Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Esantis.pl

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że ludzie idą za głosem idiotów. Dalej piszecie, że w teamie jest Crime z Nukey'em.

Gdyby faktycznie oni, byliby w teamie, to administracja MPC nie zgodziła, by się na publikacje prezentacji.

Myślę, że to wystarczający dowód...

Niestety, ludzie tego nie zrozumieją. Zawsze będą myśleli swoje.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że ludzie idą za głosem idiotów. Dalej piszecie, że w teamie jest Crime z Nukey'em.

Gdyby faktycznie oni, byliby w teamie, to administracja MPC nie zgodziła, by się na publikacje prezentacji.

Myślę, że to wystarczający dowód...

Przynajmniej jedna osoba, która używa rozumu... Reszta hejtujących (bo niby nukey i crime jest w teamie) to totalne bezmózgowce!! Ludzie zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie bo same głupie rzeczy tutaj widzę. Nukey i Crime nie mają nic wspólnego z projektem i proszę więcej tu o nich nie pisać bo mi się słabo robi jak to czytam...

Opublikowano

P1: Macie jakiś swój ts? 

P2: Jakbyście mogli to usuńcie pt i trochę dungi skróćcie bo tak to mało graczy tu będzie:) 

P3: Zamiast wydawać hajs na reklamę wydajcie na technika który by coś z gildiami wojnami czy gildyjnymi dungami wykminił samo w sobie taka innowacja przyciągnęła by ludzi :) 

P4: Jak dla mnie wprowadźcie ten swój is ale w granicach normy czyli 20 zł za 2 itemki chociaż ( Jeśli to serwer nie pod is) 

P5: Jakaś beta czy coś takiego planowane? 

Opublikowano

P1: Macie jakiś swój ts? 

P2: Jakbyście mogli to usuńcie pt i trochę dungi skróćcie bo tak to mało graczy tu będzie:) 

P3: Zamiast wydawać hajs na reklamę wydajcie na technika który by coś z gildiami wojnami czy gildyjnymi dungami wykminił samo w sobie taka innowacja przyciągnęła by ludzi :)

P4: Jak dla mnie wprowadźcie ten swój is ale w granicach normy czyli 20 zł za 2 itemki chociaż ( Jeśli to serwer nie pod is) 

P5: Jakaś beta czy coś takiego planowane? 

P1. Tak Ts-GG.pl

P2. Pomyślimy o tym :)

P3. Pomyślimy.

P4. Nie jest serwer pod is :)

P5. Tak

Opublikowano

Jak długo wbije max lvl ?

Jak długo będę robić eq ?

Czy będzie dobry kontakt z graczami ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak długo wbije max lvl ?

Jak długo będę robić eq ?

Czy będzie dobry kontakt z graczami ?

1. Około tygodnia czasu

2. Zależy od twoich umiejętności gry.

3. Tak

Zapraszamy na ts'a serwerowego !

Ip: ts-gg.pl

b_560_95_1.png

Przypominamy o konkursie na smocze monety !

Konkurs na przedstartowe SM !
Aby wziąć udział w konkursie należy:
1. Polubić FanPage.
2. Napisać posta " Esantis - Zagram ! "
3. Polubić Posta
4. Udostępnić ten post!
DO WYGRANIA:
1. Miejsce: 50 PLN SMS
2. Miejsce: 40 PLN SMS
3. Miejsce: 30 PLN SMS
4. Miejsce: 20 PLN SMS
5. Miejsce: 10 PLN SMS
Wyniki odbędą się 2016-05-26 w godzinach wieczornych!
Powodzenia!

Opublikowano

Trzymać się z daleka od tego serwera

Nie polecam 

Opublikowano

Nie polecam 

Rozszerz swoją opinie :)

MPCforum już was wyjaśnił i już nie kryć dupek ;)

Już zdjęcia przycięte >.< 

Opublikowano

Nie polecam 

Rozszerz swoją opinie :)

MPCforum już was wyjaśnił i już nie kryć dupek ;)

Już zdjęcia przycięte >.< 

xDDDD Jakby był Crime i Nukey to prezka by była w koszu kolego xdd Poza tym nie zależy mi na twojej opinii, a MPCforum to już chyba teraz długo filmików nie powstawia xD

Opublikowano

Dobra - bo widze, że jest straszna kłótnia o Nukeya i Crima także informuje wszystkich, że w Administracji tego serwera nie ma tych osób... kolejne posty tego typu będą nagradzane punktami, dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Dobra - bo widze, że jest straszna kłótnia o Nukeya i Crima także informuje wszystkich, że w Administracji tego serwera nie ma tych osób... kolejne posty tego typu będą nagradzane punktami, dziękuje za uwagę.

Jeden ciul czy są w teamie te pajace czy ich nie ma, ważne jest to że ten serwer to kotlet który już startował i znając życie nie uciągnie tygodnia.. Zresztą widać, że zainteresowanie tym serwerem jest strasznie małe i dobrze, bo w końcu ludzie zrozumieli że na takich syfach się nie opłaca grać. 

xD 

Opublikowano

pamietam pliki  serwer deila ;D

serwer nie jest zly lecz jedyni te dungi sa za dlugi i trzeba w nich byc w grupie

kiedy beta?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Syf nie polecam chcą tylko kasę na wakacje uzbierać  o.O

ohh, nie wypowiadaj się skoro nie znasz sytuacji. 

pamietam pliki  serwer deila ;D

serwer nie jest zly lecz jedyni te dungi sa za dlugi i trzeba w nich byc w grupie

kiedy beta?

Co do dungeonów. 

Są dwie opcję, będzie jeszcze o tym ankieta.

Albo je skrócimy, albo zlikwidujemy pt.

Co do bety

Od Poniedziałku do piątku będzie beta.

Opublikowano

Mi to zwisa czy to jest serwer Srajma czy kogoś tam. Mi się wizualnie podoba i tyle się dla mnie liczy. :) Zawitam. :)

Opublikowano

Mi to zwisa czy to jest serwer Srajma czy kogoś tam. Mi się wizualnie podoba i tyle się dla mnie liczy. :) Zawitam. :)

Zapraszamy ! :) 

Opublikowano

Mam tylko kilka pytań:

Skąd biżuteria 54, bronie 65, bronie 75 i mam prośbę. Jest możliwość wstawienia zbroi dla obu płci? :)

Opublikowano

Był już taki serwer i wydaje mi się że nazywał się castios.. więc nie polecam 

Tak był, został on odkupiony jest prowadzony przez nowych właścicieli. Dopracowaliśmy go, ponieważ miał w sobie to coś, co skłoniło nas do odkupna serwera i wypuszczenia go na nowo.

Bardzo się cieszę, że ktoś zabrał się za te pliki, były bardzo dobre, miło się grało. Także Panowie trzymam mocno za was kciuki.

Był już taki serwer i wydaje mi się że nazywał się castios.. więc nie polecam 

Tak był, został on odkupiony jest prowadzony przez nowych właścicieli. Dopracowaliśmy go, ponieważ miał w sobie to coś, co skłoniło nas do odkupna serwera i wypuszczenia go na nowo.

Tylko nie widze nic nowego ani nic zmienionego od czasu tam tego castiosa więc.. wypuszczanie 100 razy tego samego na pewno wam nie wypali co z tego że inna administracja? 

a tak ogólnie to jak już odkupiliście pliki to wypadałoby chociaż sety pozmieniać i kostiumy czy coś w tym stylu a nie zostawić tak jak było i wystartować z myślą " a zarobie na nowe spodenki " 

Po co zmieniać sety i kostiumy? Odkupili serwer Castios - nie jakiś inny więc dlaczego mieliby psuć klimat pierwszego Castiosa?

Swoją opinię już wyraziłam, bardzo się cieszę, mam nadzieję, że będzie stał dłużej niż Castios. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...