Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europa W 2029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Islam to chora religia, jej wyznawcy opierają się na zdaniach wyjętych z kontekstu. W Koranie wcale nie jest napisane, że zabijając innowierców oddadzą hołd Allahowi.

Sam jestem ateistą, wojny religijne, postępowanie Kościoła, to wszystko świadczy o ludziach, o ludzkiej żądzy pieniędzy.

Anyway, trzeba wierzyć w ludzi.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Islam nie każe zabijać, po prostu chorzy ludzie stworzyli odłamy tej religii i przez te właśnie odłamy toczą się wojny, a idioci mówią, że to wszystko Islam, który jest największym złem. To fanatycy zabijają, nie zwykli wyznawcy.

Islam to chora religia, jej wyznawcy opierają się na zdaniach wyjętych z kontekstu. W Koranie wcale nie jest napisane, że zabijając innowierców oddadzą hołd Allahowi.

Sam jestem ateistą, wojny religijne, postępowanie Kościoła, to wszystko świadczy o ludziach, o ludzkiej żądzy pieniędzy.

Anyway, trzeba wierzyć w ludzi.

Widzę, że i ty jesteś jednym z tych co wiedzą wszystko.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To może ludzie niech zajebią islamczyków i czarnuchów i będzie spokój -.-...

PS.

Islam to pojebana w chuj wie co religia -.-

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Będzie tak samo jak z końcami świata i innymi pierdołami.

Opublikowano

.

Widzę, że i ty jesteś jednym z tych co wiedzą wszystko.

Co chcesz przez to powiedzieć ? Mam takie zdanie na ten temat, interesuję się religiami. Nikomu nie ubliżam, wierzy to wierzy, jego sprawa.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

panowie możecie i nie możecie byc chrześcijaninami bo nasz religia ma pare odłamów my polacy mamy katolicyzm a jest jeszcze prawosławie kalwinizm luteraizm więc trzeba dokładnie określac kim się jest :)

downheader.jpg
Opublikowano

Nie wieże w to, ludzie nie są aż tak głupi (chyba) Choć zawsze będzie banda zjebów mówiąca o tym "lepszym świecie"

Tego się nie da wytępić, bo co się bardziej tępi to się coraz szybciej rozprzestrzenia.

I nie rozumiem dla czego piszecie pod postami "jestem chrześcijaninem"

fan club of movia !!

Opublikowano

Polowa z Was, ktorzy pisza "zabic czarnuchow" itp to banda dzieciakow -.- I chyba nikt z Was nigdy nie widzial czarnego czlowieka biggrin.gif

Wiec sie ogarnijcie dzieci...

Mateq ma racje, nie wszyscy co wierza w ta religie musza byc terrorystami <.<

panowie możecie i nie możecie byc chrześcijaninami bo nasz religia ma pare odłamów my polacy mamy katolicyzm a jest jeszcze prawosławie kalwinizm luteraizm więc trzeba dokładnie określac kim się jest :)

Ciebie juz w 1 gim ucza tego? xD

Teraz to kozaczysz ^^.

Co to w ogole za roznica jakiej jest sie wiary <.<

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

haha ja murzynów w tesco widzialem :D jak coś biorą to tak ten nadgarstek jak małpy zginają, oni powinni biegac z dzidami i polowac na bizony.

Wstyd mi za takich ludzi, po prostu wstyd. Sam sobie lataj za bizonami debilu, bo inaczej się Ciebie nie da nazwać. Nie mów, że nie okazalem Ci szacunku bo piszę do Ciebie z dużej litery,a to i tak za dużo...

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Heh, rasisci... Bez podstawnie obrazacie innych : ).

Ja mieszkam w norwegii i u mnie w klasie jest 5 czarnych ;p. Tylko jeden z nich to taki popier.dol jest xDD, reszta spoko ;x.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

ktoś miał bujną wyobraźnie robiąc ten filmik:) mam nadzieje że tak nie będzie xD

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za odkop.

To straszne!W Islamie(z szacunkiem do wyznawców NIE EKSTREMISTÓW!) jest więcej fanatyków niż normalnych wyznawców!

Jeśli do tego dojdzie...kompletna anarchia,nawet hitlerowcy w ten sposób by nie zabijali!Zobaczcie dokładnie cały film.

Jestem Polakiem,i nie chce fanatyków i ekstremistów w mojej ojczyźnie,a zwłaszcza islamskich!

@EDIT:Ja też jestem ateistą i wojny religijne uważam za bezsens!

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Uważam, że osoba tworząca ten filmik miała dużo racji. Budowanie kościołów na terenie 'panowania' islamu = nie można, bo pozabijają, budowanie meczetu gdziekolwiek, jest dobre bądźmy tolerancyjni! Osobiście jestem ateistą, ale szanuje religie innych, nie przeszkadza mi kto w co wierzy. Jednak dobrze, że nie jesteśmy mocno tolerancyjni, jak np Anglicy? Niech każdy żyje na swojej ziemi, to jak zapracował jego naród na siebie niech tak pozostanie. Nie nie jestem rasistą, ale ta wizja wcale nie wydaje się być taka przekolorowana.

@down

Co do murzynów to prawda, przez tyle lat nic nie odkryli, nic tylko bieda i głód.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...