Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studniówka - warto iść?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy według was warto iść na studniówkę (własną oczywiście)? Mówią, że taka impreza jest tylko jedna, ale tak naprawdę to co tam jest takiego wyjątkowego? Tym bardziej, że np. ja nie jestem zżyty z moją klasą, nie miałbym kogo zaprosić (mówię o partnerce), nauczyciele też tacy sobie, nie umiem się bawić na takich masowych przedsięwzięciach.

Pytam, bo mimo, że jeszcze parę miesięcy to już odczuwam presję społeczeństwa.

Dodam, że na balu szóstoklasisty i gimnazjalnym nie byłem i nie żałuję. 

Opublikowano

Czy według was warto iść na studniówkę (własną oczywiście)? Mówią, że taka impreza jest tylko jedna, ale tak naprawdę to co tam jest takiego wyjątkowego? Tym bardziej, że np. ja nie jestem zżyty z moją klasą, nie miałbym kogo zaprosić (mówię o partnerce), nauczyciele też tacy sobie, nie umiem się bawić na takich masowych przedsięwzięciach.

Pytam, bo mimo, że jeszcze parę miesięcy to już odczuwam presję społeczeństwa.

Dodam, że na balu szóstoklasisty i gimnazjalnym nie byłem i nie żałuję. 

ja nie bylem i nie zaluje

@Cayadi to juz chybe lepiej w ogole nie przychodzic, jak ma sie przyjsc tylko pokazac.

Opublikowano

Też uważam, że warto  :) Chociaż na chwilę się pojawić  :)

Opublikowano

Internet trolluja coraz więcej trolli.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na studniówkę idź sobie, na bal gimnazjalny nie było warto i cieszę się że mnie nie było :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ja nie bylem i nie zaluje, taka sama atmosfera jak na dyskotekach, chleją robią zdjęcia i tyle nic nadzwyczajnego.. szkoda hajsu 

(Robią z tego wielkie halo, a tak na prawde to c***a się różni od innych imprez

Opublikowano

Do studniówki masz jeszcze prawie rok, kto wie jak się zmienia twoje relacje z klasa :)

Ale to zależy od ciebie i twoich finansów bo jak się u ciebie nie przelewa z kasa to się nie opłaca iść :(

A jeżeli nie szkoda ci kasy to warto iść, ja np. po mojej studniówce mam spoko wrażenia i zawsze to jakaś pamiątka :P

Opublikowano

­Oczywiście, że warto. Na mojej studniówce nawet największe odludki doskonale się bawiły. Będziesz miał czego żałować, jeżeli nie pójdziesz. Zaproś dowolną interesującą Cię osobę. Jeżeli bardzo boisz się odmowy, to z innego rocznika. Będziesz miał większe prawdopodobieństwo, że dana osoba nie wybiera się z kimś innym. :)

c:

Opublikowano

Jak się nawalisz, to będzie ci wszystko jedno z kim się bawisz

A jaki jest sens w nawaleniu się z osobami za którymi się nie przepada, wtf

graphic.png

Opublikowano

Jak się nawalisz, to będzie ci wszystko jedno z kim się bawisz

Jaki w ogóle jest sens sie najebac na takiej imprezie? Jedyna taka w życiu, a nie będzie jej pamiętać. Można kulturalnie wypić, ale żeby sie schlac jak świnia to przesada.

Idź, warto. Sama jeszcze mam do niej 2 lata, ale mam kilku znajomych, którzy już byli i mówią, że naprawdę warto, świetnie sie bawili. Nawet bez alkoholu.

Opublikowano

To zależy. Na początku nie chciało mi się ale kumple namówili mnie i poszedłem. Było fajnie, mimo iż byłem bez partnerki :P Można było pić, tańczyć i poznać nowe osoby + była masa śmiesznych sytuacji :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto. Wyrzucisz w błoto sporo kasy a tak na prawdę o wiele lepiej bawiłbyś się za grosze w towarzystwie ludzi z którymi czujesz sie komfortowo :). Nic na siłę.
Na swojej nie byłam i nie przeszłoby mi przez myśl aby powiedzieć że żałuję :).

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Ja nie byłem i nie żałuje.

Nie jestem typem odludka etc. ale za koszt studniówki o wiele więcej i lepiej się imprezowało d:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zdecydowanie warto. Sam argument, że jest tylko jedna taka impreza w życiu powinien do Ciebie trafić. Napić się okej ale bez przesady.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...