Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cel w życiu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odkąd pamiętam zawsze zastanawiałem się dokąd zmierzamy, po co musimy to wszystko robić, dlaczego świat wygląda tak, a nie inaczej. Jesteśmy malutka cząsteczka wszechświata, i jaki w tym cel? Macie jakieś życiowe cele, motto? :v

graphic.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio?

NIe mam, jestem panem swojego losu i nikt mnie nie ogranicza, zawsze mogę spieprzyć do lasu i robić za tarzana latającego z włócznią i ujeżdżającego dzika.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Witam, odkąd pamiętam zawsze zastanawiałem się dokąd zmierzamy, po co musimy to wszystko robić, dlaczego świat wygląda tak, a nie inaczej. Jesteśmy malutka cząsteczka wszechświata, i jaki w tym cel? Macie jakieś życiowe cele, motto? :v

Sam musisz zdefiniować twój życiowy cel, to ty decydujesz co chcesz osiągnąć

https://www.youtube.com/watch?v=G4dwTcwP9gM

Opublikowano

Zarobić marne pieniądze za kasą w maku i resztę życia spędzić u matki w domu przed antarisem wydając resztki pieniedzy na itemshop

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Ja kiedys celów w życiu nie miałem i zastanawialem się po co nam jakiś cel i czemu inni mają a ja nie. Niedawno poznałem swoja Miłość i już mam cele ;))

Opublikowano

Moim celem jest zlikwidowanie wszystkich lewaków i socjalistów, bo to przez nich wszystko bankrutuje. Chcę coś w tym kraju zmienić gdzie każdy będzie bogaty i będzie pracować a nie będzie się robić na nierobów i muzułmanów...

Q8eOMob.png

Opublikowano

Ja kiedys celów w życiu nie miałem i zastanawialem się po co nam jakiś cel i czemu inni mają a ja nie. Niedawno poznałem swoja Miłość i już mam cele ;))

Każdy ma rękę ale nie każdy się tak tym chwali :v 

muj cel to znalesc rzone i zaplodnic syna 

Myślałem że napisze "synową" xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Wypowiem sie jaki jest cel zyciowy mojego przyjaciela @PrawilnaTibia , a mianowicie kiedys mi pisal(ale cicho)ze jego najwiekszym celem zyciowym jest wejscie na bramke levelową na Banucie :D ciekawe czy podoła marzenią.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Każdy powinien miec podobny zestaw życiowych, wykonanych celów. Skończyć szkole, zdobyć prace, założyć rodzine.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@Synek i co potem? Jeśli jesteś ogarnięty i masz łeb na karku to w wieku 25-30 juz masz to spełnione ( wliczam tutaj studia) gdyby nie studia to skończyć szkole znaleźć pracę i założyć rodzinę można nawet w wieku 19 lat, a potem żyjesz tak o xD?

graphic.png

Opublikowano

@Synek i co potem? Jeśli jesteś ogarnięty i masz łeb na karku to w wieku 25-30 juz masz to spełnione ( wliczam tutaj studia) gdyby nie studia to skończyć szkole znaleźć pracę i założyć rodzinę można nawet w wieku 19 lat, a potem żyjesz tak o xD?

Jest takie porzekadlo chinskie: niech ci sie zyczenia spełnią. Każde spełnione marzenie wymusza kolejne, więc można rozwijać się dalej, wyższe stanowiska, różne doświadczenia. Można też gromadzić pieniądze.
Opublikowano

Tak jeżeli się wyjedzie za granice to można sobie pozwolić na "życie tak o" ze względu na zarobki, tam bez szkoły zarobi się a nawet starczy spokojnie na odłożenie na coś niż w polsce z wyzszymi wykształceniami.

@ top

Znaleźć miłość, założyć rodzinę, chyba jak każdy cel normalnego faceta

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Główne moje życiowe cele to znaleźć ukochaną, zamieszkać razem, założyć rodzinę - czyli to co napisał Patrol... Tak to świetnie by było pozwiedzać trochę świata, poznać inne kultury. Zastanawiam się też nad takim planem, by rozpocząć naukę j. japońskiego(w 2-3 kl. technikum, zależy ile będę miał czasu, teraz jestem 1 kl), po studiach 2-3 stopnia pójść do pracy, by zdobyć doświadczenie(studia/zawód związany z informatyką), pojechać na pewien czas do dżapan(parę lat, raczej nie na stałe). Uprzedzając zaraz szczekaczy, nie, nie jechałbym do Japonii dlatego, że oglądam(w zasadzie to już bardziej oglądałem)anime, gdyż jest to najmniejsza rzecz, jaka interesuje mnie w tym kraju. :P 

Opublikowano

Tak jeżeli się wyjedzie za granice to można sobie pozwolić na "życie tak o" ze względu na zarobki, tam bez szkoły zarobi się a nawet starczy spokojnie na odłożenie na coś niż w polsce z wyzszymi wykształceniami.

@ top

Znaleźć miłość, założyć rodzinę, chyba jak każdy cel normalnego faceta

tylko ze z tym najnizszym zagranicznym zarobkiem i tak jestes robakiem dla tamtejszej spolecznosci, uwlaczaja godnosc praca, ale c**j kazdy ma swoje ambicje, jednemu starczy zycie tak o jak smiec, najnizszy szebel spoleczenstwa, byle by pracowac, pracowac i marnie wegetowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...