Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy kubełek w KFC dla każdego bez limitów

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam obczaiłem, że na stronie kfc dostawa dostaje się kubełek do kfc dla jednej osoby za darmo poprzez zajerestrowanie konta i podanie numeru telefonu. W skład kubełka wchodzą 3 hot wingsy 3 stripsy jakies tam i 1 większe gówno poza tym frytki. Okej jak już macie kod na ten kubełek na telefonie, bo dostaniecie go smsem idziecie do restauracji mówicie, że go chcecie i oni go wam dają nawet nie spisują kodu czy coś, bo w KFC nie da się w kasie tego wpisać. 

Osobiście jako prawidziwy cebulak byłem dzisiaj już 8 razy i za każdym razem mi dali wiec polecam.

Opublikowano

Normalny chwyt marketingowy po to zeby przyciagnac klientow. To juz dawno bylo , ja masz app jakiegos sklepu to rozne gratisowki dostajesz. Na urodziny sa szczegolne promocje itd.

To jest po to zeby przyciagnac klienta bo jak raz mu posmakuje to przyjdzie nastepny i kupi caly zestaw. Jakos musza przyciagac do siebie ludzi , to daja testowac ludziom za darmo.

Opublikowano

Nie musicie coś zamawiać dosłownie godzine temu poszedłem z ziomkiem on wziął na kod którego w ogóle nie musiał pokazać tylko trzymał telefon w ręce, a ja obok powiedziałem po prostu że też chcę i dali 2 tak jakby to była jakaś stołówka XDDD oferta nieograniczona czasowo, ale wasz kod ma ważność na tydzień, ale j**** to bo można smsa edytować, bo tam jego data jest napisana.

Opublikowano

Kupujesz numer na kartę i jesz przez tydzień w KFC za darmo :v

Fajna inicjatywa takiego giganta światowego, więc może następnym razem sam się wybiorę do KFC.

Opublikowano

Ogólnie jestem wegetarianiem i gardzę mięsem, ale jak już ktoś chcę zjeść mięsko - to naprawdę niech uda się gdzieś indziej niż do KFC czy MC, chyba że chcecie jeść zmielone gówno z antybiotykami.

Opublikowano

No nawet karty nie trzeba kupować wystrczy, że ktoś wyślę Ci przekopiowaną wiadomość ze zmienioną datą i wtedy Ty na swoim zmieniasz nazwę typka który wysłał tego smsa na KFC-Dostawa i tyle :D

Opublikowano

Ogólnie jestem wegetarianiem i gardzę mięsem, ale jak już ktoś chcę zjeść mięsko - to naprawdę niech uda się gdzieś indziej niż do KFC czy MC, chyba że chcecie jeść zmielone gówno z antybiotykami.

raz na jakis czas mozna 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

raz na jakis czas mozna 

Największemu wrogowi nie dałbym kubełka z KFC/MC. Obiady w słoikach za 2 złote to pikuś w porównaniu z tym syfem.

Opublikowano

ja za to STUDIUJĘ PRAWO, i mysle ze Twoje postępowanie podważa paragraf 69 stawy aborcyjnej tak więc już zgłaszam to odpowiednim organom

w sumie o dzięki, moze też zcebule i pójde pare razy XDD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

temat o kubelkach za free a typy pisza jakie to jedzenie jest okropne, i ze bedzie gruby, boze co za ameby xD

Opublikowano

Beka z pseudogimbow hejtujacych fastfudsy :v jeśli myślisz ze to co kupujesz w sklepach ma lepszą jakość to o zgrozo w 95% tak nie jest xDD dodatkowo pewnie jeszcze ci rodzice robią zakupy to nawet nie masz wpływu na to co ci ugotuja xD

graphic.png

Opublikowano

Beka z pseudogimbow hejtujacych fastfudsy :v jeśli myślisz ze to co kupujesz w sklepach ma lepszą jakość to o zgrozo w 95% tak nie jest xDD dodatkowo pewnie jeszcze ci rodzice robią zakupy to nawet nie masz wpływu na to co ci ugotuja xD

mnie to i tak rozwalają wegetarianie a o weganach nie wspominając... ciekawe z czego mase zbudują mordeczki. fast foody jak nazwa mówi jest dla tych, którzy muszą się zatrzymać lub wpaść na chwilę coś zjeść żeby zapełnić brzuch. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Mnie to nie interesuje czy ktoś jest wegan em czy wegetarianinem dla mnie mogą nawet brudy spod paznokcia jesc, dopóki nie zaczynają pierdolic jakie to nasze jedzenie jest złe i w ogóle :c no i nie znam wege który nie miałby syndromu wegespierdolenia, dam przyklad: Siema, dawno się nie widzieliśmy idziemy do kina ? - Jestem wegetarianinem, możemy iść. 2. Ładna dziś pogoda. - No, całkiem ładne chmury dobrze ze jestem wegetarianinem. Nie wiem k***a skąd to się wzięło im xD

graphic.png

Opublikowano

Czemu wy to nazywacie mięsem? 

bo to jest mięso bo kurczak jest z mięsa chyba logiczne trzeba było chodzić do szkoły jeleniu.. japierdole to mpc mnie rozwala xD

@topic

ostatnio z MC byłem chyba w podstawówce jakieś 10 lat temu i raz mi przywieźli z rodzinki hamburgera bo u nas na wsi to nie ma takich rarytasów tak samo jak tego chujowego powietrza i ludzi bezinteresownych , osobiście to nie wpierdalałbym tego tak często, lepiej zrobić sobie domowe wtedy wiadomo jak z datą ważności i co tam wkładasz .

w KFC nigdy nie byłem a jedyne co jadłem to zapiekanki,pizze i kebaby xD japierdole inna epoka 

Opublikowano

bo to jest mięso bo kurczak jest z mięsa chyba logiczne trzeba było chodzić do szkoły jeleniu.. japierdole to mpc mnie rozwala xD

5% mięsa, 95% papieru toaletowego. Jak chcecie jeść mięso to chociaż jakieś lepsze... :v

Opublikowano

5% mięsa, 95% papieru toaletowego. Jak chcecie jeść mięso to chociaż jakieś lepsze... :v

Co Cie typie z rocznika '99 interesuje co kto je? i tak każdy zdechnie jak te przydrożne k***y, więc czemu mają ludzie się ograniczać od alkoholu, papierosów, fastfoodów itp? Żeby żałować będąć starym dziadem? Wolę zdechnąć w wieku ~50 lat niż być warzywem w wieku 70 lat.

Opublikowano

Co Cie typie z rocznika '99 interesuje co kto je? i tak każdy zdechnie jak te przydrożne k***y, więc czemu mają ludzie się ograniczać od alkoholu, papierosów, fastfoodów itp? Żeby żałować będąć starym dziadem? Wolę zdechnąć w wieku ~50 lat niż być warzywem w wieku 70 lat.

Typem to możesz nazywać swoich kolegów, ja nie życzę sobie aby osoba z tak niskim poziomie zwracała się do mnie w ten sposób. Czemu mają się ograniczać od m.in. alkoholu i papierosów? Bo ludzie są tępi jak but, trzeba być naprawdę słabym osobnikiem żeby nie poradzić sobie z nałogiem. Twój post to typowy "obrońca" śmieci czyt. papierosów i alkoholu. Twoje życie może i nie jest zbyt dużo warte, natomiast moje jest i to owszem... dlatego nie palę, nie piję i nie jem mięsa, choć to ostatnie nie wynika z "obrony zwierząt", po prostu mięso jest tak naszpikowane śmieciami, że wolę go nie jeść.

Obecność papierosów wynika z prostego faktu, był sobie kiedyś mądry, ale podły człowiek, wykorzystał ciemnotę ludu i masowo zaczął produkować te śmieci.

Opublikowano

skąd te liczby? jakieś potwierdzone info czy wyjęte z dupy? 

myślisz że rośliny nie są szpikowane? to za mało mądry jesteś, najlepiej nic nie jedz bo wszystko jest szpikowane "papierem toaletowym"

jadłem mięso kurze naturalne i jest ochydne bo suche, twarde, i nie ma tej soczystości dlatego wole to z chemią 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...