Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][SkyBlock] Better4You

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka prawde? Namieszales tam bardziej niz rzad w sprawie smolenska...

Piszesz cos a potem sam sobie zaprzeczasz xD

A co do tej odpowiedzi, to ja hejterem nie jestem ^^

Przeciez ladnie napisalem pochwale dla samej prezentacji, a Ty mnie jeszcze za to skarciles ;-;

Opublikowano

Nie skarciłem, hmm może coś niezrozumiale napisałem wrócę z pracy to popoprawiam co nie co wezmę to pod uwagę ;)

Edit@ i uzupełnię prezentacje o troche więcej info lecz to dopiero w nocy kiedy wrócę z pracy

99mpo2.jpg

Opublikowano

Czy to nie jest przypadkiem kolejna odsłona BestUPa, czyli wcześniejszego 3Moda, który próbował już powstawać na nowo pod wieloma nazwami? Gdy wejdziemy bezpośrednio na strone http://better4you.pl/ przez chwilę (zanim przerzuci nas na forum) oczom ukazuje się taki widok

Opublikowano

Nie nie jest to kolejna odsłona jakiegoś BestUP po prostu strona jest od nich ponieważ nasza nie jest jeszcze gotowa, jeśli mi nie wierzysz możesz popytać o mnie zawsze widnieje pod nickiem Gogu :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Wybaczcie za moją nieobecność, mapa jest cały czas rozbudowywana zaczęliśmy prace nad pluginami oraz skryptami, a co do serwera to nie będzie on robiony tak że gdy skończymy go w 100% wtedy go otworzymy tylko gdy serwer będzie na tyle zrobiony by rozgrywka była już przyjemna oraz ciekawa wtedy otwieramy serwer ciągle go rozbudowując oraz ulepszać także nie ujrzycie wszystkiego od razu tylko stopniowo :)  

99mpo2.jpg

Opublikowano

Informuje że w przeciągu kilku dni serwer wystartuje lecz nie w takiej wersji jak powinna być oficjalniej, pewnie pomyślicie że to fake lecz nie jesteście w błędzie u nas prace nad serwerem będą wyglądały  w taki sposób że etapami będziemy wprowadzać aktualizacje więc gdy w najbliższym czasie wystartujemy nie zobaczycie tego wszystkiego co mamy w planach.

99mpo2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie trwa rekrutacja do ekipy TeamSpeaka jeśli ktoś jest zainteresowany serdecznie zapraszamy spróbowania swoich sił :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

"Informuje że w przeciągu kilku dni serwer wystartuje" 7Czerwca..

Dzisiaj jest 19. No w koncu kiedy wystartuje? Czekam od maja.

Dzisiaj jest odpowiedni dzien na start. A wy czekacie. Narobiliscie nadziei a nic do przodu nie rusza .

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Rusza do przodu cały czas ale serwer będzie posiadał troche rozbudowanych questów itp więc nie jesteśmy w stanie zrobić tego w kilka dni, powiem wam że naprawdę warto poczekać

99mpo2.jpg

Opublikowano

Ale napisaleś 7 czerwca ze w ciagu kilku dni wystartuje serwer. Ja czekalem tydzien 2 i nic.. nie ma fajnych skyblockow wiec myslalem ze przed wakacjami pogram na jakims lecz jednaj sie pomylilem. Szkoda

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Myślałem że uda nam się ze wszystkich uwinąć ale po wcześniejszym techniku mamy wiele do sprzątania ;/

więc bardzo przepraszam za moją niesłowność.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Więc w koncu kiedy start? Czekam juz 3 tygodnie . Na rynku serwerow nie ma dobrych skyblockow . A ten zapowiada sie mega. Uwincie sie z tym szybko prosze! Czekam. Pozdrawiam! :)

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Pracę nad serwerem chwilowo spowolniły ponieważ zajęliśmy się uporządkowaniem maszyny oraz drobnymi poprawkami forum :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Polecam! :-)­ Administracja jest bardzo przyjazna, i dobrze się z nią kontaktuje :P Z chęcią zagram :-)

call of duty zombies GIF by Omaze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam, i ponawiam pytanie: kiedy start?

Plany które realizujemy nad serwerem jednak są zbyt rozbudowane i praca nad nimi jeszcze potrwa.

99mpo2.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...