Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▪ OpenTS.eu ▪ Budujemy możliwości! ▪

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A polecam , miła atmosfera + sam włascicel mi pomógł zrobić domenę i mam u niego wielki + co do dizajnu to nawet spoko , estetyka też , ale nie rozumiem czemu na każdym serwerze są statystyki czyli : top 50 ... top 30 ... itp :D ale polecam !  

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

Witam,

Właściciel M55 po raz kolejny stawia serwer.. Który to już? Już nie sprzedajesz crackowane serwery? Przypominam, ten gość wraz z gorzałem latali po innych serwerach i reklamowali serwer gorzała.. Więc osobiście odradzam ten serwer.. Taka jest moja opinia i nic tego nie zmieni, nie mam zamiaru dalej komentować się w tym syfie.

Nie polecam.

Opublikowano

Witam,

Właściciel M55 po raz kolejny stawia serwer.. Który to już? Już nie sprzedajesz crackowane serwery? Przypominam, ten gość wraz z gorzałem latali po innych serwerach i reklamowali serwer gorzała.. Więc osobiście odradzam ten serwer.. Taka jest moja opinia i nic tego nie zmieni, nie mam zamiaru dalej komentować się w tym syfie.

Nie polecam.

Boże jakie brednie! NIE SPRZEDAJE SERWERÓW TEAMSPEAK DAJE JE ZA DARMO! NA + Nie latałem z gorzałem po serwerach TeamSpeak powiedź mi czemu kłamiesz? czemu chcesz mnie zawsze poniżać naprawdę szkoda gadać na twoje zachowanie. Czemu ty musisz ciągle kłamać! 

Opublikowano

Proszę moich poprzedników o jedno wyrażamy opinie o serwerze TS3 a nie o tym jaki był poprzedni serwer. 

Moja opinia:

+ Boty Muzyczne

+ Automatyzacja w postaci MBota

+ Elegancki wygląd

+/- Mało osób na serwerze ale myślę że to z czasem się zmieni. :)

Dzięki! 

Opublikowano

Z związku z zaistniałym nieporozumieniem zmieniliśmy aplikację mbot na Abot.. serwer jest już czynny Zapraszamy! 

Edit: (Dziękujemy również użytkownikowi KlassKai za zrozumienie) 

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie! (Dla stałych użytkowników darmowe radia na kanał prywatny) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...