Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sky-Mine - zapowiedź

Vindow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Podawanie IP innych serwerów jest niedozwolone i karane permanentną banicją IP.
2. Przeklinanie oraz spamowanie będzie karane.
3. Wykorzystywanie bugów oraz ich tworzenie jest zabronione.
4. Podszywanie się pod administrację jest karane permamentnym banem.
5. Proszenie administracji o itemy/rangi itd. jest zabronione.

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Chciałem się przerzucić z Metina na MC, zobaczyłem publikacji, niby wszystko fajnie, nawet ładnie, ale.. SS'y prawnie gów*o pokazują, nic o pluginach... A regulamin po prostu tak dopracowany, że po prostu każdy aspekt jest ujęty... Strona serwera to typowa z minehosta czy jakoś tak, tyle, że podpięta pod własną domenę... Chyba wrócę na stare śmieci, bo publikacje odstraszają.

­

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma nic co jakoś wyróżnia ten serwer, a jeżeli jest coś co go wyróżnia, to to na pewno nie jest tutaj opisane. Do tego spawn jest średni, a zdjęcie z administracją wygląda jak by specjalnie było tak zrobione by nie być w stanie zobaczyć kto w tej administracji jest.

893961446222509646083.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpuceqq przecież jesteśmy w trakcie podpinania strony sky-mine.esy.es pod naszą domenę :) Chcę zauważyć, że to jest tylko zapowiedź, oficjalna publikacja pojawi się po starcie, jest właśnie w trakcie przygotowań przez naszego grafika.

@luk3953 spawn budowaliśmy ponad tydzień, ale pomimo naszych starań jak widać, nikt nie potrafi tego docenić.

Wszystkie informacje o administracji są na naszej oficjalnej stronie internetowej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zdaje mi się że ten spawn gdzieś już widziałem ... :v

@top

Fajna prezentacja. Powodzenia na starcie :D

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

@MatrixXHardcore przesunięcie daty bardzo dobrze o nas świadczy, nie chcemy otwierać niegotowego serwera (na takim raczej nie umiliłbyś weekendu).

​Część administracji była niedostępna przez dłuższy okres czasu przez co przesunęliśmy otwarcie o 5 dni.

​Pozdrawiam

Opublikowano

Przepraszamy za opóźnienie serwera, głównie to moja wina z braku czasu, lub miałem komputer w naprawie.

Tym razem serwer wystartuję na sto procent. Aktualnie buduję sklep, a budowa takiego sklepu nie trwa długo. Po ukończeniu sklepu, zabiorę się za budowę nowego "spawnu survival".

Proszę też zauważyć że tylko 4 osoby są w administracji(Vindow, Ja czyli Vaxur, _YourSensei_oraz Aurik), a wszystko co zostało zbudowane to praktycznie TYLKO przeze mnie, nie licząc spawnu na świecie survival, który i tak zostanie na nowo zbudowany i będzie prawdopodobnie bardziej podobny do klimatu głównego spawnu.

Pozdrawiam,

Vaxur.

Opublikowano

Znamy już dokładną datę startu:

30 maja 2016, godzina 19:00!

@Galador256 prezentacja powstanie 29 maja (nie chcemy zdradzać wyglądu całego serwera, wtedy start byłby mniej ciekawy! :))

Opublikowano

Idąc sugestią graczy postanowiliśmy zmienić wersję silnika serwera na Spigot 1.8 - 1.9.

Jeden dzień przed startem postanowiliśmy usunąć wszystkie pluginy i zastąpić je gotową paczką stworzoną przez naszego administratora.

Zapraszamy jutro o godzinie 20:00 na start serwera freebuild + survival + ekonomia + pvp pod wersję 1.8 - 1.9 nazwany Sky-Mine i posiadający IP: mc.sky-mine.pl.

Niedawno wystartowało również nasze forum: www.sky-mine.esy.es

#Refresh!

Opublikowano

UWAGA, KOCHANI GRACZE!

W związku z problemami które wystąpiły w trakcie tworzenia pluginów i wtyczek ogłaszamy, że start serwera nastąpi 1 czerwca, czyli w DZIEŃ DZIECKA.

Wiemy, wszyscy oczekiwali z nadzieją że serwer wystartuje dzisiaj, ale okoliczności na to nie pozwalają.

​PRZEPRASZAM W IMIENIU CAŁEJ ADMINISTRACJI I W RAMACH REKOMPENSATY 1 CZERWCA KAŻDY OTRZYMA VOUCHER DO NASZEGO ITEMSHOPU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...