Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje wspólników do stworzenia serwera RPG

kocurek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zrobić serwer na podstawie serialu "Vikings", potrzebuje budowniczych, technikow, oraz pomocnikow. Wszelkie oplaty jak narazie oplacam ja, maszyna jest oplacona.

Co moge obiecac... 

- Ze serwer nie padnie w pare dni/ miesiecy.

- Doświadczenie oraz plugin heroes, dobrze zbalansowany, duzo Q oraz przyjemna gre.

- Jak narazie nie moge obiecac zadnych % od serwera, najpierw trzeba sprobowac go stworzyc, teraz pare rzeczy o mnie.

Mam 16 lat, nie zamykaj odrazu tego postu. Od wielu lat gralem na roznych serwerach z pluginem heroes. Zamierzam zajac sie stworzeniem serwera bo bylo to moje marzenie oraz chcialbym aby wkoncu byl jakis porządny RPG. 

Oczekuje: 

-Wiek 16-23

-Duzo czasu ktory moze poswiecic na czas.

-W przyszlosci pomocy na oplate serwera.

-Doswiadczenia w tworzeniu serwera.

Jak narazie to tyle, skontaktowac sie mozna ze mna na steamie. skype oraz mpc.

Steam: KochamReggae (awatar lew na zielono-zolto-czerwonym tle)

Opublikowano

Nie polecam zadawać się z nim, a tym bardziej współpracować - chodzi po serwerach RPG i je hejtuje, a następnie namawia administrację do usunięcia wszystkiego i przyjęcia go do ekipy.

Jezeli chodzi o serwer Averynus czy jakos tak, chcialem wam pokazac bledy jakie robicie. Smietnik na mapie, heroes bezsensowne i 0 questow. To nie jest serwer RPG. Jezeli nie jestes zainteresowany to prosze odejdz.

Chodzi o wszystkie serwery, a nie o jeden.

Poza tym jeszcze namawianie administratorów do usuwania ich autorskich map? I jeszcze proponowanie ściągnięcia jednej z neta...

Opublikowano

Jezeli chodzi o serwer Averynus czy jakos tak, chcialem wam pokazac bledy jakie robicie. Smietnik na mapie, heroes bezsensowne i 0 questow. To nie jest serwer RPG. Jezeli nie jestes zainteresowany to prosze odejdz.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...