Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vendia.pl

Vendia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi tu smierdzi w tym serwerze, zamkniecie serwera "Es*ntis", stworzenie serwera Vendia, nie podanie administracji, podanie tylko setow w sumie ? Tak jakby tamta administracja tworzyla to samo i nie przedstawila wszystkich rzeczy bo nie zdazyla ich zmienic i uzupelnia dopiero po zmianie ;d Ale to tylko moje przypuszczenia :)

Nie mamy nic wspólnego z wymienionym serwerem.

Kto jest w administracji?

Mieliscie inne serwery?

i Jakie ?

Macie zamiar odpowiadać na zadane pytania ?!

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Oficjalna prezentacja, zostanie jeszcze uzupełniona.

Koledzy uzupełnijcie prezentacje tak jak ma byc i leci ode mnie zapowiedz

Opublikowano

­Kolejny ( już 5 serwer ) na tej samej prezentacji z mpcforum ... nawet na własnej grafiki nie możecie zrobić.

Serwer syf, zagra maks 200 graczy, panie w tydzień ? Maks dwa.

Opublikowano

Prezentacja nic, fajnego nie pokazuje w dodatku sety brzydkie widzę że administracja boi się odpisać na zwykłe pytania typu kto jest w administracji gracze już się domyślili nie polecam i nie zawitam.

Cyrk.png

Opublikowano

­Kolejny ( już 5 serwer ) na tej samej prezentacji z mpcforum ... nawet na własnej grafiki nie możecie zrobić.

Serwer syf, zagra maks 200 graczy, panie w tydzień ? Maks dwa.

Ale przecież po to są udostępniane grafiki by z nich korzystać, więc w czym problem? Kwestia umiejętności poprawnej jej wykorzystania i tego jak serwer się prezentuje, bo największego gówna nawet grafika za za pare tysi nie wybroni. 

Opublikowano

Coś mi tu smierdzi w tym serwerze, zamkniecie serwera "Es*ntis", stworzenie serwera Vendia, nie podanie administracji, podanie tylko setow w sumie ? Tak jakby tamta administracja tworzyla to samo i nie przedstawila wszystkich rzeczy bo nie zdazyla ich zmienic i uzupelnia dopiero po zmianie ;d Ale to tylko moje przypuszczenia :)

Podlaczam sie do typa mi tez tak sie wydawalo a teraz widze ze nie tylko dla mnie xD i tak zaraz startuje Antaris wiec graczy miec napewno nie bedziecie xD

Venum

Opublikowano

­

Podlaczam sie do typa mi tez tak sie wydawalo a teraz widze ze nie tylko dla mnie xD i tak zaraz startuje Antaris wiec graczy miec napewno nie bedziecie xD

Antaris startuje 18 czerwca,a z tego co wiem Vendia juz 11 wiec mysle ze mozna wbic jak sie bedzie prezentowal.

Ja jak najbardziej wbije :)

Opublikowano

Mieliscie inne serwery?

@1361622928-U485574.pngVendia

Dostane odpowiedz?

Opublikowano

Mieliscie inne serwery?

Dostane odpowiedz?

Surek pewnie :v XDDDDD 

Serwer po to żeby zarobić 20zł na kapcie więc nie dajcie się okur*ić

Opublikowano

Śmiech na sali... Takie rzeczy powinny być z automatu wypierda*ane do kosza.. Za jakiś czas będą prezentacje typu.

"Serwer XXX

Max poziom xxx"

Start xxx

Reszta uzupełniona w oficjalnej prezentacji" 

Zero informacji prócz setów, coś w stylu Cortium aka Perserga top1 admin. Nic o administracji no po prostu totalna żenada. Róbta co chceta ale moim zdaniem to nie ma najmniejszej szansy.

Opublikowano

I forum nie ma, do kosza z tym. Mpc takim czyms tylko psuje reputacje sobie.

:D

@Dla zainteresowanych

Beta odbedzie się jutro około godzny 18:00, wszystkie szczegóły będą podane na forum.

8670014648966501518274.png

Opublikowano

I forum nie ma, do kosza z tym. Mpc takim czyms tylko psuje reputacje sobie.

:D

@Dla zainteresowanych

Beta odbedzie się jutro około godzny 18:00, wszystkie szczegóły będą podane na forum.

beta 2 dniowa no niezle

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

­

a ja tam mam pytanie kiedy forum ^.^

Dziś

A dlaczego mi nie odpisujesz na GG GDZIE PRZECIEZ OFERUJE WAM REKLAME I TS ?

Opublikowano

Trochę nie pełna prezentacja. 

Powiem wam że nie wybraliście sobie dobrego momentu do startu to jest pewne.

To tak jak Rockstar games by wypuszczało GTA 6 a wy w tym samym momencie wypuszczacie coś podobnego ale dużo słabszego i do tego mniej popularnego.

W każdym razie powodzenia.

Sygnaturka.png

Opublikowano

To  co z tego ze startuje Antaris ? myślicie że wszyscy z MPC  poleca na jakis Antaris ?  Prosze Cię ....    Jaracie się tym Antarisem jak nwm co ...  Z tym Antaris"em bedzie tak samo jak z większością serwerów Hard czyli postoi 1 mies  i Reaktywacja :0 

Opublikowano

­

a ja tam mam pytanie kiedy forum ^.^

Dziś

A dlaczego mi nie odpisujesz na GG GDZIE PRZECIEZ OFERUJE WAM REKLAME I TS ?

16 subów nazywasz reklama? -.-

A ja dalej czekam na odpowiedz, tak bardzo jestescie nielubiani na mpc ze nie chcesz podac kto jest w administracji i jakie mieliscie serwery (jak mieliscie)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...