Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać rodziców na nowy komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurde granie to strata czasu ^^^^ chyba ktoś z ograniczeniami mógł to tylko przekazać.

zbieraj truskawki, może też rodzice zauważą, że tobie zależy? u mnie by tak było, że gdybym faktycznie cięzko tyrał w wakacje, to i sami by się dołożyli i to tak sporo.

Jezeli ktos ciagle zyje w swiecie wirtualnym to wlasnie on jest ograniczony w prawdziwym zyciu :).
Opublikowano

Ja na pc siedzę od 2 do 3h to w porównaniu z niektórymi znajomymi to mało.

Tak gram dla ciebie to strata czasu dla mnie rozrywka, rodzice mają pieniądze sami to powiedzieli jak im powiedziałem, że na wakacjach będę zbierać borówki z kolegą ( nie powiedziałem dlaczego chcę je zbierać).

Opublikowano

@slasher201 ale po c**j ty mu rozkazujesz co ma w życiu robić? Niech robi co chce, po co ma się zmuszać?

Opublikowano

spal obecnego kompa. będą zmuszeni kupić nowego a czemu sie spalił powiesz ze juz stary itp itd

podkręć procek na MAX, USTAW MAXYMALNE NAPIĘCIE.  i wyłącz ,,temperature warnning" 

włącz octt i pal procek 

lub wyjmij procek powyginaj piny włóż go spali sie

Opublikowano

Najlepszy sposób za młodych czasów... "matka dajesz hajs na lapka albo nie uczę się" po co się przykładać? Po prostu zrezygnuj, z tego, co powinieneś robić, wtedy będą zmuszeni :`)

lub po prostu będą mieć to w dupie i nie będziesz miał ani laptopa ani wykształcenia i skończysz pod mostem

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Spalić pc to ja nie mogę z tego powodu, że chcę go dać wujkowi, który obecnie jak przyjdzie z pracy to nie ma co robić. A pracuje co 2 dzień.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...