Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europa W 2029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest straszne , ale ja się boje że się spale przez meteoryt niż tam jakieś takie ;d

To "tam jakieś takie" jest bardziej prawdopodobne niż durny meteoryt.

phi... A ja jestem ateistą i mi to zwisa :)

Tak, będzie ci zwisać, jak będzie cie pieprzył murzyn, który właśnie wbił na osiedle i nudzi mu się.

Bez urazy, mogę dostać warna nawet za to, co powiem.

Murzyni...Islam...Żydzi...

Oni wszyscy powinni być zabijani, na sam wstęp jak chcą się osiedlać na naszej ziemi.

Hitler nie zabijał żydów 4fun. Oni oblegali Niemcy, Polskę... Inne kraje także.

Nie chcieli sami wyjść, to ich kulturalnie wyprosił.

W momencie jak Hitler dochodził do władzy, wszyscy powinni wziąć dupe w troki i spieprzać do siebie.

Widzieli, jakie ma poparcie. Gdyby wtedy opuścili by te tereny, przemówienia Hitlera nie były by tak efektywne, bo ludziom nie przeszkadzało by to, że jest 1-5 imigrantów na miasto.

Możliwe, że nawet nie było by wojny, bo Hitler, nie miał by poparcia,i nie doszedł by do władzy, pomimo techinik jakie stosował.

Murzyni...

Co to kurwa w ogóle jest?!

Jakieś czarne chodzi, nic nie umie, nic nie zrobi.

Wszystkie, powtarzam, WSZYSTKIE cywilizacje, czy to w średniowieczu czy starożytności, miały osiągnięcia, wynalazki.

Te cywilizacje się rozwijały. W tym samym momencie cała Afryka rzucała kamieniami w słonia, bo nie mieli co jeść.

Lata leciały, nic się nie zmieniało.

Gdyby nie reszta świata nie dotarła do Afryki, nie mieli by najmniejszego pojęcia o obróbce kamienia, czegokolwiek...

Powinni chodzić na czworaka, służyć innym.

O Islamie sami sobie wytłumaczyliście, produkować się nie będę.

To tyle.

Pozdrawiam i życzę wyprzedaży wazeliny w Tesco, po tym jak Murzyni zaleją Europę.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

@up

bardzo dobra wypowiedz

pozdrawiam

Jezeli wypowiedz @Qerino jest sensowna to trace wiare w ludzkosc.Twoja wypowiedz o murzynach islamie czy zydach jest zalosna Jesli jestes polakiem i katolikiem powinienesz miec wiecej akceptacji wiele o tym mowil Papiez Jan Pawel II.Jesli murzyni nic nie potrafia to juz Ci daje przyklad murzyni stworzyli zajebista muzyke rap/hip-hop nastepie jedz cwaniaku do USA i zobacz jak murzyni z***pcaja za najnizsze stawki a biali siedza nic nie robia a zarabiaja w ch*j gdzie tu uczciwosc?Co do zydow twojej wypowiedzi nieskomentuja a Islam chlopcze to religia a zadnej religi nie powinno sie obrazac... Jak mamusia cie nie nauczyla to masz problem.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

No jasne, bo tylko murzyni zapierdalają... Ty chyba jesteś czarny i mieszkasz w USA że tak się prujesz jakie to życie ich względem nie sprawiedliwe. Nic do nich nie mam, jeżeli uczciwie pracują, nie kradną to dla mnie człowiek jak każdy inny. Ale spójrz, że przecież i czarny, i biały może siedzieć na stołku i dostawać kokosy. A Barack Obama jest biały!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Jezeli wypowiedz @Qerino jest sensowna to trace wiare w ludzkosc.Twoja wypowiedz o murzynach islamie czy zydach jest zalosna Jesli jestes polakiem i katolikiem powinienesz miec wiecej akceptacji wiele o tym mowil Papiez Jan Pawel II.Jesli murzyni nic nie potrafia to juz Ci daje przyklad murzyni stworzyli zajebista muzyke rap/hip-hop nastepie jedz cwaniaku do USA i zobacz jak murzyni z***pcaja za najnizsze stawki a biali siedza nic nie robia a zarabiaja w ch*j gdzie tu uczciwosc?Co do zydow twojej wypowiedzi nieskomentuja a Islam chlopcze to religia a zadnej religi nie powinno sie obrazac... Jak mamusia cie nie nauczyla to masz problem.

1.wiesz kto to nacjonalista? no chyba nie.

2.te twoje lewackie teksty to dno.

3.islam to chora religia która każe zabijac innowierców ....

4.człowieku opanuj życie a nie o murzynach z usa pitoliSZ!

5.a co do nieskomentowanie mojej wypowiedzi o żydach co takiego jude zrobiły? zabijali ,katowali polskich patriotów po 50 roku.....

no więc ogarnij życie.

chwała wielkiej polsce! B)

downheader.jpg
Opublikowano

1.wiesz kto to nacjonalista? no chyba nie.

2.te twoje lewackie teksty to dno.

3.islam to chora religia która każe zabijac innowierców ....

4.człowieku opanuj życie a nie o murzynach z usa pitoliSZ!

5.a co do nieskomentowanie mojej wypowiedzi o żydach co takiego jude zrobiły? zabijali ,katowali polskich patriotów po 50 roku.....

no więc ogarnij życie.

chwała wielkiej polsce! B)

po pierwsze chlopcze wiem co to nacjonalista

po 2 lewackie teksty to ty masz .Potrafisz tylko obrazac ''wielki patryjoto ''chwala wielkiej polsce'' pfff juz ZEA licza sie bardziej na swiecie niz polska.. Katolikow bronisz i mowisz ze islam namawia do zbrodni ,to nie dobrze ale popatrz wstecz chrzescijanie tez maja sporo grzechow nie wiesz o tym jak palili kobiety na stosie bo mowili ze czarownice... Wiec idz do sql skoncz podstawowke gimnazjum to porozmawiamy na jakims poziomie.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

po pierwsze chlopcze wiem co to nacjonalista

po 2 lewackie teksty to ty masz .Potrafisz tylko obrazac ''wielki patryjoto ''chwala wielkiej polsce'' pfff juz ZEA licza sie bardziej na swiecie niz polska.. Katolikow bronisz i mowisz ze islam namawia do zbrodni ,to nie dobrze ale popatrz wstecz chrzescijanie tez maja sporo grzechow nie wiesz o tym jak palili kobiety na stosie bo mowili ze czarownice... Wiec idz do sql skoncz podstawowke gimnazjum to porozmawiamy na jakims poziomie.

na twoim muDZyńskim poziomie nie dziękuje . :)

downheader.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

bogdanek daj sobie spokój, nie dyskutuj nawet z ivansem, dziecko nad dziećmi, ot co.

Jak jesteście takie cioty, że was ktoś pieprzy no to cóż ;( Płaczcie sobie, macie przestarzałe,nietolerancyjne poglądy.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Znowu trochę ode mnie

@bogdanek136 Z.E.A dlatego się bardziej liczy bo ma ropę :) Tak jak większość państw na Bliskim Wschodzie

I slowa ivansa "chwala wielkiej polsce" odbieram nie jako że jesteśmy potężnym i wielkim państwem..Odrodziliśmy się po wojnach,rozbiorach,potopach,bitwach i komunizmie...Wedlug UE nasz kraj najmniej dotknąl kryzys.

Podajcie mi chociaż JEDNO państwo które mialo podobną historie do naszej Ojczyzny i udalo mu sie odrodzić :)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Jednak mimo wszystko zdaję mi się, że tak nie będzie. Co do fanatyków religii Islamskiej. Chyba każda religia wymaga całkowitego poświęcenia, tzn. im bardziej się poświęcisz tym lepiej, a więc nie ma się co im dziwić, jak są tacy pie........ Jak im gadają takie bzdury, że będzie na nich 12 kobitek czekać po śmierci, to może już chcą tam iść ^^ Nie no żartuję, ale po co pozwolili wyznawcom islamu postawić Meczet w Warszawie, czy gdzieś tam ?

PS. Najprawdopodobniej mamy gaz łupkowy, jeżeli wygra Pan Jarosław Kaczyński, to za 20-30 lat będziemy jednym z najbogatszych krajów w Europie. Co innego jeżeli wygra konkurencja .. .-.-

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

za 20-30 lat będziemy jednym z najbogatszych krajów w Europie.

Wierzysz w to? Jeśli nie zmienią się ludzie, to nic się nie zmieni.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Islam to chora religia, jej wyznawcy opierają się na zdaniach wyjętych z kontekstu. W Koranie wcale nie jest napisane, że zabijając innowierców oddadzą hołd Allahowi.

Sam jestem ateistą, wojny religijne, postępowanie Kościoła, to wszystko świadczy o ludziach, o ludzkiej żądzy pieniędzy.

Może i tak nie jest napisane, ale na pewno jest napisane, że aby pójść do nieba to według nich trzeba albo godnie żyć, albo umrzeć za religię. Większość woli umrzeć za religię robiąc zamachy samobójcze na chrześcijanach.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...