Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][SkyBlock] Better4You

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcia pojawią się już wkrótce, gdy będzie ukończona druga część wyspy. :)

Bardzo serdecznie zapraszam do odwiedzania naszego forum i chciał bym byście pisali wszelkie propozycje co chcielibyście ujrzeć na serwerze SkyBlock który utrzymuje średniowieczne motywy.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Odświeżam.

Budowniczy są w trakcie budowania drugiego etapu wyspy, jutro postaram się uzupełnić prezentacje o zdjęcia z pierwszego etapu, wszystkie budowle są autorskie, mam nadzieje że przykujął waszą uwagę.

Szczególne podziękowania dla aktualnych budowniczych bo wykonują naprawdę kawał dobrej roboty.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Kolego coś ci to nie wyszło szukałem, lecz postanowiłem z własnej kieszeni wyłożyć pieniądze, rozumiem masz swój serwer chcesz się pokazać z jak najlepszej strony, wyczuwasz konkurencje i wgl ale no cóż powodzenia :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Kolego coś ci to nie wyszło szukałem, lecz postanowiłem z własnej kieszeni wyłożyć pieniądze, rozumiem masz swój serwer chcesz się pokazać z jak najlepszej strony, wyczuwasz konkurencje i wgl ale no cóż powodzenia :)

Konkurencje? Serwer ktory nie ma przyszlosci? Oj oj...

Konkurecji to ja mam pelno na ktorych i tak sram, a graczom tylko tlumacze aby nie grali na takich serwerach jak np. Twoj ; >

banner.png

Opublikowano

Nie mam zamiaru ci się tłumaczyć czy pieniądze mam czy nie, a gracz sam doskonale wie co ma zrobić więc twoje gadanie nic do tego.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Prezentacja nie zachęciła mnie do gry, nie widzę nic co by się wyróżniało od innych serwerów tego typu.

I rozumiem, że licencje na ipb macie, bo w innym razie jest to "przestępstwo".

Opublikowano

Widzę ze kolega wyżej który zaczął dyskusje teraz nagabuje swoją armie na hejty :)

Nie przejmuje się tym rozumiem was jak bardzo nudny jest internet.

@Edit: Prezentacja uzupełniona o zdjęcia z etapu pierwszego spawnu, w przygotowaniach jest drugi etap.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Prezentacja nie zachęciła mnie do gry, nie widzę nic co by się wyróżniało od innych serwerów tego typu.

Kpisz sobie? IP.B w POLSCE  Specjalnie dla Ciebie podkreśle, nie jest zakazane. :) Doucz się chłopcze więcej bo coś Ci nie wychodzi. Próbowałeś zabłysnąć, lecz nie wyszło ;>

sds.jpg

Opublikowano

Zostały dodane zdjęcia do tematu, choć nie pokazują one tego, jak wygląda to gdy widzi się to w grze.

Konkurencja nie śpi, ale to nie temat by o tym pisać.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Kiedy start?? :)

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Co do dnia jeszcze nie mamy zaplanowanego startu, lecz do końca tego miesiąca budowniczy mają skończyć przynajmniej 2 etapy budowy tak by można było korzystać z miast, i w poniedziałek oraz wtorek bierzemy się za serwer od strony technicznej ponieważ wtedy mam wolne.

Tym czasem zapraszam na nasze forum do pisania propozycji.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Kpisz sobie? IP.B w POLSCE  Specjalnie dla Ciebie podkreśle, nie jest zakazane. :) Doucz się chłopcze więcej bo coś Ci nie wychodzi. Próbowałeś zabłysnąć, lecz nie wyszło ;>

Czyli po ch*j kupować licencje. Jak w Polsce nie jest zakazane. No bo mieszkamy w cebulandi, której można "piracić".

Tutaj masz ciekawy temat

http://www.mpcforum.pl/topic/1535040-jaka-jest-kara-za-ipb-nulled/#entry13043546

Opublikowano

Biter zajął byś się swoimi sprawami, życiem poszukał pracy czy coś, a nie starał się pokazać jaki to jesteś mądry i wgl na forach czy w internecie ten temat służy do wypowiedzi na temat serwera lub do jakichkolwiek pytań z nim związanych takie sprawy możesz załatwić zemną po przez TS3 czy coś :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Prezentacja została uzupełniona o zdjęcia z drugiego etapu budowania.

Serdecznie zapraszamy na naszego TeamSpeaka oraz forum.

W tej chwili poszukujemy jeszcze budowniczych, jest na razie 3 budowniczych w tym jeden kierownik budowniczych,

którzy tworzą budowle na bardzo wysokim poziomie i wszystko ładnie łączy się ze sobą utrzymując średniowieczny styl.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Prace idą do przodu, z dnia na dzień widać coraz bardziej efekty budowniczych, w przeciągu kilku dni zostanie skończony drugi etap budowy.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Nie długo na naszym forum opiszę wam zarys i rozwiązania które będą na naszym SkyBlocku, w sumie będzie to całkiem inny tryb, lecz więcej informacji będzie udzielana na naszym forum. :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Z tego co przeczytalem w 4 pierwszych linijkach prezentacji widze ze serwer tworzy typowy hejter ktory mysli ze jego pomysl jest najlepszy, jego serwer prowadzony przez prawa administracje i jest 0 P2W.

Strasznie mnie to zniechecilo do dalszego czytania aczkolwiek dokonczylem.

Nic o serwerze sie nie dowiedzialem, choc dowiedzialem sie wiele o "ludzkiej mechanice" (Mhm?).

Na poczatku piszesz ze wybuchasz smiechem a pozniej jednak stwierdzasz ze serwer sie nie oplaci z kieszeni administratora...
"Postarany sie" a wiec nie zakladacie ze serwer nie bedzie P2W ("VIPY/SVIPY nie gorowaly TAK nad uzytkownikami").

SkyBlock z motywami RPG? Nic oryginalnego, lecz trudno byc teraz oryginalnym.

Oklepane budowanie makabrycznie ogromnego spawna nie zapewni wam wielu graczy, wrecz przeciwnie ludzie sie zniechecaja do chodzenia po spawnie przez co pewnie traca wiele z serwera.

Jak juz robisz screenshoty to rob je na normalnym txt, rozumiem ze chciales tym pokazac ze jest to polaczenie SB z RPG, ale te zdjecia az odrzucaja.

Zeby nie bylo ze jestem hejterem ktory chodzi po prezentacjach i probuje bezsilnie zniechecic graczy do grania.

Ogolnie prezentacja bardzo ladnie i schludnie wyglada, po za zdjeciami. Co z serwerem to dowiemy sie po starcie bo jak napisalem wyzej, niczego sie nie dowiedzialem, wiem tylko ze pewnie beda questy(no bo RPG).

Opublikowano

Typowy hejter... stwierdzasz to po 4 linijkach bo powiedziałem prawdę, nie dowiedziałeś się nic ponieważ aż tylu informacji nie zamieściłem aktualnie pracuje nad spisem poszczególnych etapów serwera w których zawarte jest więcej informacji, co do pay2win widocznie twoje rozumowanie nie jest zbyt szerokie by zrozumieć że pay2win polega na bardzo dużej przewadze nad graczami którzy nie mają zamiaru wydawać pieniędzy na przedmioty czy udogodnienia, u nas po prostu będzie to rozwiązane w sposób taki by to tak nie wyglądało. Co do budowli robimy to tak jak chcemy i wszystkie nasze plany nie zmieściły by się na jednym spawnie(mam na myśli to że nie chcemy robić jednego dużego spawna) tylko będzie to wszystko podzielone na wyspy słuchaj tobie może się to nie podobać ale nie znasz zdania innych czy im to się podoba i nie możesz za nich odpowiadać, texturpack będzie dołączony do serwera żeby było bardziej klimatycznie(i nie wymuszam tutaj tego by każdy go musiał pobierać). Słuchaj nie chce wstawiać zdjęć w całej rozdzielczości ponieważ wtedy ma to jeszcze gorszy wygląd...

99mpo2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...