Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 z wf w zawodówce :v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zgromadzonych :v

Czytałem troszkę na internetach, lecz 99% tematów jest z 2011 roku, i nie znalazlem nigdzie stricte informacji dot. sytuacji w zawodówce w sprawie awansu do kolejnej klasy posiadając banie z WF'u, generalnie nie jest to nklk ( bylem 3 razy w ciagu roku xD ) tylko jedynka, jedyna jaką posiadam, srednia mi wyjdzie w granicach 4, i pytanie jest takie - czy w 2 klasie mogę otrzymać promocję do nastepnej klasy z banią na świadectwie :v ?

Ktoś miał podobną sytuację :v?

graphic.png

Opublikowano

Jedna opcja, że będą Cię chcieli za wszelką cenę przepuścić, druga opcja dotyczy warunkowego. Pogadasz z nimi to Cię przepuszczą.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wf to tak samo jak każdy inny przedmiot, Nie zdanie go powoduje, że nie dostajesz promocji. Wiec jak kolega wyżej pisał, albo cie przepchna na siłę i dostaniesz 2. Bądź warunek, który trzeba uważać z nauczycielami i który jest możliwy raz.

Opublikowano

Masz jaszcze cały miesiąc żeby tą 1 poprawić :) Spytaj się typka/typiary co masz zaliczyć i z głowy.

Z 1 jedynką i to z w-f pewnie by Cię puścili jednak ja tą szanse wolałbym zachować na jakiś inny przedmiot :>

IDcncno.png

Opublikowano

Jeżeli to nkl to oceny mu nie pomogą, bo nkl to przedewszystkim obecności na lekcjach. Możesz spróbować pogadać z nauczycielem czy da się coś z tym zrobić, a nie pytać na forum, gdzie większość nie ukończyła jeszcze nawet gimnazjum :< Aha i chodź do końca roku szkolnego na lekcje, pokaż że ci zależy.

Opublikowano

Bez jakiegokolwiek problemu powinieneś dać radę poprawić ten przedmiot. To przecież nie jest rozszerzona matematyka.

Opublikowano

@LeftBrizzle jak masz pajacu problemy z higiena osobista to nie mój problem, i wypierdalaj łazić dalej w tygodniowych dresikach :-*

/top

Nie mam nklk tylko jedynkę zwyczajna, a z innych przedmiotów mam chociaż 4 bo po prostu na nie chodzę xD jak jest szansa na warunkowe to dobrze o to chodziło :v

graphic.png

Opublikowano

Nieklasyfikowanie nie ma nic wspólnego z ocenami pseudospecjaliści. To jest problem tylko i wyłącznie z liczbami godzin na których Cie nie było. Obecności nadrobić się na tym etapie już chyba nie da (policz sobie dokładnie) i prawdopodobnie czeka Cie egzamin klasyfikacyjny. Jeśli Twoje nieobecności są usprawiedliwione to podchodzisz do niego z automatu a jeśli są nieusprawiedliwione to zgodę na egzamin klasyfikacyjny wydaje rada pedagogiczna, która zazwyczaj się zgadza aczkolwiek nie musi.

Cyrk.png

Opublikowano

Witam zgromadzonych :v

Czytałem troszkę na internetach, lecz 99% tematów jest z 2011 roku, i nie znalazlem nigdzie stricte informacji dot. sytuacji w zawodówce w sprawie awansu do kolejnej klasy posiadając banie z WF'u, generalnie nie jest to nklk ( bylem 3 razy w ciagu roku xD ) tylko jedynka, jedyna jaką posiadam, srednia mi wyjdzie w granicach 4, i pytanie jest takie - czy w 2 klasie mogę otrzymać promocję do nastepnej klasy z banią na świadectwie :v ?

Ktoś miał podobną sytuację :v?

Jedynka na koniec roku , zostaniesz w tej samej klasie. Wf to normalny przedmiot.

hqdefault.jpg

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

@up Umre :(

Nie mam nklk, nie ważne ile mam obecności, tutaj się przymyka oko na to :v  tak więc biorę warunkowe, ez

@ps. Na wf nie chodzę, bo nam dali do innej szkoły, na 7:10 to to jebe :v 2 klasy się cisną i problemu nikt nie dostrzega xD 

graphic.png

Opublikowano

Wf to wf jak nauczyciel jest spoko to wystarczy że z nim porozmawiasz, a jak nie to i tak Cię pewnie przepuszczą bo wątpię żeby zrobili Ci poprawkę z wf'u.

Opublikowano

Skoro masz czas pisać tego typu tematy i wdawać się w te nieśmieszne rozmowy, to może poświęć ten czas na WF.

Ja rozumiem, że nie każdy ma do tego smykałke no ale żeby olać najłatwiejszy przedmiot. I to do tego w zawodówce. Serio?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm nie martw się tak o mnie, jestem aktywny fizycznie, aktualnie dłuższy czas na diecie na masę i treningu na sile, zwyczajnie p******e ten wf przez to ze nauczyciel jest dosyć mierny, w dodatku nie ma co liczyć na ciekawe zajęcia / zgranie, byłem na tych kilku wfach tylko po to by się upewnić. Sp******enie umysłowe sięga tam over 9000 i nie mam zamiaru mieć siwych włosów, znów. A co do up - wole te 3h zaoszczędzone czytać sobie sagę Sapkowskiego, niz siedzieć z banda idiotów.

graphic.png

Opublikowano

nie no k***a. @Lord Makin @Zarax @Valze @tripipi @Why checie to mnie banuje.

Gosciu lubie cie, fjeniu piszesz i w gole, ale zeby miec 1 z wf? Tu nie ma rady/ KIestes upierdolem umyslowym/ KLurwa z wf 1?

P******e, jebnij sie na line,

Też bym miała lachę na semestr, gdybym odświętnie nie uczestniczyła w zajęciach. Również nie lubię siedzieć na boisku z bandą idiotów, więc zajęcia wf staram się omijać szerokim łukiem. A na co dzień jestem aktywna fizycznie. xp

Opublikowano

@LeftBrizzle jak masz pajacu problemy z higiena osobista to nie mój problem, i wypierdalaj łazić dalej w tygodniowych dresikach :-*

/top

Nie mam nklk tylko jedynkę zwyczajna, a z innych przedmiotów mam chociaż 4 bo po prostu na nie chodzę xD jak jest szansa na warunkowe to dobrze o to chodziło :v

Jprdl, brać warunkowe bo się ma banie z wf-u - gratuluję. 

Idź ćwiczyć i problem z głowy...

K***a, patolka, ludzie przechodzą do następnych klas (poprawiając) mając parę zagrożeń, a ten ma banie z wf-u i kombinuje.

gfgdf

Opublikowano

Taka różnica, że posiadać banie z normalnego przedmiotu to wina bycia debilem, i wystarczy pokazać że się myśli by mieć chociaż trójkę, masz zamiar znów pierdolic bezsensownie to idź pierdolnij się z mostu czy coś, bo nie ciekawi mnie twoj wywód :v

graphic.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm nie martw się tak o mnie, jestem aktywny fizycznie, aktualnie dłuższy czas na diecie na masę i treningu na sile, zwyczajnie p******e ten wf przez to ze nauczyciel jest dosyć mierny, w dodatku nie ma co liczyć na ciekawe zajęcia / zgranie, byłem na tych kilku wfach tylko po to by się upewnić. Sp******enie umysłowe sięga tam over 9000 i nie mam zamiaru mieć siwych włosów, znów. A co do up - wole te 3h zaoszczędzone czytać sobie sagę Sapkowskiego, niz siedzieć z banda idiotów.

Dieta na mase i trening na siłe? :D

Kosciu jednak ta lina co ja komus dawałes jest twoja ( twoja specjalnie z małej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...