Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalon - Zamknięte BETA TESTY

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę ściemniał że gram od 5 lat czy coś i zapytam wprost 

Jeżeli c**ja się znam na grze ale mam ts, czasu w c**j bo skończyłem szkółkę nadam się? :D

Gdyby coś 

1. Grałem kiedyś kiedyś ale raczej doświadczenie małe

2. XDD Nie ma gorszego pytania, a więc bo tak! 

3. 10-1 w nocy :D jeśli jestem w domu 

175001456602037225492.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mi się uda to jutro może wstawię poradnik "Jak postawić serwer na plikach OpenNos". Jeszcze mam pytanie:

Do kiedy trwają "nabory" na testerów i kiedy tego wyniki?

Opublikowano
  1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze

O.1. No w nostale gram już dość długi czas :P Kilka postaci 80+ było na samym avalonie +70 na finesii i 80+ tak samo na enigmie :P

O.2. Chciałbym pograć na czymś ciekawym, odejść od monotonności na pl'u oraz trudu ze zdobywaniem przedmiotów etc. Nie mam zamiaru marnować pieniędzy żeby coś osiągnąć a prywatny serwer to fajna alternatywa ;) Z chęcią poszukam bugów oraz pomogę jak tylko będę potrafił w tworzeniu serwera :)

O.3. Z tym jest różnie nie raz mogę być nawet 24h a raz mogę nie wbić wcale ale zazwyczaj powiedzmy 3-4h  dziennie ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Do kiedy trwają "nabory" na testerów i kiedy tego wyniki?

Wyniki ogłoszone zostaną dzisiaj, bez bliżej określonej godziny. Także składać póki można. :^)

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Chciałbym jeszcze przypomnieć wszystkim, że NIE PODAWAJCIE tych samych pasów, co na globalu.

Może się to skończyć... strasznie i stratą konta.

175911456088738371599.gif

Opublikowano

Chciałbym jeszcze przypomnieć wszystkim, że NIE PODAWAJCIE tych samych pasów, co na globalu.

Może się to skończyć... strasznie i stratą konta.

To nie testerzy zakładają konta - to ja zakładam specjalne konta testowe testerom. Także bez obaw

Wybieramy zwycięzców o godzinie 14

­

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera

Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze

1.W nostale zaczołem grać pod koniec 2009 r. Grając wtedy posiadałem kilka postaci z lvl około 50-60. Na poważniej grać zaczołem jakieś 2 lata temu. Byłem w kilku fam na Pl'u (mało znane) Ostatnie 1,5 roku spędziłem grając na NT  DE osiągając kilka postaci 88/90+  z ekwipunkiem +8/9. W nostale na globalnych serwerach nie gram od 2 miesięcy ,cały czas oczekując na wyjście jakiegoś konkretnego priva ,a teraz nadarzyła się okazja aby powrócić do gry :)

2.Jak pisałem wyżej posiadam długi staż w nostale. Wiem dosyć sporo na temat gry oraz jestem osobą dorosłą ,więc nie będę wam stwarzał problemów a wręcz przeciwnie mogę pomóc z tworzeniem serwera :).

3.Jestem na bezrobociu więc czasowo jestem dostępny praktycznie 24/7

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

A "testować" kiedy bedzie można :D?

Z dużym prawdopodobieństwem po ogłoszeniu wyników od razu skontaktujemy się ze zwycięzcami

­

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Dzisiaj znając życie po 16. :P Wszystko zależy od nich. ^~^

175911456088738371599.gif

Opublikowano

1. Gram w NT od 2009/2010 roku z przerwami. Miałem łucznika 93lvl, aktualnie gram wojownikiem 94lvl. Miałem też dużo postaci +80. Grałem w kilku topowych rodzinach.

2. Jestem graczem doświadczonym, o NT wiem prawie wszystko co można wiedzieć o tej grze. 

3. Godziny od 17 do 20 w tygodniu, w weekendy różnie.

Opublikowano

Dzisiaj znając życie po 16. :P Wszystko zależy od nich. ^~^

Niestety nie mam dzisiaj dostępu do komputera przed godziną 17. Jeśli Kuba wszystkim się zajmie to zobaczymy sie o tej 17 na AVALONie ;) :wub: :wub: :wub:

Wysłane z mojego P8 przy użyciu Tapatalka

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Hej :D 

1. 93 lvl łuk , 90 lvl mag , 85 woj na  :P  2 - krotne wygranie areny talentów :P staż dobre 3 lata na pewno :D
  2.  Znam praktycznie wszystkie opcje tej gry , szybko wyłapię błąd itp , bardzo lubie spędzać czas przy tej grze :) 
  3. yyyy aktualnie jestem bezrobotny :D mam 21 lat :P    więc praktycznie całe lato  po 10 h spokojnie jestem przy kompie .  
Opublikowano

­

1. Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale: Dobra więc tak: w NT grałem od jakiś 4lat. Kolega znalazł gierke i mówi dawaj pobierz Nostale a ja się pytam co to a on mówi ,Napewno nie nos" :D
  2. Powiedzieć dlaczego to Ty miałbyś zostać testerem naszego serwera : PL już wszystkich nuży tak mi się zdaje nie dają nic ciekawego w kółko o samo. Myślę, że to jedna z przyczyn.
  3. Podać przybliżone godziny, w których miałbyś możliwość gry na naszym serwerze : Od pn-pt tak od 16 do 21 w sb-nd od 7 do 20 :D
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

1.W NosTale gram od 2011 roku. Największy lvl jaki udało mi się wbić był to 89 oraz wbiłem bodajże blue elitke (stare dzieje). Jak na tamte czasy to było dużo. Eq to przyzwoite pod expa u6+8. Grałem magiem na serwerze Avalon. Hmm, w samą grę już nie gram (A6 i inne gówna, które ją popsuły np. Koło fortuny), ale chętnie wszedłbym na jakiś privek. Jeszcze tak napiszę, że miałem serwer NosTale, jednak wolałem nie ukazywać go na forum, bo wiecie jakby to się przyjęło i grałem tam z kolegą, zachowany był tam klimat 2010.

2.Czemu ja? Chętnie potestowałbym Twój serwer @Kubaman xD. Myślę, że w końcu wypali. Mam ogólnie dużo czasu wolnego. Jakieś bugi też mógłbym wyłapać (no wiadomo, że nie wszystkie, bo ta gra ma ich masę). 

3.Godziny to hmm do 10 czerwca poniedziałek/środa/piątek 16-19, potem mogę ciągle, kiedy będę na kompie.

Live a life you'll remember.

Opublikowano
Opisać swoje doświadczenie związane z NosTale

1. W nostale gram jakieś 2/3 lata największy poziom jaki miałem to 85lv, miałem też sporo niższych lvl  w przedziałach 40-60lv.

2. Szukam odskoczni od globalnego Nostale pamiętam czasy jak grało się na 99nos albo nostale SE z chęcią zagrałbym znowu na czymś innym niż global i z chęcią pomogę przy odnajdywaniu błędów, testowaniu nowych update'ów etc.

3. W tygodniu 17-24( + jakieś przerwy 1-2h) w weekendy 13-20(tutaj dużo zależy od planów na weekend ale raczej w tych godzinach byłoby to możliwe)

Opublikowano

Moje doświadczenie hmm... 

Nie mówię, że jestem jakoś bardzo doświadczonym graczem, ale w nostale już swoje przegrałem. Nie wiem co więcej mógłbym opisać

2. Dlaczego ja? Na to pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć ponieważ bardzo możliwe, że zawsze znajdą się lepsi kandydaci. Mam sporo wolnego czasu, który mógłbym przeznaczyć na grę jak i szukowanie bugów. Każdy bug który napotkam zgłaszałbym od razu administratorowi, by usprawnić powstawanie servera

3.W weekend mógłbym od 10 do 24, natomiast w dni szkolne mógłbym przeznaczać 2-3 godziny to zależałoby od mojego zmęczenia i ilości pracy do szkoły 

.

Opublikowano

Za chwile z Kuba siadamy do wyboru testerów. Wyniki coś okolo 17 :)

Wysłane z mojego P8 przy użyciu Tapatalka

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Znowu kubaman? Czyli kolejny projekt do kosza po miesiącu?

Myślę, że odpowiednią odpowiedzią na Twoje zdanie będzie to, iż o tym porozmawiamy za ten "miesiąc" ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Wybraliśmy 10 osób, które dysponują sporą ilością wolnego czasu i zadowoliły nas swoimi akapitami

Oto lista osób, które zakwalifikowały się do listy testerów zamkniętej bety:

Proszę o kontakt na PW. W odpowiedzi otrzymacie dane do konta i potrzebne rzeczy aby połączyć się z serwerem.
Dziękuję też pozostałym osobom, które aplikowały. Nie przejmujcie się, otwarta beta zbliża się i mam nadzieję, że was również u nas zobaczę.
Gorąco pozdrawiam

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Znowu kubaman? Czyli kolejny projekt do kosza po miesiącu?

Według mnie ten serwer powstanie oraz nie upadnie tak jak piszesz po miesiacu  :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...