Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga na użytkownika Timo

LadaUT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wysługuje  się przydupasami którzy go bronią ; d bo dostali jakieś posady na niedoszłym serwie 

Dlatego nawet nie polecam brać nawet takowej rangi jak poleca, bo potem i tak kogoś wywali na zbity pysk bez słowa.

Posługuje się ludźmi jak jakimiś laleczkami.

Gdybym wiedziała, że tak wygląda, to bym się do niego nawet na ts nie odzywała.  :(( 

Opublikowano

wysługuje  się przydupasami którzy go bronią ; d bo dostali jakieś posady na niedoszłym serwie 

Dlatego nawet nie polecam brać nawet takowej rangi jak poleca, bo potem i tak kogoś wywali na zbity pysk bez słowa.

Posługuje się ludźmi jak jakimiś laleczkami.

Gdybym wiedziała, że tak wygląda, to bym się do niego nawet na ts nie odzywała.  :(( 

odpali serwer , dzieciaki które zagrają na jego serwie wydadzą hajs na is ii serwer off , bo to pewnie jakieś rozwiązanie bugów ii tyle po nim tamte jego przydupasy usłyszą bo timo jak zwykle spierdoli z pieniędzmi :) 

skontaktowałem się z jego ojcem zobaczymy co odpisze chyba ze timo mnie zablokuje i ojciec nie zdąży odpisać :D 

Opublikowano

sYdx8LT.png

FD7PzG8.png

l7UiX00.png

I tu treść wiadomości do niego

Źle zrobiłam?

CdtMJR2.png

tseqAio.png

P4x8laN.png

0hx5ZCh.png

YC7itpu.png

To na ch*j kłamiesz, że coś wysłałeś?

Pozdrawiam i następnym razem nie mów że jesteś dojrzalszy niż reygrass bo mu nawet do podłogi w piwnicy nie dosięgasz mimo, że tym osobnikiem jakoś nie przepadam. 

No i potwierdzenie;

dqw2wtq.png

Powodzenia z ruszaniem projektu. 

Nie polecam x100.

//Edit:

@BUSHIDO™

Są 2 powody twojego liznia dupy:

1.) Sponsoruje cie

2.) Jesteś jego przydupasem

Timo oszukał tyle osób że ciężko jest to policzyć już, szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym plackiem.

http://i.imgur.com/7dVHy95.png

Sheeple w c**j, czyt. 95% community tego forum.

"Oszukał grafika i technika"... tia...

Grafik dostał hajs, a mimo to wrzucił grafikę do pobrania.

Technik zajebał sourca i wyłączył serwer, bo nie chciało mu się czekać do wypłaty.

pr173670-2-2292082-640x640-b-p-ffffff.jp

Są 2 powody twojego liznia dupy:

1.) Sponsoruje cie

2.) Jesteś jego przydupasem

Timo oszukał tyle osób że ciężko jest to policzyć już, szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tym plackiem.

http://i.imgur.com/7dVHy95.png

A taka byłas "wierna" :D

On z tym gównem nie wystartuje juz ja się o to postaram :)

zmarnował mój czas tylko i dostanie za swoje :D

sygna.png

Opublikowano

A taka byłas "wierna" :D

On z tym gównem nie wystartuje juz ja się o to postaram :)

zmarnował mój czas tylko i dostanie za swoje :D

i prawidłowo 

Opublikowano

W większości przypadków przeważa naiwność ludzi.

Robisz grafikę, ktoś na 'słowo' przelewa Ci pieniądze a Ty się na to godzisz? 

Serio, godne podziwu.

Traktujcie wszystkich za każdym razem na dystans, przecież teraz nikomu nie można ufać, a szczególnie chciwym twórcom serwerów.

­

Opublikowano

dzieciak mieszka na wyspach aa i tak to j****a cebula jest ; d tyle się nachapał a jeszcze mu mało 

Opublikowano

Można jego adresik na PW albo Tutaj ! Mieszkam blisko Birmingham więc chętnie się z moim bratem przejadę do niego. We 2 zawsze raźniej może mu te blond włosy kolor zmienią jak teraz zamiast sikać pod wiatr będzie robił kupę, kiedyś na Cradosie S2 wychuyał moich 2 ziomków z gildii więc może jak kare dostanie to się nauczy szacunku cebulaczek !

Opublikowano

Mnie chciał wy.... na konta na PL'u oferował właśnie przelew PayPalem z konta firmowego lecz na szczęście w ostatniej chwili się rozmyśliłem bo miałem innego klienta który oferował normalnym przelewem

jego gg : GG:57671088 ^^

Opublikowano

Czy on usunął FanPage czy to ja mam błąd z FB ?

zablokował cię pewnie :) bo działa mi ten pedalski fanpage 

Opublikowano

sSBH6rG.png

xD ! "Złodzieju j****y" Ja myślę że ten człowiek jest chory. Ma nie wiem Chorobę Ameby albo inne syfy ! Ten człowiek ma problemy z głową i to jest pewne na 100%. I te jego teksty co mi po rodzicach ciśnie pedałek w rurkach... Żałosny typ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...