Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyczna logika Valve

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj zostało cofnięte mi ok. 13 meczy przez to, że jeden "ziomek" z mojego DAWNEGO primejda cheatował. No ok, wszystko byłoby ok gdyby tylko nie to, że on nie cheatował w tych moich cofniętych meczach. Odpalił dopiero się gdzieś 2 mecze przed dostaniem vaca, ja już go wtedy nie miałem w znajomych (toksyczny był i takie tam :v) i nic z nim nie grałem. Na tych meczach co graliśmy razem nie ma bata aby był odpalony, gadał normalnie, grał normalnie a statystyk zajebistych nie miał. Więc... dlaczego valve cofa wszystkie mecze? Bezsensu k***a... Powinno cofnąć tylko te mecze na których cheatował...

Opublikowano

Pewnie dlatego, że mógł taki koleś pierw z tobą grać i wygrał bez cheatów, później to było nieuczciwe że zaczął cheatować i w ten sposób scooby doo rozwiązał zagadkę Valve  :makka:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxRECORD2K brainwashed? Ale za co k***a ma MI cofać mecze? ze mną nie używał wspomagaczy...

Opublikowano

Oni się nie pierdolą i nie analizują kiedy cheatował, złapali go raz to cofnęli wszystko i tyle :). Bardzo dobrze w sumie, bo może niedługo ludzie ogarną, że masz cheatera na serwie to masz go wypierdolić i zgłosić jak np. mój team zrobił dzisiaj 2 razy : D.

Obecnie ludzie myślą, że "ooo, on cheatuje, a nie ja. Eazy meczyk", ale nie wiedzą, że jak go zbanują to cofnie im te mecze + cofnie rangę w przypadku awansu.

Opublikowano

Ja tam nie uważam tego za idiotyzm, mnie wcale nie było z*********e cisnąć przez 15 rund z kimś kto gdy Cię obaczył przez ścianę wywalał banię :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Z jednej strony rozumiem Twój ból bo sam doświadczyłem cofnięcia około 50 meczu już łącznie ... jak i nie więcej. 

Valve nie będzie dochodziło kiedy się odpalił i nie będą analizować jego 500 meczy rozegranych i odznaczać, które ma cofnąć bo by wtedy nie wyrobili się z czasem, dziennie jest banowanie tysiące kont. VAC także nie jest czymś WOW i ma to wielkie dziury ... Nie to że Valve nie umie tego zrobić tylko po prostu jest to dla nich zarobek, zablokowanie cheatów to jest robota na pare godzin i byłby spokój, lecz Valve wtedy straci na tym sporo bo nie będą ludzie kupować nowych kont itp. 

Znajdź sobie zaufaną 5, z którą nie cofnie Ci meczy, chodź tu też różnie bywa ... po 4 miesiącach grania jeden od nas dostał VAC'a i otwarcie powiedział że od początku leciał na tym ... więc też się tak zdarza.

Ty niczym nie zawiniłeś no ale takie jest valve.

Opublikowano

@Ememenss Umiesz czytać? tak samo ty @KaRzahni123? :)

Jakby cheatował to bym go wypierdolił, ale moja wina że odpalił się w meczu w którym mnie nie było?

Opublikowano

Napiszę ci jeszcze raz, bo chyba sam nie ogarnąłeś co ja napisałem.

Valve cofa wszystkie mecze cheatera, bo nie będzie się p******** i szukać, w których zaczął cheatować. Tak już jest i tyle.

Opublikowano

@Ememenss dlatego jest to idiotyczna logika... teraz znowu musze smurfowac na nizszych rangach :v

Opublikowano

Bardzo dobrze moim zdaniem robią jak się gra z takimi ludźmi to tak się kończy. Ban z automatu to myślisz że program będzie się pierdolił i szukał specjalnie mecze w których ponoć tylko cheatował

Opublikowano

@SorryMate ziomuś, skąd miałem wiedzieć że on zacznie cheatować? Pare lat temu nawet kuben odpalil sie i cisnal na wh w 1.6 (na oficjalnym meczu)  :) ludzie sa nieprzewidywalni 

Opublikowano

@SorryMate ziomuś, skąd miałem wiedzieć że on zacznie cheatować? Pare lat temu nawet kuben odpalil sie i cisnal na wh w 1.6 (na oficjalnym meczu)  :) ludzie sa nieprzewidywalni 

Są nieprzewidywalni, ale skoro grałeś z nim przez pewien "okres" czasu i nie domyśliłeś się że ma odpalone to jest Tylko i wyłączne wina jego i Twoja. Valve nic do tego Amen

Opublikowano

@SorryMate co k***a? Chcesz prywatną lekcje czytania ze zrozumieniem? KIEDY ZACZĄŁ CHEATOWAĆ JUŻ DAWNO NIE MIALEM GO W ZNAJOMYCH I NIE ZAGRALEM Z NIM ANI JEDNEGO MECZU, KIEDY Z NIM GRALEM NIE BYL ODPALONY... musze z capslockiem pisać abyś coś zrozumiał?

Opublikowano

@SorryMate co k***a? Chcesz prywatną lekcje czytania ze zrozumieniem? KIEDY ZACZĄŁ CHEATOWAĆ JUŻ DAWNO NIE MIALEM GO W ZNAJOMYCH I NIE ZAGRALEM Z NIM ANI JEDNEGO MECZU, KIEDY Z NIM GRALEM NIE BYL ODPALONY... musze z capslockiem pisać abyś coś zrozumiał?

Tak umiem skończyłem podstawówkę. Tyle że wcale nie musiałeś wiedzieć że cheatuje gdy grał z Tobą.

Opublikowano

Napiszę Ci streszczenie tego czego tu sie dowiedziałeś:

- Valve cofa wszystkie mecze osób które kiedykolwiek grały z cheterem

- Nie sprawdzają w których cheatował

- Nigdy nie ma pewności kto z teamu cheatuje

Opublikowano

@Oski0202 hmm.... bo oni mają dane? Wiedzą za co gracze dostali i kiedy... tylko tego nie udostępniają publicznie :)

@DarkusFD no co ty k***a, wcale o tym nie wiedziałem. Wiesz o czym jest ten temat?

Opublikowano

@Oski0202 hmm.... bo oni mają dane? Wiedzą za co gracze dostali i kiedy... tylko tego nie udostępniają publicznie :)

@DarkusFD no co ty k***a, wcale o tym nie wiedziałem. Wiesz o czym jest ten temat?

Tak wiem o czym jest. Skarżysz się, że cofnęło Ci mecze. Napisałem Ci tylko co z tego tematu masz wynieść, a ty odrazu zaczynasz zdanie od "k***a"

­

Opublikowano

Bardzo dobrze, cofa wszystkie mecze cheatera i nie ma w tym nic dziwnego, jakby mieli analizować wszystkie gry każdego odpała to sam pomyśl + skąd masz pewność że nie był odpalony jak z Tobą grał? Argument "bo wiem/bo tak mi powiedział" jest słaby.

Opublikowano

Nastepnym razem szukaj normalnych znajomych, którzy nie muszą się dowartościowywać cheatami.

@antiwarn

Niestety, taka jest polityka firmy Valve i pracownicy nie mają czasu, aby przeszukiwać wszystkich meczy danego cheatera w poszukiwaniu tego czy grał na cheatach wtedy, czy też nie, dlatego musisz się z tym pogodzić

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Matko bosko, cofnęło chłopcu mecze bo ktoś z Twoich kompanów do gry czitował. Jakby Ci łopatkę i wiaderko zabrali... Odegrasz to w swoim czasie i tyle.

Opublikowano

­Tak patrzę i myślę, że słusznie Ci cofnęli mecze.

Najwyraźniej statystyki już dość mocno najebały Ci w głowie.

Ktoś cheatował to niech ma karę, a jego koledzy się jeszcze rzucają, pewnie miałeś niezłe jajca jak z nim grałeś, nie ma co.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Gościu dostałeś od cholery odpowiedzi które Ci wszystko wyjaśniają a Ty dalej szczekasz, po prostu cofnęło i tyle, nie sprawdzają kiedy cheatował, czy usunąłeś go ze znajomych, nic nie sprawdzają, po prostu leci ban z automatu i nikogo nic nie obchodzi.

Opublikowano

\\

ymm o czym Ty? Ja mowie, ze cofaja wszystkie jego mecze, przecieez nie wiesz sam tego kiedy mogl na prawde haxowac (np przerwa itp)... wiec wszystkie trzeba cofac

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ten ziomuś co z nim grałem miał 19 lat, a kiedy z nim grałem to przeważnie ssał pałę albo miał staty na =. Niektórzy naprawdę chyba tu nie myślą, trzeba wulgaryzmów używać :))) "Szukaj normalnych znajomych" nie wydawało by mi się że on zacznie cheatować... lol cmon guys

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...