Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle w pogaduszkach

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam jesteś jednym z nich. Co ja o tym myślę? Kiedyś wchodziłem w pogaduszki bo było tu coś, co można poczytać a teraz to szkoda gadać :c

Opublikowano

Trolle są integralną częścią tego forum i są spoko, ale ty nie jesteś jednym z nich. Ty to takie bardziej gówno bym powiedział.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Trolle są integralną częścią tego forum i są spoko, ale ty nie jesteś jednym z nich. Ty to takie bardziej g****o bym powiedział.

Popieram. Like

Opublikowano

Gdyby nie trolle, ten dział miałby o wiele mniejszą popularność 

Chyba na odwrót.

Zrozumiałbym gdyby to byli porządni trolle, których tematy potrafią rozśmieszyć.

Chyba nie powiesz mi, że tematy ówczesnych "forumowych śmieszków" potrafią rozbawić nie mówiąc już o poziomie jaki oni w tych tematach reprezentują.

Według mnie zasady w tym dziale powinny być trochę bardziej zaostrzone. Za bezsensowne tematy wstawiać ostrzeżenia bo jedyne co tutaj teraz można zobaczyć to tematy gimbusów próbujących zabłysnąć.

Opublikowano

Gdyby nie trolle, ten dział miałby o wiele mniejszą popularność 

Ten dział traci na popularności, a nie zyskuje przez tych zjebów.

Dobry troll to fajna rzecz, ale tutaj 90% trolli = spierdolinki co chcą w jakiś sposób zabłysnąć swoją głupotą.

Opublikowano

Jak troll jest dobry to może być, ale mamy tutaj wielu nieudolnych trolli.

Opublikowano

Większość bzdur jest pojebanych ale czasem jak się coś głupiego przeczyta to nawet można śmiechnąć, aczkolwiek lepiej by było, gdyby się trochę człowiek ograniczył i popisał o normalnych sprawach, a nie tematy typu "golenie się na jajach". 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Trolle na forum nie istnieją, ewentualnie pojedyncze. Teraz wszyscy myślą, że jak zrobią z siebie idiotów to będzie śmiesznie. Otóż nie. Szkoda, że nie ma już normalnych dyskusji w dziale.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Trolle na forum nie istnieją, ewentualnie pojedyncze. Teraz wszyscy myślą, że jak zrobią z siebie idiotów to będzie śmiesznie. Otóż nie. Szkoda, że nie ma już normalnych dyskusji w dziale.

oczywiscie ze sa, ale wy wolicie szukac takich idiotow anizeli dobrych trolli

nie wspominajac o tym ze dobrych trolli zwyczajnie zbanowano, a idiotow sie tutaj trzyma. nie dziwne ze ciezko znalesc dobrego trolla

­

Opublikowano

Wiekszosc trolli na tym forum to jakaś pomyłka , myślą że jak zrobią z siebie debili to będą śmieszni.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...