Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▪ OpenTS.eu ▪ Budujemy możliwości! ▪

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MM55 jak dla mnie w pożądku tylko jedno mnie dziwi , czy my wpadamy na ten sam pomysł (Też pod poczekalnią chciałem dać strefe Premium lel) 

Pozatym : POLECAM GORĄCO !

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

Witam,

Parę dni temu między mną a właścicielem owego serwera toczyła się wielka spina.. Po dłuższej rozmowie zdecydowaliśmy sobie że nie będziemy się kłócić jak typowe dzieciaki oraz oby dwaj doszliśmy do wniosku że nie szukamy wrogów lecz przyjaciół.. Właściciel jest bardzo spokojny oraz kulturalny a wiem że jego doświadczenie w prowadzeniu publicznego serwera głosowego nie pójdzie na marne i będzie się rozwijał z dnia na dzień. Jeżeli szukasz stabilnego oraz profesjonalnego serwera TeamSpeak3 to nie czekaj drogi graczu! Odwiedź jego serwer, to nic nie kosztuje a uwierz że będziesz się cieszył z komfortu rozmów :) Serdecznie polecam.

Opublikowano

Samego MM znam ponieważ mu pomagałem w paru sprawach, i mogę go jako osobę polecić.

Plusy:

~ Dobry wygląd Grafik/Ikon

~ Licencja Non-profit, no ale cóż jeśli się nie ma środków na Licencje ALL/ATHP.

Minusy:

~ Styl kanałów dosyć standardowy ale lepsze to niż nic.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...