Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vendia.pl

Vendia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie same sety, npc, a gdzie jakieś innowacje twórcze? gdzie systemy? kolejne badziewie wypuszczane na rynek na 2 tygodnie - do miesiąca. Podziękować za takie tematy!

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

No i co z tymi beta testami i forum ? Cos wam nie wypalilo chyba do tego zadnych informacji ..

Venum

Opublikowano

Syf, brud, smród, kiła i mogiła.

Kolejny Castios?  xD  :v  :lenny:

3/4 prezentacji to obrazki, żadnego info.

Nukey, crime dajcie sobie już spokój z takimi serwerami.

Dobranoc.

Opublikowano

Dobranoc.

Chłopie ale widze że jesteś wszechwiedzący, bo jednocześnie mówisz że to jest castios i że nic nie ma w prezentacji.

Chyba każdy grał na saviesie castiosie czy deili i wie jaki ten server jest więc jaki jest sens dodawania choiażby spisu bossów czy cokolwiek żeby tylko "prezentacja była dłuższa i dla takich dzieci jak Ty to oznacza jaki server jest. A w prezentacji zostały ujawnione tylko informacje które zostały zmienione czyli np nowe sety, drop broni 75 inny bo już nie leci z genka, oraz jedna nowa mapa.

Nukey, crime ? :D

Synek chyba pomyliłes drzwi, bo z administracją "współpracuje" i można powiedzieć że przy robieniu servera od początku jestem i chyba kolegów pomyliłeś.

Dobranoc.

Opublikowano

Dobranoc.

Chłopie ale widze że jesteś wszechwiedzący, bo jednocześnie mówisz że to jest castios i że nic nie ma w prezentacji.

Chyba każdy grał na saviesie castiosie czy deili i wie jaki ten server jest więc jaki jest sens dodawania choiażby spisu bossów czy cokolwiek żeby tylko "prezentacja była dłuższa i dla takich dzieci jak Ty to oznacza jaki server jest. A w prezentacji zostały ujawnione tylko informacje które zostały zmienione czyli np nowe sety, drop broni 75 inny bo już nie leci z genka, oraz jedna nowa mapa.

Synek chyba pomyliłes drzwi, bo z administracją "współpracuje" i można powiedzieć że przy robieniu servera od początku jestem i chyba kolegów pomyliłeś.

Dobranoc.

A gdzie ta admistracja powiedz mi haha ?

Opublikowano

Dobranoc.

Dobranoc.

Skoro "współpracujesz" to podziel się info :) bo gadanie to jedno a robienie ludzi w konia jak ma miejsce w tej zapowiedzi to drugie, odpowiadaja na wygodne im pytania , a te niewygodne pomijają.Beta miała być ok 18 jest godzina 20 i dalej nie ma ,a od administracji 0 info.Forum miało być wczoraj a na chwilę obecną nie istnieje ,strona to samo , Administracja  jak już "postawi" serwer to bedzie miala wywalone po całości i po max miesiącu (optymistycznie mówiąc) serwer padnie. Nie wnikam nawet kto w niej jest, bo osobiście zależy mi jedynie na fajnym serwerze , gdzie można pograć dłużej bez wkur*iania się, pewności że ludzie nie uciekną po tygodniu lub dwóch, jak to ma miejsce w przypadku większości serwerów startujących w tym roku i aby administracja jak zła by nie była, żeby coś robiła i interesowała się serwerem.

Opublikowano

Witajcie, beta zostaje przełożona na jutro w godzinach popołudniowych, ponieważ mamy awarie maszyny a nie ma sensu włączania bety o 24.

Forum pojawi się jeszcze dziś.

8670014648966501518274.png

Opublikowano

Nie popisaliście sie tą prezentacją, Oklepany styl grafiki etc wiadomo. Dodatkowo dostrzegam podobieństwo z innym serwerem jak przypomnę z jakim edytuje.

Opublikowano

Witajcie, beta zostaje przełożona na jutro w godzinach popołudniowych, ponieważ mamy awarie maszyny a nie ma sensu włączania bety o 24.

A czemu nie?Skoro to itak beta to jaki problem?Sa ludzie ktorzy maja wolny czas i moga dluzej posiedziec i potestowac :) Coś wam długo zajęło aby łaskawie napisać :) Czekam teraz aż odpowiecie na pytania zadane przez innych :)

Opublikowano

Dobranoc.

Dobranoc.

Skoro "współpracujesz" to podziel się info :) bo gadanie to jedno a robienie ludzi w konia jak ma miejsce w tej zapowiedzi to drugie, odpowiadaja na wygodne im pytania , a te niewygodne pomijają.Beta miała być ok 18 jest godzina 20 i dalej nie ma ,a od administracji 0 info.Forum miało być wczoraj a na chwilę obecną nie istnieje ,strona to samo , Administracja  jak już "postawi" serwer to bedzie miala wywalone po całości i po max miesiącu (optymistycznie mówiąc) serwer padnie. Nie wnikam nawet kto w niej jest, bo osobiście zależy mi jedynie na fajnym serwerze , gdzie można pograć dłużej bez wkur*iania się, pewności że ludzie nie uciekną po tygodniu lub dwóch, jak to ma miejsce w przypadku większości serwerów startujących w tym roku i aby administracja jak zła by nie była, żeby coś robiła i interesowała się serwerem.

Hmm może źle napisałem, sam bym tego co robie współpracą nie nazwał ale znam administracje bo między innymi poprawiałem pare poprawek które jeszcze były nawet na castiosie i bawiłem się z aktualizacją ostatniej mapy na 175lv przy czym rozmawiając z administracja na ts i wiem co planują, może i w server nie włożyli niewiadomo ile bo jak każdy wie to są czyste pliki ale dużo rzeczy zostało zaktualizowanych oraz zaszły zmiany. A teraz nie mam w sumie kontaktu z administracją zrobiłem swoje - dostałem swoje ale o serverze troche informacji mam. 

Opublikowano

Dacie beta dzisiaj ? Dla mnie pasuje i o 12 mam duzo czasu i chcial bym zobaczyc napewno nie tylko ja ...

Venum

Opublikowano

Dacie beta dzisiaj ? Dla mnie pasuje i o 12 mam duzo czasu i chcial bym zobaczyc napewno nie tylko ja ...

Nie dadzą bo jak widać mają gdzieś pytania tylko rzucą jakąś informacje typu ts/ cośtam po czasie :) Forum miało działać  od wczoraj , dziś niby mówili że będzie dziś a jak narazie go nie ma :) Już widać olewkę dla ewentualnych graczy , zatem odradzam grę tutaj o ile wgl serwer wystartuje :)

Edit: własnie sprawdziłem że nawet "głupiego" fp nie maja :D śmiech na sali

Opublikowano

Coś mi tu smierdzi w tym serwerze, zamkniecie serwera "Es*ntis", stworzenie serwera Vendia, nie podanie administracji, podanie tylko setow w sumie ? Tak jakby tamta administracja tworzyla to samo i nie przedstawila wszystkich rzeczy bo nie zdazyla ich zmienic i uzupelnia dopiero po zmianie ;d Ale to tylko moje przypuszczenia :)

Podlaczam sie do typa mi tez tak sie wydawalo a teraz widze ze nie tylko dla mnie xD i tak zaraz startuje Antaris wiec graczy miec napewno nie bedziecie xD

Antaris to hard. Ten tutaj to easy,nie ma co porownywac :v

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Hehe coś wam nie wyszło.Forum miało być 08.06 jest 10.06 i forum dalej nie ma.Jeżeli nie potraficie dotrzymać terminu to wywalcie tą prezkę dopracujcie co macie dopracować i wtedy "startujcie".W tym tępie forum odpalicie za tydzień/dwa, beta za miesiąc a serwer za pół roku. :) Widać jak wam na graczach zależy.Co to za konkurs na SMy jak nawet głupiego forum / strony nie macie?W ch*ja sobie lecicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...