Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie jakiś działający sposób na darmowe skiny?

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakiś sposób na darmowe skiny działający?

Oczywiście wiem że takie sposoby są czasochłonne ale ja chce jakiś działający i żeby nie było to oszustwo.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Wejdź na jakąś ruletkę, pobierz darmowy KOD rozegraj parę rund i wygraj coś. :v

Opublikowano

Oscamuj kogoś. A nie, z tego co kojarzę to już próbowałeś xD

Najłatwiejszy sposób to tak jak up, wchodź na ruletki, próbuj z tych darmowych coinsów zrobić z 4x tyle i wypłać. Ew. to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1545656-showdownstonefire-zarobek-dla-biednych/

Jak te wyżej nie wypalą to zawsze możesz pograć w metina, ja sobie grałem przez miesiąc dla przyjemności i mam teraz 40€ w skinach :v

tenor.gif

Opublikowano

Wejdź na jakąś ruletkę, pobierz darmowy KOD rozegraj parę rund i wygraj coś. :v

Podaj jakąś.

Oscamuj kogoś. A nie, z tego co kojarzę to już próbowałeś xD

Najłatwiejszy sposób to tak jak up, wchodź na ruletki, próbuj z tych darmowych coinsów zrobić z 4x tyle i wypłać. Ew. to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1545656-showdownstonefire-zarobek-dla-biednych/

Jak te wyżej nie wypalą to zawsze możesz pograć w metina, ja sobie grałem przez miesiąc dla przyjemności i mam teraz 40€ w skinach :v

Mam pytanie bo jak dostałem tam 13 reportów za kradzież to mogę dalej kraść i nic mi się nie stanie?

A sposób fajny.

giphy.gif

Opublikowano

Tak jak kolega up ^ najlepszym darmowym spobem i legalnym będzie to ruletka. W google wpisz ruletka tyle tego jest, że będziesz miał gdzie grać :D

Opublikowano

Pooglądaj ruletki u jakiś jutuberów typu Mefju, Kapi itp. Jest Kilka opcji.

1. Żulenie skinów

2. Ruletka

3. Cs Go Lounge

4. Scam

Polecam 1 i 3 zazwyczaj działa.

giphy.gif

Opublikowano

Ruletka to najlepszy sposób. Bezpieczny jeśli trzymasz się określonej taktyki. Na każdej ruletce są kody, które dodają ci określoną liczbę punktów za które możesz grać. Taki kod może ci zrobić kolega, a ty możesz zrobić koledze.

Mój sposób:

Wybierasz sobie jeden kolor, na który cały czas będziesz stawiał(czarny lub czerwony, zielony to jest rzadkość). Jak wygrasz to stawiasz tą samą stawkę, a jak przegrasz to 2x większa. Czyli jak stawiasz np. po 100 to jak przegrasz 100 to stawiasz 200. Jak przegrasz to 200 to stawiasz 400. I tak cały czas. Jak wygrasz po tych przegranych to wracasz do stawiania podstawową stawką.

Ja stawki określam, że jak mam np. 1000 punktów to stawka początkowa to 10. Jak mam 2000 to stawka początkowa to 20 itd.

Jak przegrywasz tak, że nie masz już jak pomnożyć stawki to lecisz wszystkim co masz. Nie można panikować i zmieniać kolorów. Jak przegrasz wszystko to trudno.

Opublikowano

Ruletka to najlepszy sposób. Bezpieczny jeśli trzymasz się określonej taktyki. Na każdej ruletce są kody, które dodają ci określoną liczbę punktów za które możesz grać. Taki kod może ci zrobić kolega, a ty możesz zrobić koledze.

Mój sposób:

Wybierasz sobie jeden kolor, na który cały czas będziesz stawiał(czarny lub czerwony, zielony to jest rzadkość). Jak wygrasz to stawiasz tą samą stawkę, a jak przegrasz to 2x większa. Czyli jak stawiasz np. po 100 to jak przegrasz 100 to stawiasz 200. Jak przegrasz to 200 to stawiasz 400. I tak cały czas. Jak wygrasz po tych przegranych to wracasz do stawiania podstawową stawką.

Ja stawki określam, że jak mam np. 1000 punktów to stawka początkowa to 10. Jak mam 2000 to stawka początkowa to 20 itd.

Jak przegrywasz tak, że nie masz już jak pomnożyć stawki to lecisz wszystkim co masz. Nie można panikować i zmieniać kolorów. Jak przegrasz wszystko to trudno.

Metoda martingale jest stara i słaba, już lepiej randomowo stawiać, bo się zdarzy jakiś train i tracisz wszystko.

tenor.gif

Opublikowano

nie ma żadnych metod do ruletek jprdl... to wymysł polaczków i tyle jakby były patterny to wszyscy byli by milionerami 

polecam csgoroyal.com ruletka prawdziwa, nie podrabiana ja z 10centów wypłaciłem sobie ak-47 redline za 3euro, opłaca się

Opublikowano

Ja polecam Ci trade'ować - może nie jest to najszybsza metoda, lecz na pewno najbezpieczniejsza. 

Pomogłem?

Opublikowano

Ja polecam Ci trade'ować - może nie jest to najszybsza metoda, lecz na pewno najbezpieczniejsza.

No ja tradowalem nawet szybko mi to szło tyle że w końcu przejebalem wszystko na klucze do cs i od nowa mi się nie chciało

Temat do zamknięcia.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...