Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAR OF CHAOS MU EXP 5 Drop 40% 50/60 pkt LVL

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie ze da sie zrobic :) Potrzebujesz mocniejszy internet :) Z checia zagram tutaj. Podoba mi sie exp drop... bez pare rr codziennie ;) takiego wlasnie serwera szukalem ;) Wielki + dla administratora. Takze jestem za tym zeby co tydzien dodawac 1-2rr ;p bardzo fajny pomysl co pozwoli gracza na wieksza i dluzsza gre ;d o ile im sie nie znudzi i nie pojda na exp x999999 bo to zenada :). Zgodze sie z jednym komentatorem :P "nie rozdawaj kolega fo" bo to bedzie bez sensu dla innych :) kazdy chce sprobowac swoich sil...

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiscie ze da sie zrobic :) Potrzebujesz mocniejszy internet :) Z checia zagram tutaj. Podoba mi sie exp drop... bez pare rr codziennie ;) takiego wlasnie serwera szukalem ;) Wielki + dla administratora. Takze jestem za tym zeby co tydzien dodawac 1-2rr ;p bardzo fajny pomysl co pozwoli gracza na wieksza i dluzsza gre ;d o ile im sie nie znudzi i nie pojda na exp x999999 bo to zenada :). Zgodze sie z jednym komentatorem :P "nie rozdawaj kolega fo" bo to bedzie bez sensu dla innych :) kazdy chce sprobowac swoich sil...

Pozdrawiam :D

Bardzo śmieszne, strona ładuje się po 5 sekund i może to odstraszyć graczy.

Opublikowano

Za każdym razem gdy stawiałes serwer , pisałem zrób porządną publikacje , i zawsze robłes na tym forum.lub innych niezdarnych polskich forach ,.ustawienia serwera sa bardzo fajne , ale niestety zero publikacji serwera i.znow bedzie 10 online

Opublikowano

Pierwsze resy szybko można dobić , ale później już nie jest tak łatwo , Zapraszam do Gry z każdą chwilą przybywa nam nowych graczy !!

Zapraszam !!

www.warofchaosmu.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...