Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MySqL nie dziala (Nwm czy w tym temacie jak coś proszę o przeniesienie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego clienta pobrać odpowiedział Ci co to jest walmora, a teraz go włącz.

Jak ??

WTF

Kliknij przycisk Włącz, już nie chce mi się czekać, dawaj tego Walmora.

Opublikowano

Następne posty typu "walmora" będą nagradzane punktami, użytkownik poprosił o pomoc więc udzielcie pomocy albo się nie wypowiadajcie. 

Opublikowano

boshee dobraa 

Następne posty typu "walmora" będą nagradzane punktami, użytkownik poprosił o pomoc więc udzielcie pomocy albo się nie wypowiadajcie. 

oni myślą ze ja jakims adminem jestem ;d;d;d;dd;

Opublikowano

Powiem tak tez mialem z tym problem, nadal mam jeszcze nie mam na to sily ^^. Wina lezy po stronie source pliki mysql maja widocznie inna lokalizację pewnie trzeba sie pobawic bo tutka na to nie znajdziesz :).

Ps. Nie zwracaj na nich uwagi..

4521609.png

Opublikowano

Powiem tak tez mialem z tym problem, nadal mam jeszcze nie mam na to sily ^^. Wina lezy po stronie source pliki mysql maja widocznie inna lokalizację pewnie trzeba sie pobawic bo tutka na to nie znajdziesz :).

Ps. Nie zwracaj na nich uwagi..

Thx :) Nie włącze tego Walmora nawet nwm co to jest ;d

Opublikowano

Sprawdzałem nawet dograłem czyste pliki poprzez CoreFTP nic nie zcrashowało mysql znajdował się w /var/db tak jak powinien prawa 777 w folderze game prawa 777 nwm już co robić a jak włączam /start to jeszcze z grą nie łączy cały czas błąd podczas ;d

Opublikowano

Napisales double post :), jak chcesz dodac druga wypowiedz mozesz ja dodac po cudzej wypowiedzi nie po swojej ( chyba ze minie 24h) masz regulamin na każdej zakladce forum ^^. Treść musi być przejrzysta, a Ty piszesz chaotycznie i wielkimi literami..

Co do tego mysql, sciagnij freebsd 9.2 by terenzo, wgraj na virtala skonfiguruj i ruszy Ci normalnie mysql :

https://m.youtube.com/watch?v=kY4U1GjZbKs

Juz testowalem, po wgraniu source zaczyna sie komplikować sprawa z mysql.. Czekam na pomoc od Noname, a wtedy dam Ci wskazówki:p

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...