Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ralestia [Dedyk] [Easy/Medium] [Rework]

Axel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko placz isa nie bylo i co tu dalej pisac tak jak sam mpc napisal pod swym serwem serwer musi na siebie zarobic bo nikt nie bd dokladal do interesu jezeli nie bylo isa to gdzie skok na kase? Jezeli by chcial na kase dodal by go kupili by i by sie pozegnal a tu nawet go nie dodal wiec co tu pisac

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Nie polecam.. pierwszy start niewypał totalny... masa bugów (może teraz zostały naprawione - tydzien bety bylo).. Zrobiłem 2 tematy odnośnie wypisania bugów. Jeden temat został oblany i kazano wypisywać bugi w specjalnym dziale, drugi temat (juz w tym dziale) został bezczelnie usunięty.. Nie było rekrutacji na moderatora forum - dany użytkownik ot tak sobie nim został... Oj coś mi w głowie chodzi myśl o zbyt dobrych kontaktach gracz - GM.. :/

Piekny hejt widac to juz w opisie sranavis powodzonka

Sranawis może i tak lecz jak widzisz w opisie, eq wymienam i NIGDZIE nie nakłaniam do porzucenia ralestii i wbicia na tanavisa o.O powodzenia na starcie xdd (albo i nie :D )

...

Opublikowano

Wpadłem wczoraj na serwer i można powiedzieć że serwer pusty, zobaczyć jakieś Pw na czacie to cud, także chyba jednak się nie podnieśli po tym starcie.

Opublikowano

Chciałem wbić, ale jak zobaczyłem że nikt tu prawie nie gra to chyba sobie odpuszcze.

Macie jakąś reklame?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Wejde na serwer i ocenie go w ciagu 12h, ale jak widac po niektorych komentarzach to kiepsko bedzie ale trzeba samemu sprawdzic bo wiekszosc to moga byc falszywa... (bez obrazy jestem nauczony ze samemu sie sprawdza ;]) to co za 12h ocena z serwera ;]

Serwer prawdopodobnie upadł bo jak sie dowiedziałem od kolegów z reala to forum od paru ladnych dni nie dziala a na serwer nie mozna wejsc poniewaz patcher nie dziala a administrator pewnie ma to w dupie.

-Strona www działa niby ale liczniki online sa podkrecone z online.

-Brak jakiegos infa ze strony administracji na temat serwera.

-Błąd patchera

Screen z forum ktore nie dziala:

dpvuvbgmp98k_t.jpg

A tu miacie pare screen z bledow patchera ktory "prawdopodobnie nie ma dostepu do bazy danych i nie moze pobrac nowej aktualizacji"

0jg7rqo2vcq6_t.jpg

jkzfrzpppf7o_t.jpg

Wiec droga administracja danego działu:

@esej

@Algade

Wiec serwer prawdopodobnie upadl ale temat nadal jest i zero informacji ze strony administracji serwera Relastia

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

ile online?

0 ;) serwer startował 3 razy (albo 2 nie pamietam) i po 2h nie było nikogo przy kazdym starcie ;P

Temat można zamknąć i przenieść do kosza ponieważ serwer jest offline.

...

Opublikowano

No i pomyśleć, że Teriosa wyjebali a taki s**t sobie tu stoi i gracze na to wchodzą. GG :)

Moderator działu powinien juz dawno wywalic ten temat do kosza.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...