Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Webzen

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję, aby zrobić nowy dział w MMORPG przeznaczony dla gier Webzen - Mu Online (w przyszłości też Mu Legend), Rappelz, ELOA, ew. inne które nie posiadają swojego subfora w dziale Inne MMO. Chodzi mi o to, że Blizzard i WarGaming mają działy, w których jest kilka gier, to czemu nie można dodać Webzen, gdzie liczba gier również jest dość spora.

Opublikowano

Oczywiście jestem na tak, ale to raczej nie przejdzie.

Użytkownicy zaraz zaczną pisać o małym zainteresowaniu tymi grami itd. Oczywiście widywałem tematy o niektórych produkcjach, ale to chyba za mało. 

Aczkolwiek spójrzmy na dział Cabal, ostatnia aktywność 8 maja. 

Jeżeli sugestia dotycząca działu webzen zostanie odrzucona to może by tak stworzyć dział MU? 

Trochę szkoda, że tytuł, który jest z MPCforum od początku jego istnienia został przeniesiony do innych mmo. Aktywność w mu online jest przyzwoita, głównie publikacje serwerów. Myślę też, że zainteresowanie "2 częścią" - Mu Legend będzie spore, więc dział MU z tymi grami to nie taki zły pomysł. 

Opublikowano

Oczywiście jestem na tak, ale to raczej nie przejdzie.

Użytkownicy zaraz zaczną pisać o małym zainteresowaniu tymi grami itd. Oczywiście widywałem tematy o niektórych produkcjach, ale to chyba za mało. 

Aczkolwiek spójrzmy na dział Cabal, ostatnia aktywność 8 maja. 

Jeżeli sugestia dotycząca działu webzen zostanie odrzucona to może by tak stworzyć dział MU? 

Trochę szkoda, że tytuł, który jest z MPCforum od początku jego istnienia został przeniesiony do innych mmo. Aktywność w mu online jest przyzwoita, głównie publikacje serwerów. Myślę też, że zainteresowanie "2 częścią" - Mu Legend będzie spore, więc dział MU z tymi grami to nie taki zły pomysł.

knm7jLQ.png

Opublikowano

Pomysł dobry, ale w praktyce to by raczej nie wyszło, bo jedynie MU się tutaj jakoś trzyma i to właściwie jedynie te publikacje serwerów żyją. Rappelz też bez powodu nie został usunięty, a ELOA to już w ogóle masakra - co te subforum tu robi, skoro nie ma tam żadnej aktywności? 

Tak, ale nie przejdzie.

Opublikowano

Jeżeli nie ma aktywności w tych działach lub nie było, to po co tworzyć coś na siłę, od tego są kierowane działy do InneMMO, aby tam leżały :v

A pójściem takim tokiem myślenia powinien też powstać dział Gameforge ;s

Ale innowacji nigdy za wiele, tak ;p

k4L2ZMS.png

Arcymistrz
Opublikowano

Gry Webzenu są dobre tylko przez chwilę. C9 upada, ELOA chwilowy hype, o reszcie szkoda gadać.

Nie, przynajmniej na razie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...