Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe rzecz na mapie

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam sie gra na cobblestone z nowymi schodami na b ... ?

Mi sie wogole to nie podoba bo latwiej sie teraz broni B a tt maja ciezko z rushem juz.Jestem ciekaw waszych opini :D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zjebali . przez pierwszy tydzień ci co zaczynają po CT pewnie będą wygrywać mecze

Potwiedzam... po tt zmiana stron byla po 0-:15 bo nie mozna rushowac b treraz a po ct bez problemu sie zdobywa rundy...

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

dla mnie to ogromna zmiana na mapie. Przede wszystkim bardzo spore ułatwienie dla ct, które sprawia, że na siłę można teraz B bronić w 2 osoby. W 3 to już można taki crossfire robić, że to poezja. Dla terrorystów to oczywiście udręka, bo mają dodatkowe miejsce do sprawdzenia. Kiedyś wystarczyły 2 smoke na odcięcie dropa i szło wbić na eko, a teraz zrobili z tego troszkę taki banan na inferno. Miejscówka jest konkretna, bo żeby przegonić przeciwnika z miejsca, to z 3 mołotovy trzeba puścić. No, ale jak się już zdobędzie ten BS, to współczuje odbijania. Schody są tak zrobione, że trzeba kogoś dojechać, aby zabić.

Na chwilę obecną wydaje mi się, że teraz trzeba będzie kombinować bardziej wbity środkiem, albo próbować wyciągać z dropa np. w stylu jw z obrzynem i potem ewentualnie jakieś splity na A. Na B bez zapalających i smoke się nie wejdzie. Za dużo miejscówek do sprawdzenia. 

Opublikowano

Jest już jakiś nowy smoke na te schody z respa?

pewnie w ciagu tygodnia cos sie pojawi na yt

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Serio aż tak ciężko samemu popróbować? Mi to zajęło nawet nie 15 minut, żeby ogarnąć sobie fajnego smoke na stairs

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Serio aż tak ciężko samemu popróbować? Mi to zajęło nawet nie 15 minut, żeby ogarnąć sobie fajnego smoke na stairs
Wszystkie smolki sa fajne a najlepsze sa te co pomagaja przeciwnikowi...

Tez sie dolanczam do tematu jak by ktos zobaczyl na YT jakis film to dawac linka :D

Opublikowano

Dla mnie super zmiana, bardziej wyrównane mecze i dla AWPera super miejscówka - a że często gram awp to dla mnie lepiej.

Zagrałem kilka meczy i widać że dużo częściej niż wcześniej wbija się na A niż na B (pod warunkiem że jest ogarnięty snajper na B).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

W sumie MM'a nie grałem, tylko na ffa z !ws (xD) i jakoś mi te schody nie przeszkadzały, wystarczyło rzucić 2 nejdy i łatwy double kill ^^. Zobaczymy jak to będzie wyglądać na najbliższym majorze.

tenor.gif

Opublikowano

W sumie MM'a nie grałem, tylko na ffa z !ws ( xD) i jakoś mi te schody nie przeszkadzały, wystarczyło rzucić 2 nejdy i łatwy double kill ^^. Zobaczymy jak to będzie wyglądać na najbliższym majorze.

Jesli beda grac na cobble :D

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Gorzej tylko jest. Będzie nie dlugo tam tyle obiektów jak na nuke i kolejny plac zabaw się zrobi. 

Opublikowano

­Bardzo dobra zmiana :)

Terro teraz ma jakieś utrudnienie.. w 90 % wychodziło ECO RUSH B na starym koblu, teraz jest problem i bardzo dobrze. :)

Pasjonat
Opublikowano

Dobra zmiana, ten bombsite był zbyt tt sided, teraz będzie trzeba pomyśleć nad jakimś fejkiem czy granatami niż nobrainowo rushować B co rundę. Ale goldy będą płakały, że nie da się ugrać w tt.

.

Opublikowano

Łatwiej jest się dostać na wymarzona pozycję na snajpera, poza tym teraz tt musi miec dobrego respa zeby być pierwsze na tej rampie na longu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...