Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Showdown/Stonefire - Zarobek dla "biednych"

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś i może to była spoko opcja sam przetestowałem i wyjąłem kluczyk z tej strony ale teraz się to nie opłaca ponieważ za wygraną z ich stroną w nicku dostajesz 5 diamentów nie 10 jak kiedyś :) poco tracić tyle czasu 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przydatne, skorzystam :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Strona nie działa, ktoś się orientuje co się dzieje?

Już wszystko pięknie działa, tylko ciężko znaleźć jakiś meczyk - mało ludzików gra. 

­

graphic.png

Opublikowano

Witam mam problem z tym EAC, ponieważ gdy wchodzę już na serwer to po jakiś 30 sec. wyrzuca mnie ze serwera.. a powód jest taki, że niby nie mam zainstalowanego tego EAC a mam wszystko połączone ..

Opublikowano

Witam mam problem z tym EAC, ponieważ gdy wchodzę już na serwer to po jakiś 30 sec. wyrzuca mnie ze serwera.. a powód jest taki, że niby nie mam zainstalowanego tego EAC a mam wszystko połączone ..

Masz pobrany ten program ze strony steam ?

http://store.steampowered.com/app/282660/

Tak mam pobrany ten program ze strony steam, połączony ze showdownem też jestem, ale tak jakby go nie wykrywalo bo mnie wyrzuca, że go niby nie mam

Opublikowano

dlaczego ajk chce zagrac z bratem jest malo osob raz nas doda do gry a raz szuka nawet do 5min i nic...?

Widocznie są jakieś zabezpieczenia żeby nie nabijać sobie z kolegą cały czas diamencików :) 

­

graphic.png

Legenda
Opublikowano

dlaczego ajk chce zagrac z bratem jest malo osob raz nas doda do gry a raz szuka nawet do 5min i nic...?

Możecie rozegrać 3 mecze ze sobą, a potem blokada.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dlaczego przeciwników wyszukuje ponad 5 minut >? nieraz 10 bralem rifle , awp ,pistol , funmaps , i wszedzie tyle samo czekania

Opublikowano

Dlaczego przeciwników wyszukuje ponad 5 minut >? nieraz 10 bralem rifle , awp ,pistol , funmaps , i wszedzie tyle samo czekania

Ponieważ mało kto tam teraz gra, zawsze obok trybu rozgrywki jest napisana ilość ludzi którzy czekają na gierkę, jeżeli nie ma nic = nikt nie czeka. 

­

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Przyczyną jest to, że 90% tej strony stanowili polacy, a że obniżono stawki to stwierdzili, że nie warto już grać, bo by zarobić na klucz trzeba wygrać 40 arenek. Po akcjach spamerskich na grupach typu JP Armia zauważono niewielki wzrost, ale komu tam się chce xD

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...