Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona ułatwiająca gre na privach by Seremo

Seremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

­

Na Argium nie działa :)

Działa normalnie ;)
1ac10b63ef5b46dba53113a4ca225eae.png

Wbiłeś ręcznie, nie botem :) Czyli nie działa :P

Myślałem że masz większą wiedzę i wiesz o tym że blokada adresu nie jest dobrym zabezpieczeniem :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

­

­

Na Argium nie działa :)

Działa normalnie ;)

1ac10b63ef5b46dba53113a4ca225eae.png

Wbiłeś ręcznie, nie botem :) Czyli nie działa :P

Myślałem że masz większą wiedzę i wiesz o tym że blokada adresu nie jest dobrym zabezpieczeniem :)

Ręcznie dodałeś grzyby .

banner.png

Opublikowano

­

Bo nie jest dobrym zabezpieczeniem, ale to nie zmienia faktu, że przez tą stronę tego nie zrobiles :)

ef32bfe29be180323de5b0c900a8e539.jpeg

db8861576f5812151790a7fbe43c2c8f.jpeg

Dobrze wiem, że jesli nie naprawi sie tego u źródła to robienie skryptów banujących nic nie da bo i tak bedzie można je obejść.

Poza tym, nawet jak przeglądniesz te 2.5k postów i 1.5k postów na poprzednim koncie z 2008r to w żadnym nie napisałem, że mam dużą wiedzę (lub że wiem wszystko) ;)

PS. Na w1.losf.eu coś nie działa nawet bez blokady adresu

Hejo

Opublikowano

global dobrze zabezpieczony,ale na większym privie np norbisf ciekawe czy działa

Dobrze zabezpieczony, a boty śmigają jak głupie

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

­

­

Bo nie jest dobrym zabezpieczeniem, ale to nie zmienia faktu, że przez tą stronę tego nie zrobiles :)
ef32bfe29be180323de5b0c900a8e539.jpeg
db8861576f5812151790a7fbe43c2c8f.jpeg

Dobrze wiem, że jesli nie naprawi sie tego u źródła to robienie skryptów banujących nic nie da bo i tak bedzie można je obejść.
Poza tym, nawet jak przeglądniesz te 2.5k postów i 1.5k postów na poprzednim koncie z 2008r to w żadnym nie napisałem, że mam dużą wiedzę (lub że wiem wszystko) ;)

PS. Na w1.losf.eu coś nie działa nawet bez blokady adresu

Wiemy o tym że wszedłeś na konto admina bo było bardzo trudne hasło.

Na twoją niekorzyść wszedłeś na starą wersję bota bo od wczoraj już jesteśmy na vps gdzie już bot działa na każdym serwerze :)

Ty wrzuciłeś ss więc ja też mogę potwierdzić moje słowa :)
3e48f7dae6d940d795bf09f1710f5a4c.png

3832e0424cf14fa59f7d3b3bc1633213.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Niech tylko wyjdzie ten bot to zrobię instabany, pomysł mam od dwóch tyg. ,ale robiłem serwer mc i nie miałem czasu :) zobaczę czy się uda :p

Opublikowano

Niech tylko wyjdzie ten bot to zrobię instabany, pomysł mam od dwóch tyg. ,ale robiłem serwer mc i nie miałem czasu :) zobaczę czy się uda :p

Spokojnie, dołączyłem do ekipy i postaram się, aby bot był niewykrywalny, więc instabany mało tutaj dadzą ;)

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Spokojnie, dołączyłem do ekipy i postaram się, aby bot był niewykrywalny, więc instabany mało tutaj dadzą ;)

Myślę ,że to nie da zbyt wiele. (bez obrazy dla ciebie :D:) te instabany nie będą tak działać. Będą blokować każde nielegalnie zdobyte grzybyy. Minus tego jest taki ,że dodanie tego to edycja i czytanie prawie całego requesta :/ a nie chce mi się tego robić :p

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Wystarczy zrobić że każdy komp ma swoje ID specialne i wtedy taką osobe zbanować i po problemie

Tylko z czym polaczyc takie ID? Byłoby wybierane na podstawie czego? :) bo przecież jak User będzie wchodził na stronę to musi być na podstawie czegoś identyfikowany, jeśli ma być taki serial jak system ma rozpoznać do ,którego użytkownika należy dany serial?
Opublikowano

Prace nad botem ciągle trwają.

-Wiele opcji zostało zoptymalizowanych.

-Dodano panel boczny z informacjami na temat postaci.

79f8840fbba9d41dfe13e6deb3c9e644.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mogę się doczekać :) Mój znajomy postawił gotowca, zrobię mu niespodzianke ^^

Opublikowano

­

Kiedy publikacja? :)

Po co ciągle o to pytacie? Nie ma aktualnie ustalonego terminu kiedy będzie publikacja.
Gdy uznamy że wszystko zostało już skończone to seremo doda odpowiedni temat.
Teraz pozostaje wam śledzenie tego tematu i czekanie na jakieś informacje.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...