Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten program, a VAC

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za to jest vac? tak jest bo to jest program spoza steam :) dlaczego ten pan pokazal poradnik na koncie z 2h w grze? bo nie chce miec vaca system vac banuje graczy ktrorzy maja odpalone programy spoza steam ingerujace w pliki bana mozesz dostac po 12 miesiacach albo i po 1 dniu przykladem jest nolif ktory dostal vaca za skypt na bh po paru miesiacach. Wiec nie polecam tego jezeli chcesz skiny to pobierz sobie fake clienta (non steam) ze skinami sa do tego specjalne skiny ale takich programow nie odpalaj bo szkoda konta a i dodatkowo autor filmu nie wie czy mozna za to dostac vaca polecam moment 8:11 pozdro.

kolejny co pierdoli glupoty, a c***a wie o sprawie

UWAGA- BANA DOSTAJESZ TYLKO JEŚLI CHEATUJESZ. Ten program to nie cheat, nie ma za niego VAC, można na nim grać MMy, nikt nigdy nie dostał za to VACA. Każdy kto mówi, że dostał za to VACA używa tego jako wymówki żeby nie wyszło, że cheatował.

Majster, a możesz mi pomóc z błędem "program przestał działać" ? Proszę :D Dam limit like.

EDIT: Antywirus wyłączony, jako admin też próbowałem.

Opublikowano

Czy za to jest vac? tak jest bo to jest program spoza steam :) dlaczego ten pan pokazal poradnik na koncie z 2h w grze? bo nie chce miec vaca system vac banuje graczy ktrorzy maja odpalone programy spoza steam ingerujace w pliki bana mozesz dostac po 12 miesiacach albo i po 1 dniu przykladem jest nolif ktory dostal vaca za skypt na bh po paru miesiacach. Wiec nie polecam tego jezeli chcesz skiny to pobierz sobie fake clienta (non steam) ze skinami sa do tego specjalne skiny ale takich programow nie odpalaj bo szkoda konta a i dodatkowo autor filmu nie wie czy mozna za to dostac vaca polecam moment 8:11 pozdro.

kolejny co pierdoli glupoty, a c***a wie o sprawie

UWAGA- BANA DOSTAJESZ TYLKO JEŚLI CHEATUJESZ. Ten program to nie cheat, nie ma za niego VAC, można na nim grać MMy, nikt nigdy nie dostał za to VACA. Każdy kto mówi, że dostał za to VACA używa tego jako wymówki żeby nie wyszło, że cheatował.

Ale tak się składa, że vac może to wykryć jako cheat.

Opublikowano

Idzie za to VACa dostać.
Potwierdzam. 

Próbowałem się kłócić, ale meritum było takie, że za modyfikację gry idzie dostać bana. 

Opublikowano

­Gram na podobnym od 3 miesięcy bana nie dostałem. Ludzie za EDYCJĘ PLIKÓW GRY NIE MA VACA. Vac skanuje sygnatury procesów w poszukiwaniu podejrzanych.

Opublikowano

Ban delay do max 3tyg, nie do 12miesięcy, lol

There is no freedom without revolution

Opublikowano

I co wskuraliśćie w zwiazku z tymi skinami ?  Jest ten ban czy go niema ?

@Edit

Wszystko ładnie działa :)

Jak ktoś nie boi sie bana to może zagrać :) Ja na razie sobie testuje na smurfie i jest dobrze :)

Opublikowano

Typy. To jest zwykly FSkinChanger (cheat który miał detekcje kilka razy). Jest on dostępny publicznie ma UC, poszukajcie na google "Fskinchanger" i zobaczycie że za niego jest vac. Sam się o tym przekonałem ;)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

skoro to jest taki dobry program i przecież zmiana skinów w grze to nie cheatowanie, powiedz mi "znawco" dlaczego valve zmieniło zatem politykę w stosunku skinów i noży na serwerach społecznościowych? Serwer możemy teoretycznie zrobić, ale kilka zgłoszeń i mamy blokadę api (serwer trafia na czarną listę, nikt nie wejdzie). Dla zainteresowanych: http://blog.counter-strike.net/index.php/server_guidelines/

Według mnie ten program to zwykła, beznadziejna nakładka, która jest widoczna w procesach. Łatwo takie coś się wykrywa, a szczególnie jak widnieje proces skinchanger.exe :D Gamoń, który to tworzył mógł chociaż bardziej się postarać i zrobić, aby ta nakładka nazywała się/emulowała inny proces np. teamspeak 3. Na takiej samej zasadzie można robić cheaty. Ogólnie jak ktoś bez skinów nie widzi gry niech się bawi. Jego konto.

Opublikowano

Od ostatnich aktualizacji, można złapać VAC Bana w sumie za nic. Odpalanie dodatkowych procesów ingerujących w działanie klienta csgo może wpłynąć na przyznanie kary w postaci stałej blokady konta. Nie mówię tutaj o zabawie w plikach csgo, tylko uruchomionym procesie który zostaje wykryty przez system Anty-Cheat jako zapewne "szkodliwy". Nie musi być to cheat, żeby system nadał blokadę na konto.

Opublikowano

Od ostatnich aktualizacji, można złapać VAC Bana w sumie za nic. Odpalanie dodatkowych procesów ingerujących w działanie klienta csgo może wpłynąć na przyznanie kary w postaci stałej blokady konta. Nie mówię tutaj o zabawie w plikach csgo, tylko uruchomionym procesie który zostaje wykryty przez system Anty-Cheat jako zapewne "szkodliwy". Nie musi być to cheat, żeby system nadał blokadę na konto.

Nie cheatujesz nie masz bana, proste i nie pierdolcie, że jest inaczej : ).

Opublikowano

Vac dziala w prosty sposób. Jest grupka ludzi która szuka/kupuje cheaty. Po czym dodaje je do bazy sygnatur VAC (tak, VAC skanuje tylko sygnatury URUCHOMIONYCH programów, nic więcej) i jeśli masz uruchomiony program z daną sygnaturą leci VAC.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Nie cheatujesz nie masz bana, proste i nie pierdolcie, że jest inaczej : ).

Dokładnie tak działa vac. Bo nigdy nie było przypadków bana za głupiego cheat engine w procesach. VAC się nie pie*oli, jak zobaczy cokolwiek podejrzanego może walnąć bana, ew. untrusted.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...