Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyczna logika Valve

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\\

@Oski0202 hmm.... bo oni mają dane? Wiedzą za co gracze dostali i kiedy... tylko tego nie udostępniają publicznie :)

@DarkusFD no co ty k***a, wcale o tym nie wiedziałem. Wiesz o czym jest ten temat?

ymm o czym Ty? Ja mowie, ze cofaja wszystkie jego mecze, przecieez nie wiesz sam tego kiedy mogl na prawde haxowac (np przerwa itp)... wiec wszystkie trzeba cofac

Nie wypowiadaj sie bo to jest śmieszne :), Valve nie cofa szystkich gier ktore zagral zbanowany, gdyby tak bylo kazdego dnia tracilbys gry bo ktos dostal bana z kim mogles wcześniej grać. Cofaja gry na ktorych dany gracz zostal zreportowany za cheaty, widocznie grales z tym kolegą nie wiedząc że zagrał kilka gier na haxach i go zreportowali :)

4521609.png

Opublikowano

\\

@Oski0202 hmm.... bo oni mają dane? Wiedzą za co gracze dostali i kiedy... tylko tego nie udostępniają publicznie :)

@DarkusFD no co ty k***a, wcale o tym nie wiedziałem. Wiesz o czym jest ten temat?

ymm o czym Ty? Ja mowie, ze cofaja wszystkie jego mecze, przecieez nie wiesz sam tego kiedy mogl na prawde haxowac (np przerwa itp)... wiec wszystkie trzeba cofac

Nie wypowiadaj sie bo to jest śmieszne :), Valve nie cofa szystkich gier ktore zagral zbanowany, gdyby tak bylo kazdego dnia tracilbys gry bo ktos dostal bana z kim mogles wcześniej grać. Cofaja gry na ktorych dany gracz zostal zreportowany za cheaty, widocznie grales z tym kolegą nie wiedząc że zagrał kilka gier na haxach i go zreportowali :)

Pracujesz w valve, ze wiesz takie rzeczy? No wlasnie... moze faktycznie nie wszystkie, tego nie jestem pewny, chociaz bo vacu nie pokazuje juz zadnych wygranych meczy wiec nie bylbym pewny tez. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

\\

Polać mu :). Jedyna osoba, która ogarnia temat i nie nabija postów. Mecze cofa tylko te na których dostał reporty. Dostał Vaca czy untrusted ? Albo dostał 11 reportów, dzięki którym dostał ov, a potem zamienił się w vaca. Rada? Jak grać na czitach to tylko na prywatnych a nie na bit smartcie :)

Opublikowano

To teraz mozesz kumplapoprosic aby wklepal ci range i wygral kilkameczy

Porozmawiaj z nim o tym zeby ci range wbil:D

Opublikowano

@PFFP nic sie nie stalo, bo i tak mi ranga spadla o jedna w dol :v

ok zamykam to, przepraszam za nieprzyjemne komentarze obelgi i inne duperele. Troche mnie ponioslo

/close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...