Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Esantis.pl

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektorzy na tym forum są ograniczeni umysłowo

Rozumiecie k***a że te typy kupiły CASIOTSA RAZEM Z PREZENTACJA I ON JĄ WRZUCIŁ ODRAZU?

ja p******e leczcie sie ameby umyslowe.

powodzenia nie znam nie wypowiadam się.

Ty już jesteś swego rodzaju Babcią Klozetową,polecasz każde gówno.

Widać że lubisz brodzić się w takich fekaliach.

a7ab8f522fb8.jpg

Tarzasz się w syfie za 50 zł.

@

Serwer sam w sobie nic ciekawego nie ma poza tym prezentacja pokazuje tylko sety,mapy i nic więcej.

Jeżeli to kogoś zachęca to tylko ludzi nic nie wymagających.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czysty gotowiec. Nic nie zmienione. Jak nie ma Crime i Nukeya to nagle inne ss są w prezce ? xD Prosze was. A co z waszą Nykerią, pliki przecież też kupiliscie a prezka w koszu jest. Jak dla mnie już startu na mpc nie macie ;)

Nie ma Nukeya i Crime. Jest to potwierdzone info, prezentacja przecież miała zakaz, musiałem przekonać administrację mpcforum, że ich nie ma. I tak jest. Więc już proszę nie pisać na ich temat. 

Co się tu wyprawia nagle z prezentacji znikło parę ss i na nowo wrzucona wtf :D

Prezentacja znikneła, ponieważ administracja mpc myślała, że u nas w team jest Crime i Nukey. Po wyjaśnieniu sprawy przywróciliśmy prezentację bez tych ss'ów.

Bez inwestowania w wielką reklamę u dobrych yt ten serwer padnie na starcie , a co do serwera to nic nowego są lepsze easy z pewniejszą administracją 

Reklama na pewno będzie intensywna i nie tylko na youtube. Jest to easy z dobrym klimatem, super się na nim gra wpadnij, a zobaczysz :)

O k***a z prezki człowiek dowiaduje się tylko że

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

I tyle nic więcej aa zapomniał bym dowiadujemy się z prezki ze to kolejna próba ojebania graczy :D

Nicki nukey,crime mówią same za siebie :D

Wyjaśniłem tą sprawę, proszę nie używać już więcej tych nicków. 

Szkoda strzępić ryja, kolejny gotowiec i to w dodatku najlepszej administracji Crime i nukey, myślą że usuną sreeny gdzie były ich nicki i nikt się nie skapnie xDD Nie polecam. 

Ehh, nie ma ich w administracji. 

Zapraszamy do konkursu na smocze monety na naszym facebooku !

Kilka dni temu była prezentacja tego serwera tyle że troszkę fail bo na screenach były widać nicki nukey, i nagle po tych kilku dniach ten sam serwer stawia inna administracja ? Załóżmy że nie ma tych debili w teamie, ale za to wy jako nowa administracja stawiacie kotleta nad którym nawet nic nie zrobiliście..bo wątpię że w kilka dni prowadziliście jakieś innowacje, poza tym po prezentacji nic nie widać.

Jak to nie zrobilismy ? Ciągle pracujemy. Prezentacja jest wrzucony już, żeby osoby się dowiedziały o serwerze. Planujemy go trochę przerobić.

Pare dni temu to ja też wrzuciłem prezke, tylko administracja myślała, że w teamie jest Nukey i Crime, a po dostaniu dowodów z powrotem wrzuciliśmy prezentację.

Rozumiecie k***a że te typy kupiły CASIOTSA RAZEM Z PREZENTACJA I ON JĄ WRZUCIŁ ODRAZU?

Jedyny, który tutaj rozumie tą sytuację. Dzięki 

Jak napisze, że kupiłem antarisa i jutro start to też mi uwierzysz?  Tylko idiota kupuje takie pliki i na nich chce cokolwiek osiągnąć, dlatego sprawa jest podejrzana w c**j =D

Administracja mpcforum.pl dostała na to dowody, że ich nie ma w teamie. A to już moja sprawa co kupuje :) 

Nie ma to jak kupić pliki które są/były na necie xD­

Są / były ? Przemyśl zanim coś napiszesz. Wersja castiosa bez src, gorsza jest  na internecie, ta lepsza nie była. Poza tym moja sprawa co kupuje. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Czyli mówisz, że nawet nie przejrzeli prezentacji, tylko wrzucili gotowe pliki na serwer i chcą trzepać hajs? Tym bardziej nie polecam serwera.

tenor.gif

Opublikowano

@.WhyNot po co mnie linkujesz, zlinkuj mnie przy Aetia bo to co się dzieje u was to patologia. Co do serwera Esantis, nie chce mi się znów to samo nagrywać, poczekam na zmiane regulaminu mpc bo tak to znów za tydzień wypuści ktoś kolejny serwer kotlet. Rzygam po prostu. Pozdrawiam.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Czyli mówisz, że nawet nie przejrzeli prezentacji, tylko wrzucili gotowe pliki na serwer i chcą trzepać hajs? Tym bardziej nie polecam serwera.

Dla mnie item shop nie musi być na starcie, mam własny dochód :) Nie musze zarabiać na metinie robię to dla własnych przyjemności.

wbije 

ale musicie skrocic sporo dungi + usuncie pt 

Coś z tym będziemy myśleli :) 

@.WhyNot po co mnie linkujesz, zlinkuj mnie przy Aetia bo to co się dzieje u was to patologia. Co do serwera Esantis, nie chce mi się znów to samo nagrywać, poczekam na zmiane regulaminu mpc bo tak to znów za tydzień wypuści ktoś kolejny serwer kotlet. Rzygam po prostu. Pozdrawiam.

Idź lepiej dalej na YT tam się pieścić dalej i się błaźnij przed ludźmi, może Cię bardziej polubią ;)

Opublikowano

Oczywiście nie polecam. Administracja to amebu umysłowe które nie maja pojęcia o prowadzeniu serwera. :/

Kolejny syf.... Ile można?!

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Oczywiście nie polecam. Administracja to amebu umysłowe które nie maja pojęcia o prowadzeniu serwera. :/

Kolejny syf.... Ile można?!

Ale skąd ty znasz administracje xD ? Weź, serio pomyśl zanim coś napiszesz... 

Zanim powiesz, że "Syf" wejdź na serwer i spójrz. Nie nowości tworzą klimat, którego brakuje serwera teraz. 

Opublikowano

Widzę że żałosna administracja mpc przekupiona przez największy spierdol " techników " metin2.

Opublikowano

­Klimat serwera tworzą ludzie, którzy na nim grają. To tak tylko jakby komuś to z głowy wypadło. ;)

"Zanim powiesz, że "Syf" wejdź na serwer i spójrz. Nie nowości tworzą klimat, którego brakuje serwera teraz." - Przetłumaczy ktoś? Bo chyba niewyspany jestem.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

I tyle nic więcej aa zapomniał bym dowiadujemy się z prezki ze to kolejna próba ojebania graczy :D

przestan idioto nabijac posty pod kazdym tematem 10+ bo to co czytam to smieszne jest. zamknij to forum bo zasmiecasz 

bedzie 6/7 bon  ? jesli nie to moze jakas ankiete 

Opublikowano

Są zbroje na serwerze,

Są bronie,

Są skyboxy,

Są handlarze,

Są pety,

Są mounty

Są mapy,

przestan idioto nabijac posty pod kazdym tematem 10+ bo to co czytam to smieszne jest. zamknij to forum bo zasmiecasz 

bedzie 6/7 bon  ? jesli nie to moze jakas ankiete 

Zastanawiamy się właśnie nad 6/7. Zrobimy jakąś ankiete na dniach :)

Opublikowano

Gorąco polecam!!! Znam administrację i na pewno nie ma w niej Crime czy Nukeya. Zawsze musi znaleźć się kilku idiotów którzy hejtują prezki na okrągło. Na pewno zagram na serwerze!

Opublikowano

Gorąco polecam!!! Znam administrację i na pewno nie ma w niej Crime czy Nukeya. Zawsze musi znaleźć się kilku idiotów którzy hejtują prezki na okrągło. Na pewno zagram, na serwerze!

Zapraszamy :) !

Opublikowano

ten koles kilka tygodni temu prezentowal nykerie zniknęła szybciej niz sie pojawila nie polecam

Nykeria była wystawiana dla kolegi. Ja z nią nie mam nic wspólnego :)

Opublikowano

Ktora to juz prezentacja? :D

Bo sie zgubiłam

W sumie zblizaja sie wakacje a ludzie probuja stawiac serwery na dostepnych plikach myslac ze zarobia na koks czy dziwki xD

Nie polecam i nie zagram. Brak tutaj kreatywnosci ;>

QjprBF.png

Opublikowano

Bo sie zgubiłam

W sumie zblizaja sie wakacje a ludzie probuja stawiac serwery na dostepnych plikach myslac ze zarobia na koks czy dziwki xD

Pierwsza ? 

Te pliki są dostępne ? Oświeć mnie :) 

Ok, cześć !

Opublikowano

Idź lepiej dalej na YT tam się pieścić dalej i się błaźnij przed ludźmi, może Cię bardziej polubią ;)

Nie prowokuj mnie dobrze Ci radze bo dla was mogę się zabawić w każdego błazna i wyciągnę Ci wszystkie ostatnie serwery jakie prezentowałeś w sumie, co mi tam. Zrobię to. Pozdrawiam

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Nie prowokuj mnie dobrze Ci radze bo dla was mogę się zabawić w każdego błazna i wyciągnę Ci wszystkie ostatnie serwery jakie prezentowałeś w sumie, co mi tam. Zrobię to. Pozdrawiam

Szkoda czasu na taki margines MPCforum :)

Opublikowano

Bo sie zgubiłam

Pierwsza ?

Ok, cześć !

Pierwsza? xD NAPRAWDE?! :D

Nie bede sie z Toba klocic skarbie.

Reklama tylko u tych pseudo ytberkow?

QjprBF.png

Opublikowano

Ok, tylko, żę to jest jedyny serwer który prezentuje pozdro xD !

nie polecam bo Crime i Nukey

w dziale media do tej pory są screeny jak na Tantical2 rozdajecie itemy navi

gra tutaj to strata czasu.

xdddd kolejny człowiek, który sobie wpaja, że w teamie jest Crime i Nukey. Jeszcze raz ktoś o nich wspomni to bd warnował, bo to już jest przegięcie. 

Bo sie zgubiłam

Pierwsza ?

Ok, cześć !

Pierwsza? xD NAPRAWDE?! :D

Nie bede sie z Toba klocic skarbie.

Reklama tylko u tych pseudo ytberkow?

Reklama będzie na wielką skalę, nie tylko na YT lecz jeszcze sms'y, fan page i inne fora o tematyce metin2 :)

Opublikowano

Widać, że ludzie idą za głosem idiotów. Dalej piszecie, że w teamie jest Crime z Nukey'em.

Gdyby faktycznie oni, byliby w teamie, to administracja MPC nie zgodziła, by się na publikacje prezentacji.

Myślę, że to wystarczający dowód...

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...