Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier 3K z

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? - 3000zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)Jutro chcę zamówić (góra pojutrze)
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?Specyfikacja aktualnego jest zbyt słaba do czegokolwiek więc chcę nowy aktualny monitor to BENQ FP71G+ (1280 x 1024)  (jeśli możecie oceńcie czy ten monitor jest ok ewentualnie może dokupię jakiś monitor za 500zł jak ten będzie zły 
Do czego ma służyć komputer? Gry 
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Jeśli mój monitor podany wyżej był by słaby to proszę o jakiś spoko monitor do 500zł
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Tak win 7 <3
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie 
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Chcę aby zestaw był wydajny , w miarę cichy  no i oczywiście najważniejsze - Interesuje mnie  czy Wiedzmin 3 pójdzie na Normal/Wysokie z 50/60fps i inne gry takie jak dying light ,battlefieldy ,gta 5 jednym słowem gry 2015/16/17 pójdą na normalnych/wysokich ze stałymi 60fps 

Opublikowano

Nie chcesz 10? Dobry windows, co chwile aktualizacje, dx12? Serio chcesz cofać się w przeszłość?

Windows - 500zł

Jakbym miał monitor odliczyć to za 2k na wysokich nie pograsz, chociaż z tym monitorem..? Monitor ma słabą rozdziałke dzięki czemu uzyskasz więcej fps niż jakbyś grał na fhd.

Złożyłem taki zestaw https://www.morele.net/inventory/info/YcJkF/

Wydajny czterordzeniowy procesor na nowej platformie skylake, który wystarczy 100% do gier, wydajność ma lekko lepszą niż i5 4460, karta graficzna od gigabyte 4gb bardzo wydajna 380, na której pograsz w gry na wysokich, a w niektóre może na ultra, windows 10 (Jak uparłeś się na 7 to można zamienić), wydajny zasilacz antec 500 z efektywnością 82%+.

Ram w jednej kości 8gb, bo płyta posiada tylko 2 sloty na ram. Dysk 1tb na dane, wszystko leży w zalmanie z3.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...