Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten program, a VAC

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, oglądałem coś o skinach i natrafiłem się na to:

https://www.youtube.com/watch?v=GfZcze45FF0

Program czy tam skrypt do zmiany skinów, ziomek w filmie i w komentarzach piszę, że gra normalnie na mm'ach i bez vac'a tam samo na filmie gra na serwie społecznościowym od valve, 

co o tym myślicie. Jest za to vac?

Opublikowano

Też mnie to ciekawi, sam nie chcę próbować teraz, ponieważ czekam, aż ktoś napisze sam, czy gra z tymi skinami czy nie

Opublikowano

Też mnie to ciekawi, sam nie chcę próbować teraz, ponieważ czekam, aż ktoś napisze sam, czy gra z tymi skinami czy nie

Ma dużo łapek w górę i ludzie piszą podobno, że czyste. Próbował ktoś z forum? Lub zna się? Nie chce odpowiedzi typu "VAC" i  tyle. Ludzie doświadczeni niech się wypowiedzą.

Opublikowano

Jacy ludzie są tępi i roznoszą takie głupie plotki.

Nie ma za to VACa, nie ma czegoś takiego jak VAC za grzebanie w plikach gry.. NIE MA NIE MA NIE MA I C**J I KONIEC I KROPKA AMEN.

Opublikowano

Nie ma za to VACa, nie ma czegoś takiego jak VAC za grzebanie w plikach gry.. NIE MA NIE MA NIE MA I C**J I KONIEC I KROPKA AMEN.

@Ememenss tylko że to z tego co czytałem podmienia texturki broni, a to już jest grzebanie w plikach gry, nie jestem pewien do końca ;)

Opublikowano

Jest to tak jak każdy inny hack. Dostanie VAC jest duże bo jest publiczne :)

Opublikowano

@Ememenss tylko że to z tego co czytałem podmienia texturki broni, a to już jest grzebanie w plikach gry, nie jestem pewien do końca ;)

NIE MA VAC ZA JAKIES GRZEBANIE W PLIKACH GRY.

na c**j sie wypowiadasz jak gowno wiesz?

Opublikowano

Akurat jeśli chodzi o takie tematy to się ni znam za bardzo na jakichś haxach i itp. Widze, że kolega się zna i spytam się ostatni raz. 

Czy jak użyję tego programu to dostanę VAC'a czy nie :)

EDIT: Ogólnie czy jak użyję tego na MM;ie, turniejówce czyli.

Opublikowano

Takich programów używasz na własną odpowiedzialność. Może ci wykryć albo możesz grać bez vaca. To zależy od Cb jednemu się uda, a temu co ma pecha, nie. Podobno tam gratis jest aim bot więc też możesz używać jak juz jest.

Opublikowano

To działa jak sweetfx i inne tego typu gówna typie XDD

sam gram na tym już od 3 tyg prawie i biegam sobie z bayonecikiem doppler i ak fire serpent i nic..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

sam gram na tym już od 3 tyg prawie i biegam sobie z bayonecikiem doppler i ak fire serpent i nic..

I takich odpowiedzi oczekuję, konkretnych, a nie kłótni :) Dzięki.

Grasz na tym mm'y?

Opublikowano

Pytanie czy grasz rowniez rankedy?

Kolekcjonuje +

Opublikowano

I takich odpowiedzi oczekuję, konkretnych, a nie kłótni :) Dzięki.

Grasz na tym mm'y?

nie gram na tym od g1 do lema i nie, nie gram turniejowek haha, tylko mm gram XDD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Czy za to jest vac? tak jest bo to jest program spoza steam :) dlaczego ten pan pokazal poradnik na koncie z 2h w grze? bo nie chce miec vaca system vac banuje graczy ktrorzy maja odpalone programy spoza steam ingerujace w pliki bana mozesz dostac po 12 miesiacach albo i po 1 dniu przykladem jest nolif ktory dostal vaca za skypt na bh po paru miesiacach. Wiec nie polecam tego jezeli chcesz skiny to pobierz sobie fake clienta (non steam) ze skinami sa do tego specjalne skiny ale takich programow nie odpalaj bo szkoda konta a i dodatkowo autor filmu nie wie czy mozna za to dostac vaca polecam moment 8:11 pozdro.

Opublikowano

Czy za to jest vac? tak jest bo to jest program spoza steam :) dlaczego ten pan pokazal poradnik na koncie z 2h w grze? bo nie chce miec vaca system vac banuje graczy ktrorzy maja odpalone programy spoza steam ingerujace w pliki bana mozesz dostac po 12 miesiacach albo i po 1 dniu przykladem jest nolif ktory dostal vaca za skypt na bh po paru miesiacach. Wiec nie polecam tego jezeli chcesz skiny to pobierz sobie fake clienta (non steam) ze skinami sa do tego specjalne skiny ale takich programow nie odpalaj bo szkoda konta a i dodatkowo autor filmu nie wie czy mozna za to dostac vaca polecam moment 8:11 pozdro.

kolejny co pierdoli glupoty, a c***a wie o sprawie

UWAGA- BANA DOSTAJESZ TYLKO JEŚLI CHEATUJESZ. Ten program to nie cheat, nie ma za niego VAC, można na nim grać MMy, nikt nigdy nie dostał za to VACA. Każdy kto mówi, że dostał za to VACA używa tego jako wymówki żeby nie wyszło, że cheatował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...