Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczny kraj

xRecordPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serio w tym kraju jest tak toksycznie, że chyba nie ma gorszego kraju na świecie.

Nie różnimy się niczym od Ruskich, grając w taką fajną i bardzo nie toxyczną grę jaką jest CS:GO, wchodzę na serwer pierwsze co słyszę to

- K***a zamknij się!

- Zamknij mordę

- C**j ci w dupę haha kurwa dawaj na ts'a dzieciaku

Chodzę na mieście, widzę gimbusów co sobie w mordę dają.

Ale przecież my tu mamy specjalistów trolli więc niema obawy że zaraz ktoś mnie wyzwie i przeklnie bez powodu 

Jakbym miał taką możliwość, to bym się wyniósł do innego kraju bo w tym mam mieszane uczucia a moi koledzy to no że tak powiem, typowe gimbusy palące i przeklinające.

nie czuję się najlepiej w tym kraju mimo iż jest bezpiecznie, to trudno mi się pogodzić z taką młodzieżą, grałem na angielskich serwerach, i ludzie sobie pomagali, nie wyzywali się, byłem na forum  ( nie będę reklamować ) i na tym forum napisałem pytanie i nie dostałem odp typu " tfoja stara "

nie chce mi się wychodzić na dwór, bo od razu widzę wandali i słyszę kurwa dookoła, po czym czuję się jakbym zbuku słuchał.

także tyle, nie chcę się zniżać do ich poziomu.

CZEKAM NA WASZĄ OPINIĘ, Proszę bez obrażania mnie, kultura ma być na wysokim poziomie. Albo wezwę całą administrację i dużo banów poleci  :makka:

Opublikowano

Przecież ten temat będzie zaraz zamknięty xD

Popatrzysz sie na niemca czy kogos innego to sie do Ciebie usmiechnie lub sie spyta czy sie znacie a polak albo Ci wpierdoli albo sie spyta czy masz problem. - Testoviron

True.

79160594027661829163.png

Opublikowano

niestety większość to patola i ludzie z zawyżonym ego.. nic nie zrobisz a emigrować się nie opłaca przynajmniej na ten moment (widać jaki syf jest w innych krajach)

Opublikowano

Wszędzie tak dobrze, a w Polsce to najgorzej. 

Taka uprzejmość na siłę jest fajna na krótką metę, a potem staje się męcząca.

Dzieciaki wszędzie się wyzywają, na ulicy gimby sobie po mordach nie dają, trolli trochę jest, a przeklinanie jest spoko, palące i przeklinające gimby są ok, przecież możesz się przenieść do innego kraju, ta Anglicy tacy mega przyjaźni i spoko, na tym forum nie dostaniesz odpowiedzi  "tfoja stara", nie chcesz się zniżać do ich poziomu? Może po prostu uważasz się za lepszego od innych i to jest właśnie twoim problemem?

No i odpowiedź w takim formacie jednego zdania. Teraz możesz narzekać, że Anglik by ci to ładnie sformatował, a Polak to cham.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Moim zdaniem wole mieszkać w kraju gdzie jest w c**j duzo toksycznych ludzi niz w kraju gdzie co 2 osoba to pierdolone p***l czy gej :D  zreszta ciesze sie ze jest tyle toksycznych ludzi w polsce to pokazuje ze sa prawdziwymi mezczyznami a nie jakies pizdusie :D 

Opublikowano

Moim zdaniem wole mieszkać w kraju gdzie jest w c**j duzo toksycznych ludzi niz w kraju gdzie co 2 osoba to pierdolone p***l czy gej :D  zreszta ciesze sie ze jest tyle toksycznych ludzi w polsce to pokazuje ze sa prawdziwymi mezczyznami a nie jakies pizdusie :D

Panu polać.

Cyrk.png

Opublikowano

#2xup

giphy.gif

#top

nie, nie jest toksycznie tylko nie potrafisz się dostosować do lepszego towarzystwa i lądujesz z gównem i nim sie powoli stajesz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

#2xup

giphy.gif

#top

nie, nie jest toksycznie tylko nie potrafisz się dostosować do lepszego towarzystwa i lądujesz z gównem i nim sie powoli stajesz

Tutaj mamy czysty przykład mangozjeba z pewnością możemy wywnioskować ze ten oto mangozjeb jest wyzywany przez grono toksycznych polaków 

Opublikowano

no jasne, dobrze, że my tutaj w polsce mamy prawdziwych mężczyzn a zarazem patriotów, którzy popierdalają w tych smiesznych bluzeczkach polski walczącej. Założę się, że nie jeden homo jest lepszym człowiekiem niż taki zjebany polaczek, który k***a tylko patrzy aby drugiemu dopierdolić albo żeby przypadkiem nie miał lepiej ode mnie.

Niestety taka prawda, z resztą k***a co ma orientacja seksualna do toksyczności

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Strasznie dużo nienawiści do naszych rodaków macie. Żyjemy w takich czasach, że jednak Ci toksyczni ludzie jednak wyrastają na normalnych ludzi (oczywiście nie wszyscy). Nie przypominam sobie, żebym podczas spaceru po mieście usłyszał na ulicy wulgaryzmów, które powodowane są pobudkami z mało kreatywnych gier.

Opublikowano

no jasne, dobrze, że my tutaj w polsce mamy prawdziwych mężczyzn a zarazem patriotów, którzy popierdalają w tych smiesznych bluzeczkach polski walczącej. Założę się, że nie jeden homo jest lepszym człowiekiem niż taki zjebany polaczek, który k***a tylko patrzy aby drugiemu dopierdolić albo żeby przypadkiem nie miał lepiej ode mnie.

Że co ? przepraszam ale jak ktos homo moze byz lepszym czlowiek bo tego nie rozumiem :D , zreszta to raczej niz zlego ze lubia sie bic  :yay: ?

Opublikowano

gdyby nie to że spotkałem na swojej drodze ludzi głupszych niż karolek123742 w życiu bym nie uwierzył że można reprezentować takie dno. jednak sa gorsi od Ciebie karolku więc jest nadzieja że kiedyś Twoje IQ bedzie dwucyfrowe :D!

#top

nie jest tak że nie masz możliwości się wynieść z tego kraju, po prostu nie masz na tyle chęci!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Jak nie widzisz toksyczności w ludziach z cieżkimi zaburzeniami seksulanymi, którzy się tym chwalą i próbują nam normalnym ludziom wmówić, że to jest całkiem normalne to Ci bardzo współczuje. I tak wole oglądać swoich rodaków choćby nie wiadomo jacy byli niż ludzi którzy kopulują w sposób przyprawiający mnie o wymioty.

A co do autora to jak mu się w Polsce nie podoba to może się przeprowadzić do naszych zachodnich sąsiadów Republiki Federalnej Arabii gdzie zgwałcą Ci żonke/laskę na sylwestra lub do belgii/holandi gdzie gdzie wszyscy wszytkich się kochają a Twoje dzieci będą uczyły się w przedszkolu, że w każdej chwili jeżeli będą chciały mogą zmienić płeć. Wybierz sam.

Cyrk.png

Opublikowano

Jak nie widzisz toksyczności w ludziach z cieżkimi zaburzeniami seksulanymi, którzy się tym chwalą i próbują nam normalnym ludziom wmówić, że to jest całkiem normalne to Ci bardzo współczuje. I tak wole oglądać swoich rodaków choćby nie wiadomo jacy byli niż ludzi którzy kopulują w sposób przyprawiajacy mnie o wymioty
Jestes zjebany czy udajesz? Wrzucasz kazdego homoseksualiste do jednego wora, wora ludzi ktorzy wychodza niewiadomo jacy na paradach i krzycza swoje hasla. Ale co ma do tego czy dana osoba lubi "w dupe" do "toksycznosci"? No k***a nic. Tak samo moge każdego polaczka patriote wrzucic do grona kiboli etc. ale tego nie robie bo wiem ze nie kazdy taki jest. Ty zwyczajnie powiedziales ze kazdy homo jest skrajnoscia ktory wychodzi na ulice i wmawia kazdemu jakie to on prawa powinien miec. Ale nie kazdy taki jest.

Zreszta. Idzie para gejow na randke. Kogo najbardziej boli dupa? Odpowiedz sobie sam.

­

Opublikowano

gdyby nie to że spotkałem na swojej drodze ludzi głupszych niż karolek123742 w życiu bym nie uwierzył że można reprezentować takie dno. jednak sa gorsi od Ciebie karolku więc jest nadzieja że kiedyś Twoje IQ bedzie dwucyfrowe :D!

#top

nie jest tak że nie masz możliwości się wynieść z tego kraju, po prostu nie masz na tyle chęci!

Ale mi pojechałeś az mi sie smutno zrobilo :/.Moim zdaniem wole miec "IQ" takie jakie mam niz "IQ" mangozjeba tyle w temacie.

Jak nie widzisz toksyczności w ludziach z cieżkimi zaburzeniami seksulanymi, którzy się tym chwalą i próbują nam normalnym ludziom wmówić, że to jest całkiem normalne to Ci bardzo współczuje. I tak wole oglądać swoich rodaków choćby nie wiadomo jacy byli niż ludzi którzy kopulują w sposób przyprawiajacy mnie o wymioty
Jestes zjebany czy udajesz? Wrzucasz kazdego homoseksualiste do jednego wora, wora ludzi ktorzy wychodza niewiadomo jacy na paradach i krzycza swoje hasla. Ale co ma do tego czy dana osoba lubi "w dupe" do "toksycznosci"? No k***a nic. Tak samo moge każdego polaczka patriote wrzucic do grona kiboli etc. ale tego nie robie bo wiem ze nie kazdy taki jest. Ty zwyczajnie powiedziales ze kazdy homo jest skrajnoscia ktory wychodzi na ulice i wmawia kazdemu jakie to on prawa powinien miec. Ale nie kazdy taki jest.

Zreszta. Idzie para gejow na randke. Kogo najbardziej boli dupa? Odpowiedz sobie sam.

"Każdego" ale czym sie różni ten homos od innego homosia ten i ten jest na mózg pierdolniety :D 

Opublikowano

to, ze ktos moze byc pierdolniety w swoim zaciszu i nie afiszowac sie z tym publicznie ze nawet nie poznasz ze jest to osoba homoseksualna. moze zachowywac sie normalnie i wtedy nie powiesz ze jest zjebany bo nawet nie poznasz ze jest gejem badz lesbijka. jedynie polacy potrafia oceniac jaki jest czlowiek tylko po tym czy lubi w dupe czy nie
zreszta, temat o "toksycznosci" (jak ja nienawidzę tego slowa) a nie o byciu homoseksualista, jedno z drugim sie zupelnie nie laczy xD 

­

Opublikowano

Wyjedź z miasta, pojedź na wieś, odpocznij, zrelaksuj się, pofilozofuj nad sensem istnienia a potem wstań i idź na rzeź gimbusom niewyżytym!

._.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

A kogo to obchodzi ? Po pietwsze oceniasz kraj po ludziach czyli jakby oceniać grę po większości community. Idź się zabij jak ci nie odpowiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...