Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAR OF CHAOS MU EXP 5 Drop 40% 50/60 pkt LVL

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł (o ile był zamierzony) z off rankingiem jest z*******y, w końcu skończy się wyścig szczurów. Aż pobiera i wbijam.

Pozdrawiam Ciapopo

#EDIT Coś musiało mi się "naprawić" jednak ranking jest, a szkoda.

Opublikowano

Trystian coś się popierniczyło z expem w pt , wczoraj expiłem w pt miałem 2 razy większy exp niż dzisiaj , solo jest teraz bardziej opłacalne możesz to sprawdzić?

jeszcze jedna rzecz wiem ze RF jest koksem i tak dalej jeśli chodzi o dmg , ale tutaj jest jakiś dziwny mam 3 res mam dmg na mobach 100k (BK) a gościu 1 rr (rf) ponad 200 k mówił. tak ma być?

edit: jeszcze jedno mam MG posiadam 30k ene to już coś :D a jego dmg max dmg to 15.5 K i to nie z evila tylko z gigantic storma , wiem wiem MG to lipa powiecie ale na mobach do expienia gigantic dawał rade a tu lipa.

Opublikowano

Powiem tak - ciagle zmiany balansu postac grzebanie w ustawieniach to nic dobrego to tak jak gra w pokara siadasz do stolu i koniec niema zmian tak tez powinno byc na servie inaczej niewiadomo kim i jak grac

Patrze na te zmiany z dezaprobata i chyba pora konczyc tu zabawe.

Jak sie bierzesz za server to najpierw ustaw  i tak zostaw.

pozdrawiam

Opublikowano

święta racja co makumba napisał, nie jeden serwer popsuto w ten sposób a naprawdę nie ma juz gdzie normalnie pograć. Wszędzie takie cuda wyprawiają jak tu i nie dziwota że liczba online spada szybko i padają serwy . P owinno się dopracować serwer i go stawiać już bez zmian ,żądania czy sugestie graczy nie powinny mieć wpływu na dopracowane ustawienia bo każdy gracz w sumie ma inne wymagania.Robiąc dobrze ^^ jednym żle widzą to inni a gmeranie ciągłe w plikach robi tylko melanż. Bedąc częstym gościem na MPC widzę powtarzjące sie nicki na wielu publikajach co świadczy o tym że nie tylko ja grałam na WIELU serwerach i to nie od roku ale wiele lat gram w MU , czytam różne fora i widzę że jest pewna liczba ,, koneserów,, MU co zjedli żęby na tej grze . Dzisiejsze serwery dalece odstają jakością od starych .Myślę że dla tych ludzi już się nie postawi dobrego serwera , bo są przejedzeni poprostu MU a ich opinie-wypowiedzi na forach mieszają w głowach ludziom stawiającym serwy .Apel do dziadków MUonline - czas na odwyk a admini powinni dopracowac na full swe dzieła i dopiero robić otwarcia nie zmieniając już nic w ustawieniach.Komu pasuje zagra komu nie pasi niech nie gra , rozpaczliwe starania o liczbe online nic nie pomogą jak sie ciągle grzebie w plikach. Dopracowany przez kompetentnych ludzi serwer bez póżniejszych zmian wypowie się za siebie a dobre sie nie znudzi wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Macie racje Panowie grzebanie w plikach poszczególnych postaci jest cieżkie i raczej się to spierniczy , ale są takie błedy które akurat na tym serwie trzeba poprawić bo poprostu cięzko przez nie grać . gdyby nie poprawic np: rf to mozna bo ciorac cały serw i jedyną postacią byłby własnie on , więc jak dla mnie zostawić to w spokoju była by jeszcze większa głupotą niż poprawianie błedu . grałem na wielu serwerach i fajnie jak jest dopracowany już na początku ale jeśli nie to przydaje się admin taki jak tu który stara się poprawić to co trzeba . jeśli będzie się starał to będzie się tu miło grać.

pozdrawiam.

Opublikowano

hu... z takim serwerem co jeden noob lords0fvn zabija wszystkich na arenie i grac spokojnie innym nie daje...  rozumiem ze serwer pvp ale przesada jak koles gra na 4 konta i maksuje a 1 kontem nie daje innym grac... do tego lepsze spoty tylko  na arenie psuja gre

Opublikowano

są tacy że myślą serwer pvp to zabijam co sie rusza. Socjopatom powinno sie zabronić grać ^^ no ale takie filtry nie istnieją jeszcze , czasem tak bywa że przez 1 idiote wielu traci  cest la vie.

Opublikowano

Co Ci ze spotow kiedy przez Lorda uciekaja ludzie z servera  MOZE BYS COS Z TYM ZROBIL chyba ze to finansowo cenny gracz dla Ciebie ^^ ale serv Ci uwalil cya ja juz niewracam a kilku innych graczy tez   .......moze kiedys moze gdzies .......

Opublikowano

Siemanko ludzie .... Wbijać do Gry serwer Super , co z tego ze Lord lata i zabija o to chodzi , coś się dzieje na serwerze ..

Gram na Serwerze od dwóch dni POLECAM 100%% 

Admin Wysłałem ci kasę na vip , jak możesz dodaj jak najszybciej 

Dzięki 

Opublikowano

Witam Przepraszam za te DC  , małe problemy z dropem , poprawiony został drop box z goldów , poprawione exp bonus pt , ustawiony Cs , Cykl rusza w przyszły poniedziałek 

Zapraszam do Gry

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...