Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NT DE - Sp1 glacernon.

Genhry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby opisał mi ktoś jak wygląda wykorzystywanie tego buga, podobno są sposoby aby uniknąć bana - robić 2-5 pokoi i wychodzić z cp, prawda? 

Opublikowano

Robisz wszystko aż do pokoju z dźwignią i nie wychodzisz z cp tylko rozmawiasz jeszcze raz to wtedy zaczynasz od nowa i tak w kółko.Jak już chcesz wyjść to z 1 pokoju bo nic nie tracisz a co do bana to nie ma żadnego sposobu albo dostaniesz albo nie.

Opublikowano

Można, zrobiłem tak kilkanaście razy i posprzedawałem sporo rzeczy i nie dostałem bana, dostał z was ktoś bana za to na NT DE? 

Opublikowano

Ostatnio bardzo dużo poszło banów za tą cp więc radze nie robić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co daje ten "bug" z glaceronem? I o co chodzi

Hmm ? Hemm? Hymmm ?

Robisz misje na SP1, tylko że cp wykonujesz na glacy i w tym Cp dropią ci przedmioty z glacy, a moby masz na spacje zależnie od eq/sp itd masz 240 min czasu dropienia.

Opublikowano

1.Idziesz do kamienia,który daje Ci misję na SP1.

2.Robisz pierwsze 2 cp ale 3 już nie.

3.Idziesz na glacernon.

4.Wchodzisz w okienka misji i jak klikniesz na rozpocznij rozmowę to przewijasz i dajesz wyzwanie czaso.

5.Zabijasz moby w wszystkich pokojach aż do tego pokoju gdzie jest dźwignia.

6.Znowu wchodzisz w okno misji -> rozmowa-> wyzwanie i tepnie Cie na początek.

7.Robsz to co w pkt 4 i 5 w kółko.

8.Kiedy będziesz chciał wyjść to wtedy kiedy tepniesz się do 1 pokoju bo nic nie stracisz.

Opublikowano

Dzięki Ci. Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi za twój czas spędzony na tym aby wytłumaczyć mi jak to działa :DD

PS: Znacie jeszcze jakieś bug'i podobnego pokroju ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...