Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bachuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

kiedy bedzie naprawiony bug z lochami ostatnie nie da sie odblokowac na zwyklej stronie grzyby caly czas zabiera za zadania chociaz ich sie nie omija za lochy tak samo i z twierdzy za kopalnie

Opublikowano

Na serwerze nie znajdziesz pet-ów ponieważ wtedy będzie pogwałcenie praw Playa Games, nie będzie aktualizacji do petów do puki serwery Shakes & Fidget nie zaktulizują swoich serwerów.

Heh, śmiechłem xD. Serwer nie będzie aktualizowany ponieważ to będzie pogwałcenie praw Playa Games? xD.

Chyba zapomniałeś, że samo zakładanie serwera to już pogwałcenie zasad. Nie umiesz dodać petów i dlatego ich nie będzie. Napisałbyś chociaż prawdę.

@topic

Na serwerze w sumie nie znajduje się nic nowego. Pliki by Pan Marcel i tyle.

Proponowałbym dodać ItemShop, by urozmaicić rozgrywkę.

Opublikowano

Na serwerze nie znajdziesz pet-ów ponieważ wtedy będzie pogwałcenie praw Playa Games, nie będzie aktualizacji do petów do puki serwery Shakes & Fidget nie zaktulizują swoich serwerów.

Heh, śmiechłem xD. Serwer nie będzie aktualizowany ponieważ to będzie pogwałcenie praw Playa Games? xD.

Chyba zapomniałeś, że samo zakładanie serwera to już pogwałcenie zasad. Nie umiesz dodać petów i dlatego ich nie będzie. Napisałbyś chociaż prawdę.

@"topic"

Otóż z pierwszym zdaniem mylisz się koleżko.

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@topic

weź się schowaj. zanim napiszesz ten komentarz przeczytaj OWH :) zakładanie serwera prywatnego to nie pogwałcenie zasad, 

cytując z OWH:

Operator oraz, ewentualnie, odpowiedni artyści / licencjodawcy są posiadaczami praw imiennych i praw autorskich do Gry. Operator zachowuje wyłączne prawo do użytkowania Gry. Zabrania się powielania lub wykorzystywania materiałów graficznych, dźwiękowych, filmowych i tekstowych w innych elektronicznych lub drukowanych publikacjach bez uprzedniej wyraźnej zgody Operatora. Powyższy zakaz dotyczy wszelkich rodzajów użytkowania (TV, internet, radio, streaming online, e-mail, druk itd.). Jakiekolwiek wykorzystanie Gry w celach komercyjnych wymaga wyraźnej pisemnej zgody Operatora. W razie pytań lub wskazówek, lub gdy istnieje podejrzenie naruszenia praw autorskich lub praw imiennych, prosimy jak najszybciej skontaktować się zOperatorem. Operator niezwłocznie zajmie się wszelkimi uzasadnionymi wskazówkami tego typu.

Podkreślam - W CELACH KOMERCYJNYCH wymaga zgody - on na tym nie zarobi nawet 10zł więc cel nie jest komercyjny ;)

co do norbisf który może zarabiać trochę jeżeli serwer ma zmienione 1/3 plików jest legalny - czyli norbi jest bezpieczny :)

Siea siea.

Opublikowano

@topic

Nawet jeśli serwer będzie na nowej wersji, ale nie będzie petów to i tak trzeba będzie później zapłacić 8k złotych.

Nowicjusz
Opublikowano

kiedy te bugi beda naprawione zeby nie zabieralo grzybow z 3 raz juz pisze o tym ..... z 200/300 grzybow stracilem za nic nie omijam zadan nie omijam czasu w twierdzy ...... ludzie maja -1 grzyby mi juz przez pare fdni przez te pirdoloe bugi znklenlo z 10 kiedy to k***a napawisz ? wizlez kase z 1 generacji usuneles wszystkie gildie niby w ramach naprawy i nic nie zrobiles ? jak widac dalej masz to w dupie .....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

playa zamknęła ?

...

playa już nie zamyka serwerów. Najprawdopodobniej hosting mu zablokował za prawa autorskie do gry. Tak jak to robi ct8

Opublikowano

A no tak to jest jak się nie słucha. Ja tam wole stawiać na wersji 555

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...