Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Showdown/Stonefire - Zarobek dla "biednych"

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Poradnik zostanie poświęcony, w którym opiszę jak za pośrednictwem tych dwóch stron w miarę szybko zarobić na klucze, skiny.

showdown.gl

- Jest to strona pokroju zengeming, kickback.

- Żeby zagrać potrzeba pobrać z sklepu steam: EAC eSports

- Uruchamiamy w/w program (znajduje się on w zakładce programy na steam)

XQgiSgL.png

Nl6KprT.png

- Po zaznaczeniu "showdown" możemy przejść do strony i wyszukać rywala

- Procedura szukania meczu jest bardzo łatwa, wystarczy kliknąć "Play Now"

-Za ustawieniu w nicku na steamie "stonefire.io" za wygraną zamiast 5 dostaniecie 10 diamentów

10 diamentów = 0.1$

stonefire.io

- Na tej stronie możesz wypłacić za pomocą diamentów, które zdobyłeś grając na showdown.gl

- Wybieramy przedmiot, który nas interesuje i dodajemy go do koszyka

- Przechodzimy do naszego koszyka i wybieramy opcje płatności

AbuiyLI.png

- Wybieramy ostatnią opcje, wtedy zostaniemy przekierowani i wystarczy już tylko czekać na ofertę

- Odbieramy skin

G8dTHLM.png

- Strona jest w 100% wypłacalna

- Właścicielem jest profesjonalny, niemiecki gracz Alternet Attax (crisby)

-Jest to dużo szybszy sposób zarobku niż na zengaming, gdzie w dodatku musimy długo czekać na wypłatę

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Można na tym cheatować, jak na kickbacku np? :v

Tutaj używasz tego całego easy anti-cheata, ale nie odpowiem Ci na to pytanie. Wydaje mi się, że nie.

Opublikowano

Tutaj używasz tego całego easy anti-cheata, ale nie odpowiem Ci na to pytanie. Wydaje mi się, że nie.

A jak z poziomem jest? 

Legenda
Opublikowano

A jak z poziomem jest? 

Społeczność tej strony to 90% polaków, znajdziesz tutaj słabe kałaszki, ale też katów. Jeżeli chcesz sprawdzić czy wszystko gra wygraj 1 mecz i wypłać coś do 10centów, ocenisz sobie.

Opublikowano

A jak z poziomem jest? 

Społeczność tej strony to 90% polaków, znajdziesz tutaj słabe kałaszki, ale też katów. Jeżeli chcesz sprawdzić czy wszystko gra wygraj 1 mecz i wypłać coś do 10centów, ocenisz sobie.

Kiedy diamenty się dostaje? Wygrałem mecz i 0

http://prntscr.com/bb5lxa

Legenda
Opublikowano

Do 15minut

A jak ze skinami do wypłacenia? Jest ich dużo? 

Wszystko co znajduje się na stronie stonefire.io możesz wypłacić za pomocą tych diamentów, a przedmiotów jest tam sporo. Samych kluczy jest około 1000 (a by go dostać trzeba wygrać 20 meczy)

Legenda
Opublikowano

Nie mam ''showdowngl'' w tym programie robie tak jak pisales

wtf?

W programie nazywa się "showdown" i znajduje się na samym spodzie jeżeli dobrze kliknąłeś jak na obrazku pierwszym.

Legenda
Opublikowano

Od ilu jest dostępna wymiana tych diamentów na tej stronie? To będzie przez cały czas? Bo dosyć łatwy sposób. 

Wypłacić możesz każdą ilość diamentów. Wygrywając 1 mecz już możesz wypłacić jakiś skin na stonefire do 10centów.

Opublikowano

Od ilu jest dostępna wymiana tych diamentów na tej stronie? To będzie przez cały czas? Bo dosyć łatwy sposób. 

Wypłacić możesz każdą ilość diamentów. Wygrywając 1 mecz już możesz wypłacić jakiś skin na stonefire do 10centów.

Chodzi mi od ilu dni jest dostępna wymiana diamentów, bo widzę ze jest to nowa opcja

Legenda
Opublikowano

Nie jest chyba to ważne, jest to świeża strona. Świadczy o tym ilość osób, które grają (jest ich mało, często zagrasz nawet x3 na tą samą osobę). Strona może jest tydzień, góra dwa.

Opublikowano

Nie jest chyba to ważne, jest to świeża strona. Świadczy o tym ilość osób, które grają (jest ich mało, często zagrasz nawet x3 na tą samą osobę). Strona może jest tydzień, góra dwa.

No jak będzie większa liczba osób, to mogą wyłączyć wymianę tych diamentów na skiny, bo nie będą mieć zysku, bo sposób jest łatwy. 

Legenda
Opublikowano

Showdown jest w zamyśle zrobione tylko po to by móc wybić stonefire na rynku, który tak już przynosi duży zysk dla właścicieli, a jeżeli by tracili przy dużej popularności nie wyłączą tej opcji, a pewnie wprowadzą "utrudnienia" np. mniejsza ilość diamentów do zdobycia za wygraną lub na zasadzie kickbacku. Wchodzisz do puli i grasz o nią.

Opublikowano

Dobra działa trzeba tą strone reklamowac :) bardzo łatwo mozna tutaj hajsik zarobic. 

jakby co to jak chcecie cos wyplacic to nie anulujcie ofert bo wam coinsy zabierze

na szczescie mi tylko 7 diamentow zabralo bo chcialem sprawdzic czy sie da wyplacac

Opublikowano

Można cheateować, jeżeli Twój hack jest zabezpieczony przed EAC

Legenda
Opublikowano

­Diamenty są tylko za wygraną?

Nie ku*wa za przegraną, ogółem każdemu rozdają dziennie kose...

Opublikowano

Jak Panowie?? Warto grać na tym? Wszystko działa? Wypłaca?

Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...