Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheater

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam pytanie jak np. Wylosowalo by mi cheatera to czy jak by on dostał vaca to mi

1.Cofnie mecz?

2.Czy mi cofnie rangę którą wbilem?

3.Czy jak bym go zgłosił to czy jest szansa żeby mi meczu nie cofło?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

1. Tak

2. Różnie, mi raz nie cofnęło, raz cofnęło, a raz mi całkowicie zniknęła.

3. Nie, jak go zgłosisz to jest większa szansa że dostanie bana i tobie cofnie mecz.

Trzeba być fair ;)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Wydaję mi że mecz cofa tylko jak masz premade z cheaterem. I jeszcze kolega u góry pisał że raz mu cofnęło raz nie? Co ty pierdolisz to ja nie wiem. Może zrozumiałeś że chodzi o to że gramy ze znajomym nie z losowym graczem. Ale nawet jeśli to zawsze ci cofa ;)

Więc wydaje mi się że nic ci nie cofa jak ci wylosuje jakiegoś "cziterka". Mogę się mylić :)

759081466790725720585.png

Opublikowano

1.Tak cofnie ci z automatu mecz.

2.Nie powino ci cofnac rangi ale nastepny mecz mozesz mniec nagly spadek zdobytej rangi.

3.Nie ma roznicy jak go zglosic najlepsza metoda to wywalic go z meczu ... wtedy mozliwe ze jest jakas szansa ze ci meczu nie cofnie ale nic nie wiadomo, ale jak grasz solo to ci napewno nie cofnie wiec spokojnie ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wydaję mi że mecz cofa tylko jak masz premade z cheaterem. I jeszcze kolega u góry pisał że raz mu cofnęło raz nie? Co ty pierdolisz to ja nie wiem. Może zrozumiałeś że chodzi o to że gramy ze znajomym nie z losowym graczem. Ale nawet jeśli to zawsze ci cofa ;)

Więc wydaje mi się że nic ci nie cofa jak ci wylosuje jakiegoś "cziterka". Mogę się mylić :)

Co "p*******"? To co rzeczywiście się stało, z Globala cofnęło mnie do supreme, później znowu nic się nie stało i ostatecznie nie mam rangi, bo muszę rozegrać mecz. Nie krytykuj jak nie wiesz o czym "pierdoli" ktoś inny bo na tych rangach niestety 50% graczy to haksy ;)

Opublikowano

Co "p*******"? To co rzeczywiście się stało, z Globala cofnęło mnie do supreme, później znowu nic się nie stało i ostatecznie nie mam rangi, bo muszę rozegrać mecz. Nie krytykuj jak nie wiesz o czym "pierdoli" ktoś inny bo na tych rangach niestety 50% graczy to haksy ;)

Znikła ci ranga bo grałeś z random haksem? Pierwsze słyszę. Może znikła ci dlatego że nie grałeś przez miesiąc mm?

Opublikowano

Nie, 

Znikła ci ranga bo grałeś z random haksem? Pierwsze słyszę. Może znikła ci dlatego że nie grałeś przez miesiąc mm?

Nie, grałem aktywnie mmy, po tym jak wyskoczył mi komunikat usunęła mi się ranga, co prawda po rozegraniu tego meczu znowu wrócił mi ge. Nie pierwszy raz mi usunęło rangę zresztą. Teraz skończyłem grać mmy, po wbiciu najwyższej rangi czasami cofa mi po 3 mecze bo najwidoczniej ludzie już całkowicie zostali pochłonięci przez cheaty :D

Opublikowano

Nie, 

Nie, grałem aktywnie mmy, po tym jak wyskoczył mi komunikat usunęła mi się ranga, co prawda po rozegraniu tego meczu znowu wrócił mi ge. Nie pierwszy raz mi usunęło rangę zresztą. Teraz skończyłem grać mmy, po wbiciu najwyższej rangi czasami cofa mi po 3 mecze bo najwidoczniej ludzie już całkowicie zostali pochłonięci przez cheaty :D

Mi jeszcze nigdy nie cofnęło. Czy to znaczy że nie gram z cheaterami?

Opublikowano

Cofa mecze TYLKO wtedy gdy twój premade dostanie bana.

Opublikowano

ja zagrałem 10 meczy sam dało mi silvera 4 i sobie pograłem.same wh się losuja staty po 50:5,szkoda czasu na cs a tym bardziej na skiny :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

1. Tak

2.Tak

3. Cofnie

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

ja zagrałem 10 meczy sam dało mi silvera 4 i sobie pograłem.same wh się losuja staty po 50:5,szkoda czasu na cs a tym bardziej na skiny :P

Żeby zrobić 50 killi na silverach to nie trzeba mieć cheatów xD

Nie wiem czemu każdy trafia na tylu cheaterów, ja gram ponad rok, godzin z 1k łącznie na kilku kontach, a na MM'ach cheaterów może z 5 max. spotkałem :v

tenor.gif

Opublikowano

Żeby zrobić 50 killi na silverach to nie trzeba mieć cheatów xD

Nie wiem czemu każdy trafia na tylu cheaterów, ja gram ponad rok, godzin z 1k łącznie na kilku kontach, a na MM'ach cheaterów może z 5 max. spotkałem :v

Mam dokładnie tak samo. 700h łącznie na dwóch kontach. Haxów mało kiedy spotykam :) Nie wiem co ci ludzi pierdolą. Może mają jakieś nieszczęście xD

Opublikowano

Poprostu niektórzy nie potrafią odróżnić cheata od smurfa. 50 killi na silverach to nawet orły zrobią, nie wspominając o ge.

Opublikowano

Poprostu niektórzy nie potrafią odróżnić cheata od smurfa. 50 killi na silverach to nawet orły zrobią, nie wspominając o ge.

50 kili na sreberkach spokojnie robi kałaszek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...