Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje wspolników do stworzenia serwera RPG. - Vikings

kocurek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje grafika, technika, oraz ogolnie wspolnikow do stworzenia serwera RPG na podstawie serialu "Vikings". Nie oferuje zadnych pieniedzy za wspolprace jedynie za prowadzenie serwera jak narazie ja place. Potrzebuje doswiadczonych ludzi do wspolpracy, mam duze checi bo gralem okolo 5 lat na serwerach RPG. Chcialbym aby byl to serwer z pluginem Heroes. Wszystkich chetnych zapraszam a nizej moje wymagania i troche o mnie.

-Doswiadczenie 

- Min 16 lat 

- Robienie czegos z checi i zoobowiazanie sie do serwera na przynajmniej rok.

Ja mam 16 lat, jednak nie jestem "gimbusem" ktorego ocenic mozna przez wiek, duzo osob patrzy jedynie na to. Chce zostac informatykiem oraz stworzyc swoj wlasny RPG bo niestety jak narazie nie ma zadnych serwerow RPG ktore by przetrwaly. Mam duzo czasu oraz jestem cierpliwy i uczciwy. Gdy do czegos sie przykladam zawsze mi to wyjdzie. Mam doswiadczenie z pluginem heroes oraz serwerami RPG. 

Zapraszam jeszcze raz.

Kontakt: Skype: RyzyKotik

Steam: KochamReggae

lub na mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...