Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irytująca muzyka na sewrerach CSGO (Serwerach spolecznosci)

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co trzeba mieć na bani żeby nie dostać raka na 90% polskich serwerowni słysząc tą muzykę? nie dość że to jakieś jebane discopolo to jeszcze nie jest to wyciszone czy coś tylko +50 db do każdej muzyki tak że cały dom k***a gdzie ja siedzie w słuchawkach słyszał że leci "RUDA TAŃCZY JAK SZALONA" no k***a mac na dodatek nie da się tego wyłączyć w opcjach gry tylko przy każdym wejsciu na serwer trzeba wpisać 20 komend bo na każdym serwerze jest inna... kurwica mnie trafia już od tego jaka jest wasza opinia?

//do właścicieli serwerów społeczności - Nie wgrywajcie tej pierdolonej muzyki a jak już ją musicie wgrać to proszę was WGRAJCIE COŚ NORMALNEGO A NIE KURWA POLSKIE DISCOPOLO +50 db żeby wszyscy domownicy słyszeli a ja żebym stracił słuch...

kwwLI6C.png

Opublikowano

Świetne piosenki, odskocznia od wkurzenia po zabiciu :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Świetne piosenki, odskocznia od wkurzenia po zabiciu :D

Jakby to jeszcze była normalna muzyka to ok ale nie discopolo polskie, +50 db gdzie jak masz na full słuchawki żeby słyszeć kroki przeciwników to dostajesz zawału bo nagle coś jebło... na dodatek na każdym serwerze jest inna komenda

i tak to jest po trochu rage bo nie da się grać na większości serwerów społeczności...

kwwLI6C.png

Opublikowano

Też mnie to irytuje, ale chyba na wszystkich serverach da się to wyłączyć. Szkoda, że po tym jak muzyka już rozjebie Ci bębenki.

Opublikowano

post-1364387-0-49177300-1463327432.jpg

ojeju, jakie straszne. Wystarczy k***a wpisać za 1 razem !res i tyle, nie ma innych komend, jest zazwyczaj taka. Co dupę spinasz?

Opublikowano

attachicon.gifresize.jpg

ojeju, jakie straszne. Wystarczy k***a wpisać za 1 razem !res i tyle, nie ma innych komend, jest zazwyczaj taka. Co dupę spinasz?

wejdz sobię na 20 1 lepszych serwerów i zobaczysz że czasami !res nie działa czasami !abnersound nie działa itd itd.

kwwLI6C.png

Opublikowano

@KoMaR1911.. Grałem na wielu serwerach społecznościowych takich jak jailbreak, ffa, retake, zombie, deathrun itp. i zazwyczaj działa komenda !res albo w ostateczności !roundsound. Każdy ma swój gust, jakby gracze bardzo narzekali na tę muzykę to admini usunęliby ten plugin, a nie usuwają. Nie jesteś sam, innym może się podobać :v 

Opublikowano

Wrzuć im forceop'a i usuń :makka:

Jak tak bardzo Ci przeszkadza to graj na zagranicznych serwerach :v Albo znajdź taki, gdzie nie ma muzyki.

Btw. jak można grać na serwerach społeczności :awkward: Rozumiem na jakimś only hs lub dm 128tr, ale tam nie puszczają muzyki.

tenor.gif

Opublikowano

Wrzuć im forceop'a i usuń :makka:

Jak tak bardzo Ci przeszkadza to graj na zagranicznych serwerach :v Albo znajdź taki, gdzie nie ma muzyki.

Btw. jak można grać na serwerach społeczności :awkward: Rozumiem na jakimś only hs lub dm 128tr, ale tam nie puszczają muzyki.

Fajnie się tam cheatuje, bo np. można się teleportować bez bana i trollować ludzi :v
Opublikowano

!res

!abnersound

!settings

któraś z tych komend zawsze działa :D

szkoda, że nie działa już cl_allowdownload 0, w 1.6 nie było z tym problemów :) chociaż i tak jak widzę, że coś mi się ściąga - odpalam konsolkę i disconnect, po czym szukam kolejnego serwera ;p

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś kto wytrzymuje muzyke na serwerach, to nie wiem ma coś z banią. Słucham muzyki a tu normalnie z csa jeśli ktoś wie jak to wyłączyć,niech odpowie

Opublikowano

Ktoś kto wytrzymuje muzyke na serwerach, to nie wiem ma coś z banią. Słucham muzyki a tu normalnie z csa jeśli ktoś wie jak to wyłączyć,niech odpowie

Dwa sposoby:

• W konsoli polecenie: "volume 0".
  • Wyciszenie konkretnego gracza poprzez wywołanie menu kontekstowego i kliknięcie "Zablokuj komunikację" w tabeli wyników graczy. 
Opublikowano

Mi to nie przeszkadza. Nie graj na serwerach społeczności jak ci to przeszkadza. Zazwyczaj to wrzucają tam jakieś energy a nie disco polo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...