bo w polskim przynajmniej da się nieźle zabawić. Nie mówię, że Belgowie to nudziarze, ale wole Polaków.

A tak poza tym, skoro uważasz się za takiego lepszego i mądrzejszego to powinieneś zaczaić, że gimbusy zawsze paliły i rzucały mięchem. Typowe to dla nich. WSZĘDZIE to spotkasz i powinieneś to ZAAKCEPTOWAĆ.

Swoją drogą śmierdzi tu Anonimowym na kilometr. Nowy użytkownik, gra w CSa, nie wychodzi z domu i jego koledzy piją palą konia walą. No jak nic Anonimek.

I wołaj sobie adminów, policję nawet, że ktoś pohejcił twoją opinię na temat tego kraju. Coś czuję, że i tak warna dostanę, bo tak agresywnego postu jeszcze nie pisałem.

A co do p****ów - dla mnie to wynaturzenie i wręcz choroba. Kiedyś to nawet leczono. Jak? Kastracją. ;) Ale z toksycznością wiele związanego to to nie ma.

@ IAmBoskiM jebie mnie to gdzie mieszkasz, w tym kraju są sami patrioci co oglądają gang albanii oraz napierdalają się co chwilę, nie mam pojęcia, o jakiego anonimka ci chodzi ale tylko mówię, lol, wychodzę z domu prawie codziennie...

Opublikowano

Moim zdaniem wole mieszkać w kraju gdzie jest w c**j duzo toksycznych ludzi niz w kraju gdzie co 2 osoba to pierdolone p***l czy gej :D  zreszta ciesze sie ze jest tyle toksycznych ludzi w polsce to pokazuje ze sa prawdziwymi mezczyznami a nie jakies pizdusie :D

no jasne, dobrze, że my tutaj w polsce mamy prawdziwych mężczyzn a zarazem patriotów, którzy popierdalają w tych smiesznych bluzeczkach polski walczącej. Założę się, że nie jeden homo jest lepszym człowiekiem niż taki zjebany polaczek, który k***a tylko patrzy aby drugiemu dopierdolić albo żeby przypadkiem nie miał lepiej ode mnie.

Niestety taka prawda, z resztą k***a co ma orientacja seksualna do toksyczności

Jak nie widzisz toksyczności w ludziach z cieżkimi zaburzeniami seksulanymi, którzy się tym chwalą i próbują nam normalnym ludziom wmówić, że to jest całkiem normalne to Ci bardzo współczuje. I tak wole oglądać swoich rodaków choćby nie wiadomo jacy byli niż ludzi którzy kopulują w sposób przyprawiajacy mnie o wymioty
Jestes zjebany czy udajesz? Wrzucasz kazdego homoseksualiste do jednego wora, wora ludzi ktorzy wychodza niewiadomo jacy na paradach i krzycza swoje hasla. Ale co ma do tego czy dana osoba lubi "w dupe" do "toksycznosci"? No k***a nic. Tak samo moge każdego polaczka patriote wrzucic do grona kiboli etc. ale tego nie robie bo wiem ze nie kazdy taki jest. Ty zwyczajnie powiedziales ze kazdy homo jest skrajnoscia ktory wychodzi na ulice i wmawia kazdemu jakie to on prawa powinien miec. Ale nie kazdy taki jest.

Zreszta. Idzie para gejow na randke. Kogo najbardziej boli dupa? Odpowiedz sobie sam.

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...