Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stoniarka V2.0 By: KosterTV

KosterTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CzeŚć

Mam dla was mój Skript na stoniarkę v2.0

UPRAWNIENIA

Nie ma

Proste Wgrywasz plik sk.

Następnie na serwerze wpisujesz /sk reload all

następnie Bierzesz Bedrock 

I kładziesz. (Te stoniarki najlepiej nadają się na spawn)

KOD:

[*KLIK*]

[<code>]

Opublikowano

Ale skrypty są po to żeby samemu je robić... Czy nie? ­Btw. mam wrażenie, że zamiast spacji powinny być tabulacje. 

@blezur-anty

Ale fajne, dodaj crating na stoniarke

aw

Opublikowano

Ale skrypty są po to żeby samemu je robić... Czy nie? ­Btw. mam wrażenie, że zamiast spacji powinny być tabulacje. 

@blezur-anty

Ale fajne, dodaj crating na stoniarke

Ten Skript jest mój. Poprzedni który zrobiłem nadawał się do Kosza. Kod był zły. I Jeżeli kopało się Stone to dawało Stoniarkę. A w tym skripcie tego nie ma.

A co do Craftingu Tej stoniarki to nie. Bo chcę żeby Tylko Admin mógł ją wykorzystać NP: Kopalnia na spawnie.

[<code>]

Opublikowano

@up jeśli chodzi o kopalnię na spawnie, to jest na to plugin MineResetLite.

Skrypt napisany na szybko i uważam, że bez sensu.

Przecież tyle jest pluginów na stoniarki, po co dokładać obciążające serwer skrypty? 

Opublikowano

@Vindow nie kłóć się że pluginy są lepsze czy też skrypty są beznadziejne, chłopak chcę się uczyć się uczy, publikuje swoje prace bo zależy mu na pozytywnych opiniach, poradach czy nawet co zrobić by skrypt był lepszy, wydajniejszy, efektywniejszy itd. więc sądzę że twój post był czystym spamem dla postów :)

@1361622928-U485574.pngKosterTV Fennec ma troszeczkę racji, skrypty się tabuje (wyglądają bardziej czytelnie) ale też można i spacjować i to nie jest błąd (bo przecież skrypt działa jak należy :P )

Pomysł no fajny lecz skrypt rewelacji nie robi xD gdybyś go przedstawił gdy dopiero wchodziły skrypty na rynek byś dostał z 50 pochwał a teraz wszyscy ganią bo skrypt.

Poprawiłbym (do wydajności) zamiast every 1 second dać on break of stone: wtedy warunki czy stone jest z stoniarki i się odnawia

Dorób jeszcze komendę by usuwać wszystkie stoniarki z mapy (podpowiem że najpierw bierzesz w pętle lokacje sttoniarek, ustawiasz je i blok powyżej jako 'air' i następnie jak pętla się skończy usuwasz zmienną)

Pozdrawiam #Knugi

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

@Vindow nie kłóć się że pluginy są lepsze czy też skrypty są beznadziejne, chłopak chcę się uczyć się uczy, publikuje swoje prace bo zależy mu na pozytywnych opiniach, poradach czy nawet co zrobić by skrypt był lepszy, wydajniejszy, efektywniejszy itd. więc sądzę że twój post był czystym spamem dla postów :)

@1361622928-U485574.pngKosterTV Fennec ma troszeczkę racji, skrypty się tabuje (wyglądają bardziej czytelnie) ale też można i spacjować i to nie jest błąd (bo przecież skrypt działa jak należy :P )

Pomysł no fajny lecz skrypt rewelacji nie robi xD gdybyś go przedstawił gdy dopiero wchodziły skrypty na rynek byś dostał z 50 pochwał a teraz wszyscy ganią bo skrypt.

Poprawiłbym (do wydajności) zamiast every 1 second dać on break of stone: wtedy warunki czy stone jest z stoniarki i się odnawia

Dorób jeszcze komendę by usuwać wszystkie stoniarki z mapy (podpowiem że najpierw bierzesz w pętle lokacje sttoniarek, ustawiasz je i blok powyżej jako 'air' i następnie jak pętla się skończy usuwasz zmienną)

Pozdrawiam #Knugi

Dzięki ziomuś;)

Wiem że ten Skript nie jest idealny. Ale ja się dopiero uczę, Nie potrafię jakiś mocnych kodów tylko takie Np: Stoniarki  BoyFarmer itd..

Masz like :) I naj odpowiedź ;)!

@up jeśli chodzi o kopalnię na spawnie, to jest na to plugin MineResetLite.

Skrypt napisany na szybko i uważam, że bez sensu.

Przecież tyle jest pluginów na stoniarki, po co dokładać obciążające serwer skrypty? 

MineResetLite Zostawia po sobie wiadomość A to jest Skript na EasyHC A nie Na FreeBuild. 

+ MineResetLite Nie odnawia Stone po wykopaniu (On jest na czas a  jeżeli bym dał na 2 Sec Tak jak w Skripcie to byłby spam.)

[<code>]

Opublikowano

@UP można zawsze wyłączyć flag na automatyczne wiadomości :D

Nie uważam, że skrypt jest zły, tylko że jest niepotrzebny.

No, ale co byśmy zrobili, gdyby nie było takich osób, jak @KosterTV!
Pustka by w tym dziale była, przecież od tego są skrypty.

Opublikowano

Spoko , tylko dodaj zeby mozna to bylo zcraftowac

Do tego możesz użyć UnlimitedRecipes :)

[<code>]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...