Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tani vps, do testowania pluginów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko po co kupować vps'a tylko do testowania pluginów ? Nie lepiej założyć serwer na swoim komputerze ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

Tylko po co kupować vps'a tylko do testowania pluginów ? Nie lepiej założyć serwer na swoim komputerze ?

Nie opłacało by ci sie stawiać vps. Mozesz postawic serwer na kompie np hamachi albo na lokalu jezeli testujesz tylko pluginy xD

Mój komputer jest za słaby ;c

@Merlah

Mi nie chodzi o vpn, tylko o vps 

Opublikowano

Nie wiem jakie pluginy trzeba robić by nie móc przetestować ich na komputerze na localhoście gdzie nigdy nie będziesz miał więcej niż 10 pingu.

-

www.Mintshost.pl

Opublikowano

O

/V\

/''\

Opublikowano

mintshost.pl

Miałem kilka razy vps i od ponad roku mam wykupiony hosting strony.Wszystko działa znakomicie ;p

Opublikowano

Nie wiem jakie pluginy trzeba robić by nie móc przetestować ich na komputerze na localhoście gdzie nigdy nie będziesz miał więcej niż 10 pingu.

-

www.Mintshost.pl

Tu nie chodzi o pluginy, mój komputer ma 2 GB ramu, to sobie pomyśl serwer bierze 512, eclipse coś tam też bierze sam system bierze 1G ;c

+ czekam na dalsze odpowiedzi za podanie taniego/dobrego hostingu daje like

Opublikowano

Jezu 2gb ramu na kompie

Ogromne lagi przy wlaczaniu eclipse xD i pol godziny wyszukiwania podpowiedzi

Moze vps na mineserv.eu 15zl

Ogromne lagi przy wlaczaniu eclipse  xD i pol godziny wyszukiwania podpowiedzi

aż tak nie

+ łap like i dalej czekam na inne hostingi ;)

Opublikowano

@up Ja polecam czytać wcześniejsze posty.

Spróbuj może tego https://sldc.eu/ Lub OVH

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...