Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić kanał YouTube jako twoją stronę w Google +?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zastanawiam się jak mam zrobić coś takiego jak Mandzio (screen poniżej) chodzi mi głównie o tego ptaszka 

Dodawałem post jak ten tylko, że ludzie odpowiadali nie na temat, proszę nie piszcie, że ustawił tak sobie ani nie tłumaczcie mi co to jest  ponieważ ja to wiem tylko chcę się dowiedzieć jak mogę coś takiego ustawić. Nie proszę też o odpowiedzi o tym, że tak można tylko swoją stronę internetową ponieważ Mandzio zrobił to ze swoim kanałem na YouTube. Na screenach macie kanał Mandzia, która ma właśnie ten ,,ptaszek" i mój. Możecie podlinkować mi film jak takie coś ustawić lub napisać mi co mam kliknąć żeby coś takiego zrobić.post-1262530-0-80083600-1464619337_thumb.pngpost-1262530-0-93826500-1464619381_thumb.png

­

ZCdljMq.png

Opublikowano

Już jeden Twój temat przerzuciłem. Zrozum, że to nie ma nic wspólnego z programowaniem i nie twórz kolejnego takiego tematu w moim dziale.

Opublikowano

Już jeden Twój temat przerzuciłem. Zrozum, że to nie ma nic wspólnego z programowaniem i nie twórz kolejnego takiego tematu w moim dziale.

W sumie masz rację. Spoko następnym razem będę pamiętał.

A teraz czekam na odpowiedź 

­

ZCdljMq.png

Opublikowano

https://support.google.com/youtube/answer/2897336?hl=pl

Po raz kolejny nie zamierzam ci pisać  skoro masz to wszystko napisane jak byk tylko nie chce ci się nawet tego sprawdzić. Wszystko jest w ustawieniach konta. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nieporadność niektórych ludzi w internecie mnie powala.

Czy to było takie trudne, że trzeba było o tym temat pisać >.>?

post-1181804-0-62779300-1464622616_thumb.png

post-1181804-0-57586100-1464622617_thumb.png

post-1181804-0-42380600-1464622618_thumb.png

Opublikowano

A  o czym piszemy cały czas ? Łaskawie przeczytaj, masz mieć zweryfikowane obydwa konta , na youtube i google by w ogóle mieć możliwość połączenia. Podałem ci link i nawet nie raczyłeś  wejść i sprawdzić czy w ogóle masz możliwość połączyć z Google+

https://www.youtube.com/account_transfer_channel

Opublikowano

Witam ostatnio zastanawiam się jak mam zrobić coś takiego jak Mandzio (screen poniżej) chodzi mi głównie o tego ptaszka ✔

(...) tylko chcę się dowiedzieć jak mogę coś takiego ustawić

Nie wiem czy Ty nie potrafisz zadać konkretnego pytania czy co.

Jeśli chodzi o niestandardowy link do kanału -> https://support.google.com/youtube/answer/2657968?ref_topic=3024172&hl=pl.

Opublikowano

I tak przy okazji : Możesz też uzyskać niestandardowy URL, który będzie odpowiadał Twojej domenie internetowej. W tym celu musisz połączyć i zweryfikować swoją oficjalną stronę internetową z połączoną stroną Google+

Opublikowano

Witam ostatnio zastanawiam się jak mam zrobić coś takiego jak Mandzio (screen poniżej) chodzi mi głównie o tego ptaszka ✔

(...) tylko chcę się dowiedzieć jak mogę coś takiego ustawić

Nie wiem czy Ty nie potrafisz zadać konkretnego pytania czy co.

Jeśli chodzi o niestandardowy link do kanału -> https://support.google.com/youtube/answer/2657968?ref_topic=3024172&hl=pl.

Edit:

Na litość boską, to jest to co Ci dałem. KONTO JEST ZWERYFIKOWANE, amen.

Mam niestandardowy tylko nie chcę go podawać, bo to mogła podpadać pod reklamę ja tylko chcę się dowiedzieć jak dodać taki ,,V" na dole nicku nie na górze. ;(

­

Sorry za temat. Możesz go usunąć. Rzeczywiście mogłem się zapoznać z polityką google­

ZCdljMq.png

Opublikowano

Tego się nie dodaje to się ma po zweryfikowaniu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...