Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli bym widział, jak facet bije dziewczynę albo coś...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kretynie, chodzilo mi o to co napisales wczesniej "w sumie adrenalina i wscieklos nie pozwolily by mi przejsc obojetnie i tak i tak."

Mozna komus jebnac zachowujac spokoj. Widac, ze typowy wsiur jestes. Jak w nocy kolo jakies grupy przechodzisz, to od razu masz adrenalinki? Moze jebna moze nie?

Po prostu trzeba sie kontrolowac i zwlaszcza w takiej sytuacji kierowac sie zdrowym rozsadkiem. Unieszkodliwic, dzwonic na policjie. Przemoc rodzi przemoc, wiec wieksza eskalacja jest zbedna. 

Opublikowano

kretynie, chodzilo mi o to co napisales wczesniej "w sumie adrenalina i wscieklos nie pozwolily by mi przejsc obojetnie i tak i tak."

Mozna komus jebnac zachowujac spokoj. Widac, ze typowy wsiur jestes. Jak w nocy kolo jakies grupy przechodzisz, to od razu masz adrenalinki? Moze jebna moze nie?

Po prostu trzeba sie kontrolowac i zwlaszcza w takiej sytuacji kierowac sie zdrowym rozsadkiem. Unieszkodliwic, dzwonic na policjie. Przemoc rodzi przemoc, wiec wieksza eskalacja jest zbedna.

Sam jestes wsiur I nie jesli przechodze okok jakiejs GRUPY TO NIE MAM ADRENALINY tylko jak ktos kogos krzywdzi CZYTAJ UWAZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TY BYS pewnie przeszedl albo spierd***l

Opublikowano

Sam jestes wsiur I nie jesli przechodze okok jakiejs GRUPY TO NIE MAM ADRENALINY tylko jak ktos kogos krzywdzi CZYTAJ UWAZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dlaczego masz niby adrenaline? Naucz sie kontrolowac. Mozna komus jebnac na spokojnie i nie trzeba puszczac piany z pyska jak dzikus, ale co ja wiem ty j****y sebixie

Opublikowano

Dlaczego masz niby adrenaline? Naucz sie kontrolowac. Mozna komus jebnac na spokojnie i nie trzeba puszczac piany z pyska jak dzikus, ale co ja wiem ty j****y sebixie

Japier**** ty jestes kur** chory na umysle czy mocno byles bity w glowe jako dziecko zelazkiem? Jednym slowem ci moge odpowedziec WIESZ CO MOWI WAZ? SssssssPIERDA*** bo robisz tutaj burdel i offtopic

Opublikowano

A jesli chodzi o te prawo to niestety chore jest. Ale i tak warto i nalezy zareagowac. Jak ktos pisal, bombka zrobi porzadek :pp

Amebo do książek xD

Opublikowano

A jesli chodzi o te prawo to niestety chore jest. Ale i tak warto i nalezy zareagowac. Jak ktos pisal, bombka zrobi porzadek :pp

"Boze synek cos sobie zrobil w raczke?"

"Przewrocilem sie w szkole mamusiu"

Bombke se k***a na choinke zaloz 

Opublikowano

"Boze synek cos sobie zrobil w raczke?"

"Przewrocilem sie w szkole mamusiu"

Bombke se k***a na choinke zaloz

Ok
Opublikowano

Najczęściej jest tak że te chłopaczki co wypisują w internecie co to oni w takiej sytuacji nie zrobią to pierwsi spierdalają :>

gQSkfLC.png

Opublikowano

Najczęściej jest tak że te chłopaczki co wypisują w internecie co to oni w takiej sytuacji nie zrobią to pierwsi spierdalają :>

Mysl co chcesz.

Opublikowano

Pan sprawiedliwoscm jak zwykle nie zawodzi i uśmiałem się co nie miara czytając ta dyskusje xdd co racja to racja trzeźwy umysł w takiej sytuacji to podstawa.

Cyrk.png

Opublikowano

Weź kolesia trzymaj i powiedz ofierze, żeby kopnęła go w żebro, jak się zamachnie to szybko spuść mu w dół głowę tak, aby ofiara kopnęła go w głowę. Co złego to nie Ty xD

Moze od razu dwucalowy cios ip mana

Opublikowano

Też zwróćmy uwagę na to, kim jest napastnik. Bo jak ma 3 metry i 100 w łapie to nie ma co się na niego raczej rzucać - jedynie dostaniesz raz po ryju i będziesz zęby z podłogi zbierał. Wtedy raczej ogólnie wiele nie da się zdziałać, co wcale nie oznacza, że trzeba przejść obojętnie. Chociażby telefon w rękę i 997 albo 112. Najprawdopodobniej będzie już za późno, no ale co zrobisz. Podejdziesz i opóźnisz gwałt to 10 sekund i przy okazji zęby stracisz, no raczej nie warto.

@1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm ma jednak rację. Nawet jeżeli jesteś wściekły, musisz się opanować. Gdy widzisz kogoś kto robi jakiejś dziewczynie krzywdę, z punktu widzenia prawa musisz w jakiś sposób zareagować, a nie przejść obojętnie. No to podchodzisz i mu wywalasz czy co tam robisz, w każdym bądź razie musisz się postarać go unieszkodliwić; aby się nie mógł ruszać i nie sprawiał zagrożenia. Więcej lać go po mordzie nie trzeba. Policja i basta.

Tylko też staraj się go nie zabijać czy robić większej krzywdy. Za to coś możesz dostać. Za strzał w mordę może nie (w takiej sytuacji), ale za nóż w żebra już tak.

I autor tematu może nie jest pizdą, tylko inaczej bym to ujął: możliwe, że zbyt agresywnie by zareagował; trochę nierozsądnie.

...widziałeś gwałty

Przeszedłeś szybkim krokiem

To tak samo jakbyś sam był ofiary wrogiem... ~ AK-47

19.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm i inni, spokój koledzy, nie musicie się obrażać jeśli macie inne poglądy :)

co do tematu to hmm... myślę że większość zareagowałaby instynktownie nie myśląc o konsekwencjach

Opublikowano

Każesz typowi wypierdalać, jak dalej będzie macał dziewczynę, to go odepchnij. Jak zechce oddać, to już go możesz bić. Tylko jak typ odpuści, zacznie uciekać, czy upadnie to go już nie bij. 

Policją bym się raczej nie przejmował o ile nie jest to jakiś 50 letni Janusz. Prędzej typ zadzwoni po ziomków i cię dojadą gdzieś w bramie, albo powybijają ci szyby w samochodzie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pamietam raz że @PrawilnaTibia mial taka sytuacje , biegł z venore do carlin i na dwarf bridgu 2 gostków molestowało jakąś typiare , jako że PrawilnaTibia jest porządnym facetem , walnal ueka i padli na 3 strzały a dziewczyna dziekuje mu do dziś za uratowanie jej zycia.. Co by bylo gdyby on wtedy tamtedy nie biegł? Matko Boska..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...