Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robota

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, może ktoś zna się na rzeczy wiecie może jaką robote można znaleść bez wykształcenia? przydałby się hajs żeby nie siedzieć ..

normalna robota żeby zarobić tą średnią krajową

oprócz budowy

Opublikowano

a nie lepiej zrobić w szkole prywatnej średnie odbywane w weekendy? Inaczej już patrzą

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ja jestem promotorem marki w Saturnie, mam ok 130-150h (elastyczne godziny) + uczelnia.

Na czysto dostaję ok 1,8 tysiąca, z premią 2,5 w porywach do 3tys.

A mam taką halę, że z premią nie ma aż tak ciężko i często wyrabiam ją.

Znam kumpli na rtvce co zarabiają tak 4-5  tysi.

Tylko trzy rzeczy

Musisz jakoś wyglądać i coś sobą prezentować

no i potrafić sprzedać (bez wyników cię wypierdolą)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Czasem na różnych produkcjach szukają ludzi. Nie patrzą na wiek, wykształcenie, pochodzenie. Ważne żeby człowiek pracowity był a nie się opieprzał. Polecam sprawdzić ogłoszenia nawet na necie i ewentualnie podzwonić, pogadać.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

A  ten kierownik ewentualnie dyrektor to by się znalazło? nie chce robić fizycznie bo mnie kręgosłup boli i ledwo stoje

mieszkam na zadupiu i jest pełno wsi miasto to z 50km ode mnie 

Najbardziej by mi pasowała praca bez ludzi bo mnie wkurwiają wole sam zrobić niż prosić się cymbałów

Opublikowano

taśma w Niemczech

4500 zł miesięcznie to minimum tylko zapieprz jest taki że prędzej popelnisz samobójstwo niż wytrzymasz do wypłaty

Opublikowano

A  ten kierownik ewentualnie dyrektor to by się znalazło? nie chce robić fizycznie bo mnie kręgosłup boli i ledwo stoje

Najbardziej by mi pasowała praca bez ludzi bo mnie wkurwiają wole sam zrobić niż prosić się cymbałów

Aplikuj na prezesa jakiegoś banku, tam szukają takich jak Ty.

Opierdalałeś się całe życie to robisz za najniższą jako fizyczny, albo u mirka mechanika w warsztacie na czarno.

Bez wykształcenia znaczy co? Średnie, gimnazjalne?

Opublikowano

Opierdalałeś się całe życie to robisz za najniższą jako fizyczny, albo u mirka mechanika w warsztacie na czarno.

podstawowe

na jakiego prezesa banku? jaka wypłata i co trzeba robić?

A coś można się nauczyć w 3 miesiące?

Opublikowano

gg wp, jak nie wykminisz jakiejś ciekawej działalności i nie wykażesz się czymś ponadprzeciętnym to idź robić za najniższą, lel

graphic.png

Opublikowano

Prostytucja, jeśli dobrze wyglądasz... albo dziwnie. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

podstawowe

Dobry troll. Ludzie serio myślicie że on tak na serio? A jeśli nie to na prawdę żal mi Ciebie gościu. Wykształcenie chociaż średnie daje Ci jakiekolwiek możliwości z podstawowym możesz najwyżej zamiatać ulice :) Chyba że masz jakieś wtyki. 

Opublikowano

podstawowe

Sprzedawanie papierosów kolegom z klasy.

­

Opublikowano

XDDDDDD

Sam jesteś jednym wielkim cymbałem,masz ledwo wykształcenie podstawowe a wyzywasz innych ludzi od cymbałów? Jesteś nikim w tym świecie.

Jaki kierownik,jaki dyrektor? Z takim wykształceniem możesz co najmniej startować do sprzątania ulic,nic więcej

Opublikowano

normalna robota żeby zarobić tą średnią krajową

Polityka.

­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak mieszkasz na wsi, to najlepiej popytaj sąsiadów, czy nie potrzebna im jest pomoc przy zbieraniu owoców lub warzyw. Innego wyjścia nie widzę, a zbieranie wcale nie jest takie wyczerpujące ( zależy jeszcze co zbierasz ).

Opublikowano

Praca w produkcji ale czego na przykład?

prostytucja odpada bo mam wymagania co do kobiet, a jeśli chodzi o ulice to tylko wieczorkiem i w lato bo wtedy nie jest tak zimno a słońca mało ..

Czemu jeśli mam podstawowe to nigdy w życiu nic nie osiągne? czytałem pare artykułów ludzi nawet bezdomnych co teraz są bogaczami

umiem trochę rysować kolorowanki więc chyba moge zostać ilustratorem, mam prawo jazdy kat. B, i mam lekkie doświadczenie w malowaniu ścian, sufitów i gruntowanie..

A programowanie to w jakim czasie można by się nauczyć żeby zarabiać? to może i to skubne i jaki język żeby robota była?

zawsze jest coś co można się nauczyć nie wymagam wiele tylko te 4-6k na miesiąc żeby na chleb starczyło i alimenty dla dzieci ..

I nie piszcie że tylko do zamiatania ulic ani ulotki bo to bezsens..

PS to nie trol serio szukam jakiegoś sensu żeby pracować i mieć coś z tego 

Opublikowano

zawsze jest coś co można się nauczyć nie wymagam wiele tylko te 4-6k na miesiąc żeby na chleb starczyło i alimenty dla dzieci ..

juz myslalem ze serio, moze to byc nie troll temat patrzac na liczbe przegrywow na mpc, ale te zdanie jednak jest zbyt piekne by nie pochodzilo od trolla

sorki, ale jak musisz w wieku 20 lat (tyle masz, skoro skonczyles technikum, tak wynika z poprzednich twoich tematow) placic alimenty i przy tym chcesz zarabiac 4-6k miesiecznie to polecam 500+ i narob sobie z 10-15 dzieci

­

Opublikowano

juz myslalem ze serio, moze to byc nie troll temat patrzac na liczbe przegrywow na mpc, ale te zdanie jednak jest zbyt piekne by nie pochodzilo od trolla

sorki, ale jak musisz w wieku 20 lat (tyle masz, skoro skonczyles technikum, tak wynika z poprzednich twoich tematow) placic alimenty i przy tym chcesz zarabiac 4-6k miesiecznie to polecam 500+ i narob sobie z 10-15 dzieci

4-6k bo sporo chcą też moje baby (byłe) i mają w dupie czy mam pieniądz czy nie.. a nie wiem czy wygram sprawe sądową bo jak nie to bede i na je płacić i na dzieciaki..

a 10-15 dzieciaków nie chce mieć bo nie chce robić patoli i to wgl bez sens..

ale skoro nie bede mieć pieniędzy to raczej nie bede na je płacić tylko na dzieciaki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...