Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to rozegrać? [Związek]

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poznałem na Fb, fajną dziewczynę, młodszą ode mnie o 1 rok, ale to chyba nie istotne.

Nie ukrywam już między nami coś jest, ona też to czuje, oczywiście chodzi o miłość.

Mieszka niedaleko mnie niecałe 10 km. ode mnie.

Piszę głównie, o poradę od Was ponieważ, jest to mój pierwszy związek z dziewczyną, i nie wiem co zrobić.

Chodzi o to iż. mam totalnie rozwalony rower, więc pojechanie do niej odpada, i nie za bardzo wiem czym się udać, ale to mniejszy problem.

Drugi problemem, jest to, że nie wiem czy mówić mamie że poznałem na Fb, dziewczynę i chciałbym się z nią spotkać, czy jakimś cudem się z nią spotkać i po przyjeździe do domu, powiedzieć jej że mam dziewczynę, itp...

Może trochę dziwnie to opisałem, ale sam nie wiem jak to dokładnie napisać.

Jeśli ma ktoś napisać głupią wypowiedź, proszę!, darujcie sobie to, chcę otrzymać odrobinę pomocy, a nie jakieś durne teksty.

Z chęcią, na pewno wynagrodzę pomoc.

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Powstało już 46678 takich tematów. Tak trudno je przeczytać?

Skoro tak, to podałbyś link, a nie piszesz, to co nic nie wnosi do tematu ;/

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Poscrolluj, co 10 temat jest o tym.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Piszesz z typiarka na fb, nie spotkales sie bo rower zjebany i czujesz, ze to milosc?

Znam sie na tych sprawach i czuje, ze tobie brakuje bialego kaftanika i pokoju bez okien.

Czekam na tematy "jak wsadzic dziewczynie, bo cos nie wchodzi".

/Down

Nie potrzebujesz pomocy, to po c**j zalozyles temat?

Opublikowano

No dobra... może zbyt oficjalnie powiedziałem "miłość"

Tylko ty też nie wnosisz nic do tematu, ja wiem co robię nie potrzebuję pomocy, co do tego, jak będę chciał to ją oleje...

Edit: Nie znasz innych słów, tylko przekleństwa? Ale nie ważne.

Nie chce pomocy, na temat tego jak uważać, co robić, czego nie itp.

Chce pomocy, na temat:

"Drugi problemem, jest to, że nie wiem czy mówić mamie że poznałem na Fb, dziewczynę i chciałbym się z nią spotkać, czy jakimś cudem się z nią spotkać i po przyjeździe do domu, powiedzieć jej że mam dziewczynę, itp..."

Chodzi mi o to, aby mama nie powiedziała mi żebym sobie odpuścił bo poznałem dziewczyne przez neta. 

Chcę rozsądnej odpowiedzi, a nie takiej po której nic nie wywnioskuje ;/

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

No dobra... może zbyt oficjalnie powiedziałem "miłość"

Tylko ty też nie wnosisz nic do tematu, ja wiem co robię nie potrzebuję pomocy, co do tego, jak będę chciał to ją oleje...

Edit: Nie znasz innych słów, tylko przekleństwa? Ale nie ważne.

Nie chce pomocy, na temat tego jak uważać, co robić, czego nie itp.

Chce pomocy, na temat:

"Drugi problemem, jest to, że nie wiem czy mówić mamie że poznałem na Fb, dziewczynę i chciałbym się z nią spotkać, czy jakimś cudem się z nią spotkać i po przyjeździe do domu, powiedzieć jej że mam dziewczynę, itp..."

Chodzi mi o to, aby mama nie powiedziała mi żebym sobie odpuścił bo poznałem dziewczyne przez neta. 

Chcę rozsądnej odpowiedzi, a nie takiej po której nic nie wywnioskuje ;/

­

No jestes przybity naprawde. Zrob sobie szybko ANALize. Jesli nie powiesz mamie, to pewnie sie spotkasz. Jak sie uda, to juz powiesz mamie, ze masz dupe.

Jesli powiesz mamie, to mama ci powie "synek daj se ino spokoj. blablablabal". No i albo sobie dasz spokoj, albo i tak sie spotkasz z dziewoja. Wniosek?

Nie ma znaczenia czy powiesz mamie, czy nie. 

A 10km to 40-50min biegu. Zdrowo i moze poruchasz, wiec nie zwalaj na rower.

Opublikowano

­Okej :)

Co do tego biegu to mnie przekonałeś, przynajmniej się trochę poruszam :-D

Dzięki za pomoc.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Autobus twój przyjaciel.

15 lat masz na profilu, powiedz mamie że jedziesz się spotkać z koleżanką i elo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ogólnie ziomuś, twój problem jest tak drobny, że nie ma co robić żadnego tematu. Wybacz, że będę szczery, ale jeżeli nie masz pojęcia jak się do niej dostać to znaczy, że jesteś niezaradny i nawet nie znasz tak podstawowych środków transportu jak autobus.

Po drugie, z twoją mamą, ziomuś... Myślenie naprawdę nie boli. Nikt od tego nie umarł. Przecież to raczej logiczne, że jeżeli powiesz, że poznałeś ją przez internet to twoja mama podejdzie do tego nieco sceptycznie, albowiem może wątpić w powodzenie tego. Jeżeli koniecznie chcesz powiedzieć swojej matce, że masz dziewczynę, to abyś nie słuchał żadnych kazań ani nic powiedz, że ją znasz np. ze szkoły czy cuś, dopiero jak ona ją pozna i ew. polubi to powiesz prawdę. Jest też taka opcja, że w ogóle nie powiesz, że masz dziewczynę. Bo w sumie po co? Nie ma takiej konieczności.

Po trzecie, dam ci radę. Znasz tą dziewczynę tylko przez internet. Nie rób sobie nadziei. Człowiek przez internet zachowuje się inaczej niż w rzeczywistości. A poza tym, zakochiwanie się przez internet też jest bez sensu. Pierw polecam ci ją poznać jaka jest naprawdę, potem myśl o "miłości".

I ja się z ciebie nie śmieję, dla jasności. Przekazuję ci tylko, że takie problemy to sam powinieneś umieć rozwiązywać. Jak sobie z tym nie radzisz, to nie wiem jak sobie w życiu poradzisz.

Wybacz za szczerość.

19.jpg

Opublikowano

Powiedz mamie że masz dziewczynę (nie mów że się nigdy nie widzieliście :D łatwiej to przyjmie xD ) i zapytaj się czy mogłaby Cię do niej podwieźć. A jeśli masz spoko wujka / ciotkę to gadaj z ciotką a nie z rodzicami.

PW jakby coś.

PS:Tylko skoro to dziewczyna z neta... weź jakiś nóż kieszonkowy w razie gdyby to była podpucha, ale nie myślmy za dużo :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

PS:Tylko skoro to dziewczyna z neta... weź jakiś nóż kieszonkowy w razie gdyby to była podpucha, ale nie myślmy za dużo :D

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K***a, ten dział to jakiś j****y żart. :D 

Opublikowano

Przecież 10km możesz pieszo przejść. Ale możesz użyć cheata, nazywa się "komunikacja miejska".

Nie ukrywam już między nami coś jest, ona też to czuje, oczywiście chodzi o miłość.

A widziałeś ją chociaż?

Opublikowano

Ja mam do dziewczyny 400km a i tak staramy się widzieć chociaż raz w miesiącu a ty narzekasz bo ci się rower zepsuł i nie masz jak pojechać 10km :((:v

zabij się

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

Cześć.

Poznałem na Fb, fajną dziewczynę, młodszą ode mnie o 1 rok, ale to chyba nie istotne.

Piszę głównie, o poradę od Was ponieważ, jest to mój pierwszy związek z dziewczyną, i nie wiem co zrobić.

Chodzi o to iż. mam totalnie rozwalony rower, więc pojechanie do niej odpada, i nie za bardzo wiem czym się udać, ale to mniejszy problem.

Jeśli ja bym kochał i nie miał innej opcji to i 20 km bym z buta zapier*alał na wysokości lamperii :)

Drugi problemem, jest to, że nie wiem czy mówić mamie że poznałem na Fb, dziewczynę i chciałbym się z nią spotkać, czy jakimś cudem się z nią spotkać i po przyjeździe do domu, powiedzieć jej że mam dziewczynę, itp...

Jeśli masz 24 lata, to może sobie daruj, jeśli 14 to powiedz.

Jeśli ma ktoś napisać głupią wypowiedź, proszę!, darujcie sobie to, chcę otrzymać odrobinę pomocy, a nie jakieś durne teksty.

­

Ale tak generalizując to w czym Ty masz problem?

sygna.png

Opublikowano

Cześć.

Jeśli ja bym kochał i nie miał innej opcji to i 20 km bym z buta zapier*alał na wysokości lamperii :)

Jeśli masz 24 lata, to może sobie daruj, jeśli 14 to powiedz.

­

Ale tak generalizując to w czym Ty masz problem?

Nagle cały sens tego tematu **uj strzelił xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Przecież 10km możesz pieszo przejść. Ale możesz użyć cheata, nazywa się "komunikacja miejska".

A widziałeś ją chociaż?

Niektórzy mówią że to może być pedofil, ale czy pedofil wysyłałby zdjęcie dziewczyny, i mówił coś o swojej rodzinie? No nie bardzo.

Szczególnie, że powiedziała mi że do jej szkoły chodzi, dziewczyna o rok od niej starsza i ja ją znam więc pedofil, to nie jest.

No własnie przysyła mi czasami zdjęcia, dlatego chciałbym się już z nią spotkać, ale myślę, że temat można zamknąć.

Wiem już co zrobić :-D.

Dziękuję za pomoc.

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Pedofile specjalnie trollują żebyś myślał tak jak myślisz :3 taki pedofil wie dużo, żeby móc częściej... tego.

Opublikowano

Pedofile specjalnie trollują żebyś myślał tak jak myślisz :3 taki pedofil wie dużo, żeby móc częściej... tego.

W dzisiejszych czasach pedofile wolą bardziej dziewczynki niz chłopców i to poniżej 15 roku życia.

Opublikowano

Nie musisz mówić nikomu o tym, że jesteś w związku, to intymna relacja. Co do transportu to tramwaj/pociąg/pieszo/autobus.

Tramwaje? Jak on jest z Rzeszowa :D

Opublikowano

Gadasz z dziewczyną przez fejsa i piszesz że to miłość chociaż nigdy jej nie spotkałeś, serio? jeżeli masz pieniądze to kup bilet do niej nie wiem autokarem czy pociągiem i jedź do niej, spotkaj się i pogadaj z nią a mamie na razie nic nie mówi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...