Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studniówka - warto iść?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za hajs który trzeba tam wyłożyć, można zabrać najlepszych ziomków na lepszą imprezkę :) albo nawet na dwie.

W ciągu 3,4 lat na pewno już się z klasą bawiłeś gdzieś więc..

Zdecydowanie warto. Sam argument, że jest tylko jedna taka impreza w życiu powinien do Ciebie trafić. Napić się okej ale bez przesady.

Zawsze można nie zdać, albo iść z drugą połową jeszcze raz ;d

Opublikowano

Byłem na swojej i szczerze warto pójść ale ostrzegam, że nie warto zamawiać w c**j żarcia.

Na naszej studniówce było pełno wszystkiego i na końcu prawie nic się nie różniło. Czemu? bo ludzie tańczyli, albo po kryjomu pili (rodzice na radzie nie wyrazili zgody na alkohol, zamówili 2 ochroniarzy). No i ewentualnie ludzie robili sobie "krejzi" zdjęcia u zamówionego fotografa.

Ale zabawa była przednia. Nasza klasa też jakoś była podzielona na "grupy", a wszyscy dobrze razem się bawili. Sam nie lubię chodzić imprezować i te sprawy, więc poszedłem bo pomyślałem co mam do stracenia i nie pożałowałem, bo było z kim pić i tańczyć xD

Opublikowano

Jak się nawalisz, to będzie ci wszystko jedno z kim się bawisz

Jaki w ogóle jest sens sie najebac na takiej imprezie? Jedyna taka w życiu, a nie będzie jej pamiętać. Można kulturalnie wypić, ale żeby sie schlac jak świnia to przesada.

Idź, warto. Sama jeszcze mam do niej 2 lata, ale mam kilku znajomych, którzy już byli i mówią, że naprawdę warto, świetnie sie bawili. Nawet bez alkoholu.

każdy ma inne priorytety w życiu. jeden lubi pić, drugi nie

Opublikowano

Jak jesteś stuleją i aspołeczniakiem to nie idź, bo jak masz siedzieć przy stole to już lepiej rzeczywiście wbić ten lvl­

giphy.gif ­

Opublikowano

Plusy 

Jest z*********e

Minusy

Brak

Szukaj dupy i idź. Nawet największe przegrywy idą i to z partnerkami, żadna loszka ci nie odmówi studniówki.

ps

Ja nie piłem i się bawiłem świetnie. Napisałbym że z a j e b i ś c i e, ale jakiś debil ocenzurował to słowo.

Opublikowano

Nic specjalnego tam nie ma. Impreza jak impreza szału nie ma dupy nie urywa. Za tą kasę co się wpakuje na studniówkę to kilka dni imprezowania ze znajomymi by było.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

IDcncno.png

Opublikowano

Jak jesteś stuleją i aspołeczniakiem to nie idź, bo jak masz siedzieć przy stole to już lepiej rzeczywiście wbić ten lvl­

Szkoda, że taką osobę urodzili.

Pierdolnij się w głowę i idź zagrać w minecraft.

Nie każdy może mieć pieniądze na studniówkę lub nie ma ochoty wrócić najebany do domu. Nie każdemu muszą się podobać imprezy, gdzie jest w c**j osób najebanych jak świnie.

------

Jeżeli żal wydać Ci pieniądze na studniówkę to możesz zainwestować w prawo jazdy. Jeżeli 

------

Widzę, że połowa komentarzy dotyczącego tego tematu może przyprawić o chęć przyjebania takiej osobie.

Podajecie tak z*******e argumenty, które nawet nie mają sensu wnosić wartości do tego postu.

Autor prosił o to czemu iść, dlaczego... A nie "bo było z*********e... napijesz się".

Patologa się teraz rodzi.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Moja klasa w ogóle nie była zgrana przez 4 lata, kłóciliśmy się często. Mimo to 90% klasy pojawiła się na studniowce (którą organizowała druga 4 klasa) i żaden z nas nie żałuje, bawiliśmy się wszyscy razem świetnie, tańczyliśmy, piliśmy itd. Po studniowce do dzisiaj utrzymujemy ze sobą kontakt i mam nadzieję że za kilkanaście lat jak się spotkamy, będziemy mieli co wspominać. Ja Ci polecam iść na studniówkę, sam do swojej nie byłem przekonany, a bawiłem się jak nigdy :)

Opublikowano

ja nie byłem ale slyszalem ze bylo calkiem elegancko, fajnie. Marihuane palili i dużo pili do 4 w nocy + drifty na parkingu. Trochę żałuję, choć równie milo spedzilem ten czas. Nie bylem tez na balu gimbazjalnym i tego nie zaluje, bo to gówno, do dupy są takie imprezy gdy jest sie podwiekiem

Opublikowano

Byłem i jakoś nic ciekawego się nie działo wiadomo był alkohol jaranie a nawet coś więcej i jedyne co robiłem to rozmawiałem z ludźmi, nauczycielami i tyle nic więcej ciekawego nie robiłem. Gdybym miał iść drugi raz to poszedł bym jedynie w celu porozmawiania z ludźmi jak im się układa w życiu i do czego dążą prócz tego to nie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

byłe w tamtym roku z koleżanką jako samiec do towarzystwa i szczerze mówiąc niezbyt dobrze to wspominam

troche nuda.. nic ciekawego się nie działo

na melo przynajmniej jest beka :)

Opublikowano

Nie chcesz iść to nie idź za ten hajs co wyładujesz możesz sobie zrobić więcej niż jedną imprezę i to z ludźmi z którymi faktycznie chcesz

gQSkfLC.png

Opublikowano

pójdziesz, najebiesz się z ludźmi których prawdopodobnie nawet nie lubisz, zjesz, potańczysz najebany i wydasz na to 500zł xD no ale umysł biedaka zawsze pozostanie biedny

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czy według was warto iść na studniówkę (własną oczywiście)? Mówią, że taka impreza jest tylko jedna, ale tak naprawdę to co tam jest takiego wyjątkowego? Tym bardziej, że np. ja nie jestem zżyty z moją klasą, nie miałbym kogo zaprosić (mówię o partnerce), nauczyciele też tacy sobie, nie umiem się bawić na takich masowych przedsięwzięciach.

Pytam, bo mimo, że jeszcze parę miesięcy to już odczuwam presję społeczeństwa.

Dodam, że na balu szóstoklasisty i gimnazjalnym nie byłem i nie żałuję. 

Co się robi na studniówce? Pije, tańczy i ogólnie dobrze się bawi :P. Ja swoją studniówkę bardzo dobrze wspominam (a raczej fragmenty). Jeżeli chodzi o brak partnerki, to nie ma stresu, w trakcie zabawy i tak każdy tańczy z każdym. Uwierz mi, będzie wiele dziewczyn, które przyszły same i będą siedzieć, aż ich nie poprosi się do tańca.

Ale akurat nasza klasa była zżyta, także to też ma pewnie jakiś wpływ. Zawsze warto spróbować, może przełamiecie lody :P.

ew. cię oklepią

Pytam, bo mimo, że jeszcze parę miesięcy to już odczuwam presję społeczeństwa.

Prawie rok, a nie parę miesięcy :P.

Ew. jeżeli coś ma cię powstrzymać przed pójściem na studniówkę, to cena takiej zabawy.

gfgdf

Opublikowano

Nie pytaj o takie rzeczy ludzi, sam się nad tym zastanów. Jak znajdziesz w tym jakiś plus to idź, a jak nie, to nie idź, bo takie decyzje podejmowane przez kogoś innego zawsze źle się kończą.

"Know Your Place"

Opublikowano

Ja nie poszedłem i nie żałuję 4 stówy w kieszeni, a jakie dodania i zmianki weszły

haha a co ty mordo bony w fms zmieniasz ze o zmiankach gadasz XDD?

@ top

nie warto, szkoda kasy, tak jak moi poprzednicy mówią lepiej zrobić sobie własne melo z takimi znajomymi którymi tylko Ty chcesz i wiesz czego chcesz, jaka muza, jaki klimacik, gdzie itp.

Albo sobie zostawić na to, każdy mówi, że trzeba isc na studniówkę bo bedzie co wspominac a tak naprawde gowno jest co wspominac z takich sztywnych imprez

beka byłaby jakbyś poszedł a tam gang albanii na głośnikach XDDDDDDDD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ja nie poszedłem i nie żałuję 4 stówy w kieszeni, a jakie dodania i zmianki weszły

haha a co ty mordo bony w fms zmieniasz ze o zmiankach gadasz XDD?

@ top

nie warto, szkoda kasy, tak jak moi poprzednicy mówią lepiej zrobić sobie własne melo z takimi znajomymi którymi tylko Ty chcesz i wiesz czego chcesz, jaka muza, jaki klimacik, gdzie itp.

Albo sobie zostawić na to, każdy mówi, że trzeba isc na studniówkę bo bedzie co wspominac a tak naprawde gowno jest co wspominac z takich sztywnych imprez

beka byłaby jakbyś poszedł a tam gang albanii na głośnikach XDDDDDDDD

Na fmsy są darmowe ze szkaty ucznia

Opublikowano

Warto, to jest najlepsze party w życiu. Bierz byle jaką dupe, byle się bawiła 

Warto, to jest najlepsze party w życiu. Bierz byle jaką dupe, byle się bawiła 

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...